![]() |
#1 |
![]() Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konan ATO Başkanı Sinan Aygün bakın "canlı yayın öncesi" ne demiş!
Aygün'ün yıllardır ağır eleştiriler yönelttiği hükümet konusunda aslında samimi davranmadığı ortaya çıktı. Habervaktim’in edindiği bir kulise göre, ilginç olay yaklaşık iki yıl önce Türkiye’nin en büyük iki gazetesinden birinin üst düzey yönetim odasında gerçekleşti. “SİNAN, BİZE ÇOK VURUYORSUN” Ak Parti’li bakanlarından birisi medya grubunun programına katılmak için aynı zamanda grupta yönetici olan sunucunun odasında bekliyordu. Bu sırada, programın ikinci konuğu olan ATO Başkanı Sinan Aygün de odaya geldi. Sohbete devam edilirken; bakan, Aygün’e, ”Ya Sinan bize çok vuruyorsun. Biraz yavaşla” diyerek takıldı. KARTELİN ÖNÜNDE İTİRAF ETTİ Bakanın bu sözü üzerine Sinan Aygün, “Abi, tamam vuruyorum ama bir STK temsilcisiyim, zaman zaman bizden böyle beklentiler oluşabiliyor, bir de ATO artık ‘muhalif’ bir kurum havasına iyiden iyiye girdi. Fakat şunu da söyleyeyim, açıkçası Allah sizden razı olsun. Ben en iyi parayı Ak Parti döneminde kazandım. Aslında işler hiç de fena değil sizin iktidarınızda” dedi. Bunun üzerine program sunucusu, “Bunu ekranda da söylesene” diye takılınca Aygün, “O kadar da değil” diye karşılık verdi. Sinan Aygün daha sonra, para kazanma işiyle ilgili teknik detaylar vererek, aldığı yeni bazı arazilerden sözetti. Sohbet, program saatinin gelmesi nedeniyle sona erdi. Samanyolu Haber...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :o :o :o İnanamadım...Aygün ve böyle konuşmalar... :o +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İşadamları ( Kodaman olanların bazıları ) böyledirler işte ... Yiğidi de öldürürler hakkını da yerler. Bu arada lütfen kaynağını da iliştiriverin, teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() neden çekiniyorsun ki söyle şimdi kimse bilmeyecek mi senin bu iktidar döneminde para kazandığını zaten bunu biz biliyoruz bilmeyen halkada sen duyur neden duyurmuyorsun yoksa söylemeni istemeyenler mi arkanda devlete sığın koçum korkma devlet uzatılan eli geri çevirmez
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben bu habere inanmadım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu bir ikiyüzlülüktür
![]() zaten ekonomik anlamda iyi yerlere doğru ilerlediğimiz büyük bir gerçek aygünün bunu bilmesi çok doğal garip olan iki yüzlü davranıp yalan söylemesi orada başka burada başka > ![]() aslında düşündüm de niye garip olsun kendine yakışanı yapmış ;) |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Oyum CHP'ye ama iktidara AK Parti gelsin.. Bu sözleri unutmadık... Bu da ona benzer bi şey..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Adam kişiliği belli inanmayacak bişey yok. Neler görüyoruz neler dönüyor ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bir insan bu kadar rezil olurmu...pes...paran senin şerefinmi...insanlık bu doğru insana ne kaybettirir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|