AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-22-2011, 03:02   #1
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Standart Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür...

Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür

Çetin, Gülen'e "Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için" teşekkür etti.

Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finalinde juri üyesi olan yapımcı Sinan Çetin konuşmasında insanlara Türkçe'yi sevdirdiği için Fethullah Gülen Hocaefendi'ye teşekkür etti.

GÜLEN'E TEŞEKKÜR Türkçe Olimpiyatları'nın şarkı finali Haliç Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği gecede Ganalı öğrencilerin Karadeniz horon gösterisi büyük alkış aldı. Bir taraftan öğrenciler şarkı söyleyerek finalde dereceye girmek için ter dökerken, diğer taraftan da geceye katılan ünlü isimler organizasyon hakkında fikirlerini açıklıyor. Yapımcı Sinan Çetin, konuşmasında Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Çetin şöyle konuştu: "Burada olmayan, hangi nedenle olmadığını bilmediğim büyük bir düşünür, din adamı bir insana teşekkür ederim. Ona teşekkür etmemin en önemli tarafı bu ülkeyi, bu insanları, bu dili sevdirdiği için, Orhan Pamuk'a 'seni öldüreceğiz' diyenlere bu ülkeyi bırakmadığı için. Bu ülkede, bu ülkeyi sevmenin bir suç olmadığını hatta gurur verici olduğunu dünya ile bütünleştirdiği için Fethullah Gülen'e teşekkür ediyorum."

Geceye katılan diğer ünlülerin değerlendirmeleri ise şöyle:

Oyuncu Erkan Petekkaya: Çok beğendim. Bu yıl 9.su yapılıyor. Daha önce 8 kez düzenlenen organizasyonlara katılmadığım için pişmanım.

Sanatçı Kubat: Türkülerimizi dünyada bizden daha iyi tanıtıyorlar. Muhteşem bir organizasyon. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

Ahmet San: 38 senedir organizasyon yapıyorum bu akşam inanın tüylerim diken diken oluyor, yapan arkadaşlarımı biliyorum. Çekirdek kadroyu tanıyorum, onları kalben tebrik ettim. Bu talebeler memleketlerinde devlet kadrosunda yer alacaklar.İnşallah 500 bin talebe 50 milyon talebeye ulaşır.

Sanatçı Burak Kut: Çok mutluyum ilk söyleyeceğim şey insan Türkiye'de doğduğum için ve Türk olduğum için çok gururluyum. Türkçenin dünyanın her yerine yayılması bizi mutlu ediyor.

Sanatçı Yeşim Salkım: Türkçe'nin bu kadar güzel telaffuz edilmesi çok büyük gurur ve onur verici. İnsanlar İngilizce konuşmayı güzel ve özel zannederler. Dünyanın her tarafında Türkçe konuşulmasını diliyorum.

Türk Dil Kurumu Başkanı Şükrü Haluk Akalın: Muhteşem bir akşam yaşıyoruz. Bu muhteşem bir duygu, bu sahnenin arkasında büyük bir emek var, büyük bir inanç var, biz sıcak yatağımızda akşam gece yatarken dünyanın bir köşesinde İstiklal Marşı okunuyor, bu gururu yaşatan öğretmenlerimizi kutluyorum.

Sanatçı Zara: Bir defa harika bir gece, siz bizim gönlümüzde yer edindiniz, öğretmenlerimizi kutluyorum.

_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-22-2011, 03:11   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Şöyle yapalım...
Fethullah Gülen Hocaefendi ve Nur Cemaati Resmi Başlığı diye bir başlık açalım...
Tüm konular orda o başlıkta konuşulsun olmamı...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2011, 03:12   #3
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şöyle yapalım...
Fethullah Gülen Hocaefendi ve Nur Cemaati Resmi Başlığı diye bir başlık açalım...
Tüm konular orda o başlıkta konuşulsun olmamı...
yok öyle deilde Hocaefendi fethullah güleni tenkit başlığı açın tüm konular orda biriksin... o konular daha rahatsız edici fazlalıkta...
Alt 06-22-2011, 03:13   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
onun perspektifinden bakılınca haklı...
Alt 06-22-2011, 03:14   #5
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Hâdsizlikleri özgürlük çatısı altına sokan muhteremler şimdide konu açılmasın mı diyor bir yerde toplayalım mı diyor bu gayet doğal biçimde haber değeri olan bir konu niye provake ediliyor ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Alt 06-22-2011, 03:18   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
konu açılmasın diyen kim...
mecburmuyuz arkadaşım hergün forumda akparti yerine Gülen Hocaefendi böyle dedi bu böyle dedi diye konular görmeye...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2011, 03:20   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
bu programlar, muhafazakar cevreye önyargiyla bakan kisilerin önyargilarinin kirilmasinda cok önemli rol oynuyor..
mesela gecen sene serdar ortac katilmisti acikcasi cok sasirmistim..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-22-2011, 03:20   #8
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
mecburmuyuz arkadaşım hergün forumda akparti yerine Gülen Hocaefendi böyle dedi bu böyle dedi diye konular görmeye...
biz mecburmuyuz hergün parti muhaliflere değilde, hocaefendiye tenkitleri görmeye bu forumda...
saygı duymak zorundasınız... tenkit edenlere katılıpta, burda mecburmuyuz diyerek kendinizi komik duruma düşürmeyin...
Alt 06-22-2011, 03:21   #9
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Mübarek, Türkçeyi kullanmayıda biliyorsunuz takıldığınız yerler muhteşem önem arz ediyor zaten. Abi forum kurallarında bana Hocaefendiyle ilgili konu açılmaz diye bir madde göster tamam fakat böyle bir sınırlama yoksa istediğim konuyu açarım... Mecbur değilseniz girmeyin ve yorum yapmayın hiç değilse boşuna polemik oluşturmazsınız...
Alt 06-22-2011, 03:21   #10
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu programlar, muhafazakar cevreye önyargiyla bakan kisilerin önyargilarinin kirilmasinda cok önemli rol oynuyor..
mesela gecen sene serdar ortac katilmisti acikcasi cok sasirmistim..
yüzüncü yıl marşıda okudumu ?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)