AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 11-27-2010, 22:28   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Unhappy Sizin Hiç Köyünüz Yakıldımı ? Mutlaka izleyin Türkçe Altyazılı özel röpörtajlar ...
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-28-2010, 14:52   #2
Kullanıcı Adı
ak sevda
hepsini izlemedim ama ağızdan hepsini dinledim aynı olayı yaşayan köylülerimiz var
yani devlet o zaman köylerini yakıp onları bizim buraya getirdiğinde sadece onlara yapılan yardım onlara birer arsa vermek oldu.
ve maalesef onları o zaman 5 yaşında olan çocukları bile onlara devlet adı altında bu zülmü yapanlara hala düşmanlık besliyor
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2010, 14:55   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Evet köyümüz yakıldı.
Yıllarca köyümüze gidemedik yasaklandı.
Çatışmaların ortasında kaldık ölüm bize tebessüm çakıp gitti.
Dedem gözümün ortasında komutanlar tarafında çukur kazılıp diri diri gömülmekle tehdit edildi.
Askerler günlerce köyümüzden çıkmayıp bizi de kısmen zor durumda bıraktı.
vs.vs.vs. uzar gider.
Kötü anılarımı hatırlattı video güzeldi teşekkürler.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2010, 15:34   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Sağolasın kardeşim..

Elbette devlet tarafından zamanında çok zor günler geçiren binerce insanımız olmuştur. Geçmişte yapılan hatalar, yanlışlar sadece köyleri yakıp yıkmakla sınırlı kalmamış. Yanlışların ardı arkası kesilmemiştir..Senin verdiğin bu video yapılan haksızlıkların sadece bir tanesi..
Bugün o yapılan haksızlıkların önüne geçebilecek nitelikte bir hükümetimiz var..
ve ileriki zamanlarda umuyorum ellerinden gelenin daha fazlasını yaparlar.Herkesin yüzünü güldürmek adına..
Bunun için biraz daha zaman gerekiyor..Herkesi memnun etmek çok da kolay değil.. ve her şeyin çözümü sadece devlette değil artık..herkesin elini taşın altına koyma vaktidir..Ancak o zaman istekler yüzde yüz gerçekleşir..

Konu ALmi´ tarafından (11-28-2010 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)