![]() |
#1 |
![]() AK Parti İstanbul il binası önünde bir patlama meydana geldi. Patlamada en az dört kişi yaralandı.
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() inşaALLAH can kaybı olmaz ALLAH fırsat vermesin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() SON HABER Ak Parti'de patlama - Görüntüler geliyor AK Parti’nin Sütlüce’deki yeni İstanbul İl Binası önünde patlama meydana geldi. ![]() Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Sütlüce'deki yeni İstanbul İl binasında meydana gelen patlamada 1'i polis memuru 4 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. GÖRÜNTÜLER ELİMİZE ULAŞTI. SADECE BİRKAÇ DAKİKA SONRA SAMANYOLUHABER.COM'DA.. Edinilen bilgiye göre, saat 14.50 sıralarında Sütlüce'de faaliyete geçen AK Parti İstanbul İl binasının girişinde patlama meydana geldi. Patlamada; 1'i polis memuru 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Bu arada olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Gelişmeleri İzliyoruz... samanyoluhaber 01.Aralık.2008 15:03:07 Konu Üç mevsim tarafından (12-01-2008 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AKP İstanbul il binası önünde patlama!
AK Parti’nin Beyoğlu Sütlüce’deki yeni İstanbul İl Binası önünde patlama meydana geldi. Binanın girişindeki asma tavan komple çöktü... ![]() Haber 7 muhabiri bildiriyor... AK Parti’nin Beyoğlu Sütlüce’deki yeni İstanbul İl Binasının girişinde saat 14.55 sırlarında patlama meydana geldi. Yaralılar olduğu belirtilen olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Haber 7 muhabirinin verdiği bilgilere göre, patlamada il binasının girişindeki asma tavanın komple çöktüğü, AK Parti il binası önünde görev yapan polislerden üç polis ve 4 sivil yaralandı. Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Patlamada; 1'i polis memuru 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik kordonuna aldığı bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edilirken, polis helikopterinin de yukarıdan tarama yaptığı gözlemlendi. OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR BİRAZDAN Haber7.com'da... Ayrıntılar gelecek... Haber 7 1 Aralık 2008 15:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Konular birleştirildi.
Bu ayrıntılar neden bu kadar gecikti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yaralılara acil şifalar diliyorum ve terörün her türlüsünü kınıyorum sanırım yaptığımız bazı acılımlar rahatsız etti galiba birilerini karanlıklara inat aydınlık bir Türkiye için Akparti ...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Patlamanın meydana geldiği İstanbuıl İl Başkanlığımızdan İlk Görüntüler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() samanyoluhaber, haber7 Video ![]() moralhaber 1 Aralık 2008 Pazartesi Konu Üç mevsim tarafından (12-01-2008 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Vali Güler: 4'ü polis 6 kişi yaralandı İstanbul Valisi Muammer Güler, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana gelen patlamada 4'ü polis 6 kişinin yaralandığını açıkladı. Vali Güler, olayın bir intihar saldırısı olmadığını belirtirken binada bir güvenlik zaafiyetinin de bulunmadığını söyledi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() AK Parti’nin Beyoğlu Sütlüce’deki yeni İstanbul İl Binası önünde patlama meydana geldi. Binanın girişindeki asma tavan komple çöktü...
![]() Haber 7 muhabiri olay yerinden bildiriyor... AK Parti’nin Beyoğlu Sütlüce’deki yeni İstanbul İl Binasının girişinde saat 14.55 sıralarında patlama meydana geldi. Haber 7 muhabirinin verdiği bilgilere göre, patlamada il binasının girişindeki asma tavanın komple çöktü. Binanın Haliçe bakan taraftaki camları döküldü. AK Parti il binası önünde görev yapan polislerden üçü ve 4 vatandaş yaralandı. Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınırken, yaralı polislerden birinin durumu ağır olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik kordonuna aldığı bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edilirken, polis helikopterinin de yukarıdan tarama yaptığı gözlemlendi. AK Parti Sütlüce'de yeni yaptırdığı il binasına 1 buçuk ay önce taşınmıştı... GÜLER İNTİHAR SALDIRISI DEĞİL İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Vali Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da olay yerine geldi. İstanbul Valisi Güler yaptığı açıklamada, "14.45'de toplantı sırasında bir patlama oldu. Parça tesirli bir bomba ihtimali söz konusu. İnceleme devam ediyor. İntihar saldırısı şeklinde değil. Güvenlik tedbiri olarak bina dışında ve içinde polis ekibi sözkonusudur. Koruma ile ilgili bir zafiyet sözkonusu değil. Yaralılardan iki kişi hastanede ameliyata alındı." dedi. Haber 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İl binasına yapılan saldırı
Erdoğan: "Esefle ve lanetle karşılıyorum. Özgürlük arama yollarını eli bombalı olarak terörist olarak temin etmek mümkün değildir. Şu anda partimize yapılan bu saldırı ile orada 9 insanın yaralanmasına ve iki tanesinin ağır oalduğunu öğrendik, ikisi emöniyet görevlisi kardeşimiz de var aralarında, nihai sonucu henüz alamadım, toplantıdaydım. Şu anda emniyetimiz araştırıyor. Bombanın cinsi araştırılıyor." Aytaç Durak'ın istifasını böyle değerlendirdi: "İkinci konu, Sayın Durak bu yola çıkarken ben artık son bir dönem sizinle Belediye Başkanı olmak isterim demişti. Biz de kendisinin Adana'da geçmiş tecrübelerini bildiğimiz için kendilerinin bu talebini kabul ettik. Kendisini adayımız yaptık. Kendisinin istifa gerekçesini bilemiyorum. Kendi takdiridir. Bu konuda daha fazla konuşmama gerek yok. Hayırlı olsun diyeceğim. Bizler yolumuza devam edeceğiz. Çarşamba günü temayül yoklaması yapacağız. Sayın Durak şunu bilmeli, bu yoklamaları aynı zamanda kamuoyuyla da yapıyoruz. Kanaatleri aldıktan sonra nihai kararımızı vereceğiz. 29 Mart'ta partimizin belirleyeceği ismi seçecektir." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti önünde patlama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|