![]() |
#1 |
![]() SP'nin Ankara adayı Candan
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının eski milletvekili Veysel Candan olduğunu açıkladı. ![]() Saadet Partisi'nin İstanbul adayını açıklamasının ardından ''buradaki hesapların bozulduğunu'' söyleyen Kurtulmuş, şunları kaydetti: ''Ankara'da da Gökçek ile Karayalçın varmış gibi hareket ediliyor. Şimdi bu hesabı da bozuyoruz. Seçim, Gökçek ile Karayalçın'dan ibaret olmayacak. Herkesin söylediği türküyü söylemeyen, neyi doğru biliyorsa onu söyleyen Veysel Candan kardeşimizi aday gösteriyoruz. Herkes şimdi otursun, hesabını yeniden yapsın.''AA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() TV5'ten izledim toplantıyı. Muhterem, Hükümetin yaptıklarından yapamadıklarından bahsediyor, Hükümetle ilgili konuşuyor. Sanki dersin; Ankara Belediyesine değil Başbakanlığa aday oldu..
Halbuki ondan önce Numan Kurtulmuş güzel anlamlı bir konuşma yapmıştı. Ben burada Saadet Partililere bir tüyo vereyim; Tayyip Erdoğan'ı kötülemeye çalışmakla elinize hiçbirşey geçmez, hiçbirşey kazanamazsınız. Böyle yaparsanız milletin SP'ye soğyuk bakışı artarak devam eder. Zira bu millet bu adamı sevdi, bağrına bastı.. Onun için eğer başarılı olmak isteniyorsa, AK Parti'nin yapamadıklarını ve Saadet Partisi'nin vaadetlerini anlatın. Tayyip Erdoğan'la ilgili ne kadar kin ve nefretvari konuşursanız, milletten o kadar nefret duyarsınız. Sizin kocaa yöneticileriniz ve Veysel Candan anlamıyor ben size anlatayım... Numan Kurtulmuş'un, Veysel Candan'ın belediye ile ilgili projeleri anlatmak yerine Hükümetle ilgili konuşmasına ne kadar bozulduğunu tahmin edebiliyorum. Ama Veysel Candan kendince belli etkinlğie sahip biri, Kurtulmuş ona bu konuda birşey diyemez, böyle olunca o partide düzeni sağlamak zor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
sana şunuda söylemekte yarar buluyorum tayyip erdoğan bu günlere geldiyse erbakan hocanın büyük emeği var kabul etsende etmesende o bakımdan eleştirebilir |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hayırlı olsun...
Ankara için, ülkemiz için hangisi hayırlı ise o seçilsin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |