AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-08-2009, 18:39   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart SP'nin Ankara adayı Candan
SP'nin Ankara adayı Candan

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının eski milletvekili Veysel Candan olduğunu açıkladı.Kurtulmuş, Anadolu Gösteri Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım töreninde, ''İstanbul'da seçimin sanki sadece AK Parti adayı Kadir Topbaş ve CHP adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecekmiş gibi gösterilmeye çalışıldığını'' ifade etti.

Saadet Partisi'nin İstanbul adayını açıklamasının ardından ''buradaki hesapların bozulduğunu'' söyleyen Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''Ankara'da da Gökçek ile Karayalçın varmış gibi hareket ediliyor. Şimdi bu hesabı da bozuyoruz. Seçim, Gökçek ile Karayalçın'dan ibaret olmayacak. Herkesin söylediği türküyü söylemeyen, neyi doğru biliyorsa onu söyleyen Veysel Candan kardeşimizi aday gösteriyoruz. Herkes şimdi otursun, hesabını yeniden yapsın.''AA

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-08-2009, 18:56   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
TV5'ten izledim toplantıyı. Muhterem, Hükümetin yaptıklarından yapamadıklarından bahsediyor, Hükümetle ilgili konuşuyor. Sanki dersin; Ankara Belediyesine değil Başbakanlığa aday oldu..

Halbuki ondan önce Numan Kurtulmuş güzel anlamlı bir konuşma yapmıştı.

Ben burada Saadet Partililere bir tüyo vereyim; Tayyip Erdoğan'ı kötülemeye çalışmakla elinize hiçbirşey geçmez, hiçbirşey kazanamazsınız. Böyle yaparsanız milletin SP'ye soğyuk bakışı artarak devam eder. Zira bu millet bu adamı sevdi, bağrına bastı.. Onun için eğer başarılı olmak isteniyorsa, AK Parti'nin yapamadıklarını ve Saadet Partisi'nin vaadetlerini anlatın. Tayyip Erdoğan'la ilgili ne kadar kin ve nefretvari konuşursanız, milletten o kadar nefret duyarsınız. Sizin kocaa yöneticileriniz ve Veysel Candan anlamıyor ben size anlatayım...

Numan Kurtulmuş'un, Veysel Candan'ın belediye ile ilgili projeleri anlatmak yerine Hükümetle ilgili konuşmasına ne kadar bozulduğunu tahmin edebiliyorum. Ama Veysel Candan kendince belli etkinlğie sahip biri, Kurtulmuş ona bu konuda birşey diyemez, böyle olunca o partide düzeni sağlamak zor.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 18:38   #3
Kullanıcı Adı
mücahit_2121
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TV5'ten izledim toplantıyı. Muhterem, Hükümetin yaptıklarından yapamadıklarından bahsediyor, Hükümetle ilgili konuşuyor. Sanki dersin; Ankara Belediyesine değil Başbakanlığa aday oldu..

Halbuki ondan önce Numan Kurtulmuş güzel anlamlı bir konuşma yapmıştı.

Ben burada Saadet Partililere bir tüyo vereyim; Tayyip Erdoğan'ı kötülemeye çalışmakla elinize hiçbirşey geçmez, hiçbirşey kazanamazsınız. Böyle yaparsanız milletin SP'ye soğyuk bakışı artarak devam eder. Zira bu millet bu adamı sevdi, bağrına bastı.. Onun için eğer başarılı olmak isteniyorsa, AK Parti'nin yapamadıklarını ve Saadet Partisi'nin vaadetlerini anlatın. Tayyip Erdoğan'la ilgili ne kadar kin ve nefretvari konuşursanız, milletten o kadar nefret duyarsınız. Sizin kocaa yöneticileriniz ve Veysel Candan anlamıyor ben size anlatayım...

Numan Kurtulmuş'un, Veysel Candan'ın belediye ile ilgili projeleri anlatmak yerine Hükümetle ilgili konuşmasına ne kadar bozulduğunu tahmin edebiliyorum. Ama Veysel Candan kendince belli etkinlğie sahip biri, Kurtulmuş ona bu konuda birşey diyemez, böyle olunca o partide düzeni sağlamak zor.
dediklerinin katıldığım yanların var doğru yanlız ak partiyi leştirmek kin nefret kusmak değil veysel can meselesine gelince hükümeti ve milli görüş belediyeciliğini anlatmasında bir kusur bulamadım
sana şunuda söylemekte yarar buluyorum tayyip erdoğan bu günlere geldiyse erbakan hocanın büyük emeği var kabul etsende etmesende o bakımdan eleştirebilir
mücahit_2121 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2009, 18:47   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Hayırlı olsun...

Ankara için, ülkemiz için hangisi hayırlı ise o seçilsin...
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)