AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-17-2011, 20:23   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Süheyl Batum'u öğrenci perişan etti!
Genç Bakış programına katılan "kağıttan kaplan" Süheyl Batum'a genç bir hukuk fakültesi öğrencisi tarihi bir hukuk dersi verdi.

Türk ordusu için "kağıttan kaplan" benzetmesi sonrası sessizliğe bürünen CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum dün Abbas Güçlü'nün "Genç Bakış" programındaydı.

Kısa bir değerlendirmeden sonra her zaman olduğu gibi öğrencilerin sorularına geçilen programda 2. sınıfa giden genç bir hukuk fakültesi öğrencisi, "kağıttan kaplan" sözleri nedeniyle Süheyl Batum'u adeta perişan etti.

Batum'a hukuk dersi veren genç hukukçu önce sözlerine başlamadan önce kısa bir not düştü.

"Umarım İstanbul'da olduğunuzun farkındasınız" diyen genç hukukçu "Ankara'ya döndüğünüzde pişman olacağınız açıklamalar yapmayın" diyerek Batum'un, Ankara'da başka, İzmir'de başka konuşmasını eleştirdi.

Hatırlanacağı üzere Süheyl Batum, "kağıttan kaplan" tartışmaları sırasıdan Ankara'da CHP'de merkezindeyken "parti geleneklerini bilmiyorum" diye kendini savunmuş, ertesi gün İzmir'de ise "Sözlerimin arkasındayım" diye Kılıçdaroğlu'na meydan okumuştu.

Bu kısa hatırlatmadan sonra tekrar programa dönelim.

Soru sormak için ilk söz alan genç hukukçu, Süheyl Batum'u perişan eden yorumla beraber şu soruyu sordu:

"Az önce bizi aptal yerine koymayın dediniz. Lütfen siz de bizi aptal yerine koymayın. Siz bir hukuk profesörüsünüz biz de bir hukuk fakültesi öğrencisi.

Sözlerinizde açıkçası askere darbe yapmadığı, ergenekon sanıklarını savunmadığı için eleştiriyorsunuz, suçluyorsunuz. Siz bir hukuk profesörü olarak bunları söylerken bu sözlerinizden dolayı utanmadınız mı?" şeklindeki sorusu Batum'u zor durumda bıraktı.

aktifhaber

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-17-2011, 20:29   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Sakallı dombiş bir öğrenciydi sanırım.Hatta sözü kesildi,devam etcekti.
Batumun cevabı özellikle son cümlesi çok tezattı.
abbas lavuğuda az yalak değil hani.

Bir kızda yanılmıyorsam hakaret etti başbakana,kaçırmıştım orayı tam dinleyemedim.

Bir gerizekalı öğrencide 'paşalar ergenekoncuysa bende ergenekoncuyum' diye ne akdar ahmak bir yapıya sahip olduklarını gösterdi,kıs kıs güldüm içimden

Fazla izlemedim,çok pislik kokan bir programdı.
Hele üni okuyorum diye poposu havalanan ama hiç bir aklı dengesi olmayanlar yok mu,öldüğüm an o andır
Alt 02-17-2011, 20:30   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Sizler için çalışıyorum
alın video
Alt 02-17-2011, 20:32   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
Burdan videoya bakabilirsiniz http://haksozhaber.net/news_detail.php?id=19714

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2011, 20:38   #5
Kullanıcı Adı
depare
Birde gerici gördükleri bizlere körü körüne bağlanıyonuz derler bunlar kördüğüm olmuş

Paşa neciyse bende ocuyum..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2011, 20:52   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Videoya baktım da bazıları hemen mahalle baskısı yapmaya çalışmış çocuğa
Ama iyi laf koymuş yerine aferin helal olsun.

Bir de batum,programı sunan salakla birlikle bir yerlerini yırtarak barajın kaldırılmasını öneriyor,orada oturanlarda el ayak kaldırıyor.
Mallar ffarkında değil sanırım 2 partili sistemi kemal de istediğinin.

Bu kemalist,ulusalcı,halk partililer harbi oksijen sorunu yaşıyor,beyinleri aktif değil la
Alt 02-17-2011, 22:27   #7
Kullanıcı Adı
Şuayip
İyi oturtmuş lafı.
Şuayip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2011, 16:30   #8
Kullanıcı Adı
ALmi´
İyi konuşmuş çocuk. Şu Abbas Güçlüyü de hiç sevmiyorum ya..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2011, 16:45   #9
Kullanıcı Adı
manifesto
Bu sözleri haketti
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-18-2011, 18:54   #10
Kullanıcı Adı
EZEL
Böyle haberlerin videoarını paylaşalım paylaşalımki bu videolar paylaşılsın ...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)