![]() |
#1 |
![]() Süper Lig'de zirve alev alev Sivasspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2 - 1 yenildiği haftada Ankara'dan 3 puan çıkaran Beşiktaş liderliğe yükseldi. Turkcell Süper Lig'in 31. hafta maçları bugün oynanan 8 karşılaşma ile başlarken, lider Sivasspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2 - 1 yenildiği haftada Ankara'dan 3 puan çıkaran Beşiktaş liderliğe yükseldi. Gecenin önemli maçlarında Sivasspor'un kendi sahasında 2 - 1 yenildiği haftada Beşiktaş, Ankaraspor'u 4 - 1 yenerek liderliğe yükseldi. Trabzonspor, Kocaelispor'u, Fenerbahçe, Denizlispor'u ve Galatasaray ise Ankaragücü'nü yenerek haftayı 3 puanla kapattılar. Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında alınan sonuçlar, yarının programı ve son puan durumu ile 32. haftanın maçları şöyle; TOPLU SONUÇLAR ![]() Yarın 19.00 Kayserispor - Gaziantepspor PUAN DURUMU ![]() 32. HAFTANIN PROGRAMI 16 Mayıs Cumartesi Hacettepe - Sivasspor (Ankara 19 Mayıs) 17 Mayıs Pazar Antalyaspor - Fenerbahçe (Antalya Atatürk) Gaziantepspor - Kocaelispor (Kamil Ocak) Galatasaray - Gençlerbirliği (Ali Sami Yen) Denizlispor - Ankaraspor (Denizli Atatürk) Konyaspor - Eskişehirspor (Büyükşehir Belediye Atatürk) Trabzonspor - Bursaspor (Hüseyin Avni Aker) İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Kayserispor (Atatürk Olimpiyat) Ankaragücü - Beşiktaş (Ankara 19 Mayıs) (CİHAN)
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (05-09-2009 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ankara Beşiktaş maçının skoru benim için süpriz oldu. Beraberlik bekliyordum.
Şimdi Beşiktaş şampiyonluğa daha çok yaklaştı Bursa Sağlam ile birlikte çıkışını sürdürüyor. Ligin ilk devresinde Bursaspor düşer diyordum. Şimdi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde. Belki de ligi onlardan önde kapayacak. Eskişehir'in çıktığı hiç bir maçın skoru önceden tahmin edilemiyor. Bakıyorsunuz lig zirvesindekini rahatca yeniyor, diğer hafta çok kötü futbolla kaybediyor. Bu hafta şansları yaver gitti. Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu ve gereğini yaptı. Kötü bitecek olan sezon öncesi yönetim Türkiye kupasına odaklanmış durumda. Galatasaray'ın çok gol kaçırdığı, farklı kazanabileceği bir maç izledik. Açıkçası ilerleyen haftalarda oynayacağı Beşiktaş ve Sivas maçları Şampiyonu'da belirler. İki Ankara takımı sahnede. Biri bir hafta öncesine kadar Galatasaray'ı devirmiş. Diğerinin durumu bir öyle bir böyle. Gençlerin kazanmasını bekliyorduk. Sonuç itibariyle öyle oldu. Hacettepe'ye 2. ligde başarılar. Kocaeli aldığı bu mağlubiyetle 2. lige düştüğünün mesajını aldı. Üzüldüm. Trabzonspor2un şansı hala devam ediyor. Özellikle Galatasaray'ın oynayacağı Beşiktaş ve Sivas maçları onları çok ilgilendiriyor. Büyükşehir'in zaman zaman çalışma azmi tutuyor. Genellikle fener üzerinde çalışırlardı. Şimdi rota değiştirdiler. Sivas son haftaları götüremiyor. En büyük hata Bülent Uygun'da. Hafta içi açıklama yapmadığı tv kalmadı. Bir haftamız böyle geçti. 32. hafta ola hayrola.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|