![]() |
#1 |
![]() herkese sustum Rabbim, koru dilimi.. iki kişiyim, bak tenhanda kaldım. kimse inanmıyor açık elime. dilimde en tatlı duanın tadı. şimdi bir çadırda poyraz ve yağmur. yaban dakikalar zulme çevrili. görmez bir çocuğun bilge gözüne su kaçar, o gözü sen koru Rabbim! esirge korkuyu ha'nın kalbinden. sabırdan bir kandil yak gülüşüne. iğne deliğinde tüm kusurları. kuşkusuz, yalancı göçmene çevir. ne çok ağrı çeken fırtınayım ben. oysa bilemedim limanım sendin Rabb'im.. dolaştım, aşk ettim ve geri döndüm. öykümü yüreğime nakşettin Rabbim! düşünü tefsirle yıka sevginin. zamanı burakla yaz defterine. beyaz bahçelerinde sel gibi akan, deliren yağmuru sen dindir Rabbim! bu nasıl ağlamak, düştüm yokluğa. sulandı filizler, boğuldu rüyam. sürgün yedim Rabbim içime doğru, karanlık bir teras ismin -e hali. bu iklim biçimsiz küstüm çiçeği. tortusu birikmiş kanı tut Rabbim! çöl olmuş yüzümde beyazın aksi. titreyen ruhumu sen uyut Rabbim! herkese sustum Rabbim, bitti gözyaşım. göğüme bu gece bir cemre düşür… ..sustum..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() teşekkürler çok güzel.....
|
|
![]() |