AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-24-2010, 16:11   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Arrow TARAF'tan Genelkurmay'a Süper Teklif / Hodri Meydan!
Taraf'tan Genelkurmay'a süper teklif

Hala yarım ağızla da olsa Balyoz darbe planını yalanlamaya devam eden Genelkurmay'a Taraf'tan süper bir teklif var...


Dost medyanın Ankara temsicilerini Karargah'a çağırarak talimatla haber yazdıran Genelkurmay, 2003'te dönemin 1'inci Ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan başkanlığındaki cuntanın hazırladığı Balyoz darbe planını yalanlamaya devam ediyor. Seminer belgelerinin kendilerinde olmadığını söyleyen Genelkurmay'a Taraf sürmanşetten çağrıda bulundu.

İŞTE TARAF'IN BUGÜNKÜ SÜRMANŞETİNDE YAYINLADIĞI O ÇAĞRI:


GENELKURMAY'A ÇAĞRI

"Bazı gazetelerin Ankara temsilcilerini çağırıp, “elinizde Balyoz Darbe Planının hazırlandığı toplantıyla ilgili belge olmadığını” söylemişsiniz. Genelkurmay, Birinci Ordu'da yapılan bu toplantıda konuşulan konular ve hazırlanan planlar hakkında hiçbir bilgiye sahip değilmiş.

Birinci Ordu, o toplantının bütün belgelerini Ankara'ya göndermemiş. Gönderdiklerini de Genelkurmay 2007 yılında imha etmiş. Bizim bugüne kadar yayımladığımız bütün darbe planlarıyla ilgili belgeleri biraz da tehditkar bir üslupla bizden isterdiniz, bu sefer böyle bir talebiniz olmadı.

Birinci Ordu'da, “seminer” görüntüsü altında yapılan darbe toplantısıyla ilgili bütün bilgiler, belgeler, emirler, kendi kaydettikleri konuşmalar, görev kağıtları, fişlemeler bizim elimizde var. Anlaşılan, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Birinci Ordu'daki toplantının Genelkurmay Başkanlığı'nda olmayan belgeleri bizde bulunuyor. Kabul edin ki bu biraz tuhaf bir durum.

Ciddi bir disiplin ve arşiv sorununuz var gibi gözüküyor. Eğer gerçeklerle yüzleşecek cesaretiniz ve gerçekleri gördükten sonra gereğini yapacak dirayetiniz varsa elimizdeki bütün belgeleri size vermeye hazırız.

Vereceğimiz CD'leri incelediğinizde onların hangi bilgisayarlardan, kimler tarafından, hangi tarihte hazırlandığını da bulacaksınız.

Hazır olduğunuzda bize haber verin. Belgelerin tümünü incelemeniz ve gereğini yapmanız için size gönderelim. Siz de gerçeği artık açıklayın."


Samanyoluhaber
24 Ocak Pazartesi
2010

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-24-2010, 17:00   #2
Kullanıcı Adı
Ak Koza
Standart
Genel Kurmay balyoz darbe planı iddaalarına cevap veremiyor veremediği gibi ört bas etmeye çalışıyor .
Ak Koza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 17:12   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
Hadi bakalım şimdi de ne cevap gelecek çok merak ediyorum.Oruç reis fırkateyninde buluşsunlar bence
  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 17:29   #4
Kullanıcı Adı
Ak Koza
Standart
(: o rütbelerinden o kutsal üniformalarından utansınlar ailesini dostunu satan vatanını milletini bir kerede satarmış
Ak Koza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 17:33   #5
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Standart
Amaç herkes görivini yerine getirsin yeter.
Medyadan hükümet başbakandan komutan olmasını beklemiyor ve istemiyoruz.
Herkes görev ve sorumlulklarını yerine getirsin yeter.
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 17:38   #6
Kullanıcı Adı
Ak Koza
Standart
Evet orası öyle herkes kendi görevini yapmalı ordu kalkıp yönetime el uzatmamalı sen ordumusun devletmesin
Ak Koza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 17:46   #7
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart
Siyasetle bu kadar uğraşacaklarına pkk ile uğraşsalar terör merör kalmazdı ülkede.Ama eminimki cami bombalamayı,ülkeyi karıştırmayı düşünen darbeci komutanlar terörü bile ülkenin karışması ve darbe ortamı yaratmak açısından işlevli görüyordur!
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 17:57   #8
Kullanıcı Adı
Ak Koza
Standart
Hedefleri bu zaten bizler askere güveniyoruz ama onlar bizim güvencimizi sarsıyorlar
Ak Koza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 17:59   #9
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart
Alıntı:
Bakan Yiğeni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hedefleri bu zaten bizler askere güveniyoruz ama onlar bizim güvencimizi sarsıyorlar
Vallaha ben güven(e)miyorum. Bugün camilerimizi bombalamayı,mehmetçiklerimizin uçaklarını düşürmeyi planlayanlar yarın birgün kendi milletine savaş açar herhalde.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2010, 18:02   #10
Kullanıcı Adı
Ak Koza
Standart
Herhalde değil akıllarından bile gecirmişler baksana savaş acmayı ortalığı karıştırmayı bu milleti birbirlerine düşürmeyi ülkeyi karanlığa cıkmazlığa sürüklemeyi hedeflemişler
Ak Koza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
taraf genelkurmay çağrı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi