AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-21-2007, 02:34   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart TERBIYESIZLIK ILE BEYEFENDILIK NASIL OLUR GORMEK ISTEYENLER BURAYA
Kürsüye her çıktığında olay olan Kamer Genç, sert kayaya çarptı. TBMM eski Başkanı Arınç ve Genç arasındaki tartışma, Meclis Başkanvekili Meral Akşener'e zor anlar yaşattı.

Meclis eski Başkanı Bülent Arınç, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in Genel Kurul çalışmalarındaki tutumunu sert bir dille eleştirdi. Arınç, “Sayın Genç’le birkaç defa çalışma talihsizliği ile karşılaştım. Kendisi beni, ben onu sevmem” dedi.
TBMM Genel Kurulu'nun dünkü çalışmalarına yine Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç damgasını vurdu. Genel Kurulu’nda, TBMM Danışma Kurulu'nun Genel Kurul'un çalışmasına yönelik kararının oylamasından önce aleyhte konuşmak üzere söz alan Genç, konuşmasında iktidar partisi ve hükümetin tutumunu eleştirdi, Başbakan Erdoğan'ın yurt dışı gezilerini kendi uslubuyla eleştirdi. Genç, AKP milletvekillerinin de tepkisini çeken konuşmasında, konu dışına çıktığı gerekçesiyle önce oturumu yöneten Başkanvekili Meral Akşener tarafından birkaç kez uyarıldı.

Genç'in konuşmasının ardından Danışma Kurulu kararının lehinde konuşmak üzere eski TBMM Başkanı Bülent Arınç sözaldı.

EGOSUNU TATMİN EDİYOR

Arınç konuşmasında, Genç'in Meclis çalışmalarındaki tutumunu ve üslubunu sert bir dille eleştirirken, "Gündemle ilgisi olmayan konularda konuşuyor. Genel kurulun çalışma ahengini bozuyor. Sayın Genç’le birkaç kez çalışma imkanı buldum bu talihsizlikle karşılaştım. O sırada kendisi de Başkanvekiliydi. O sırada kendisine ‘saygısızlık’ yapma dediğim için hakkımda tazminat davası açtı. 1 milyar tazminat ödedim” dedi.

Arınç, Başkanvekillerine de görevlerini iyi yapması çağrısında bulunarak, “Bizim parlamenter sistemde içtüzük gereği parlamentoyu iktidar çalıştırır. İktidar parlamentoyu çalıştırır yön verir. Bu bir gerçektir. Tartışmalardan sonra kabul edenler etmeyenler şekilde oylanır” diye konuştu.

İÇKİ SOFRASI DEĞİL

Arınç, Genel Kurul kürsüsünde Genç’i eleştirirken, "Kimsenin oturduğu yerden bağırmasına çağırmasına gerek yok. Bir milletvekilinin kendi egosunu tatmin etmek için, Genel Kurul'un havasını bozmaya hakkı yoktur. Kendisi beni, ben onu sevmem. Ama ben kendisine Sayın Kamer Genç şeklinde selenirim" diye konustu. Arınç, Genç’in TBMM Genel Kurul’da Cumhurbaşkanı ve Başbakanın isimlerini kullanırken dikkat etmesi gerektiğine işaret ederek, “Kendisini içki sofrasında zannediyor. O şekilde hitap ediyor. Bu ülkenin Cumhurbaşkanına ‘Abdullah’ Başbakanına ‘Tayyip’ diye hitap etmesi yanlıştır” dedi.

GENÇ'İN YANITI

Kendisine yönelik sataşma olduğu gerekçesiyle yeniden kürsüye gelen Genç, Bülent Arınç’tan hiçbir zaman tazminat almadığını söyleyerek, “Ben herkese tazminat ödedim, ama kimseden tazminat almadım. Hele Bülent Arınç kendisinden yüksek tazminat aldığımı söylüyor. Bu doğru değil” dedi. Kamer Genç, Arınç'ın 'Ben kendisini sevmem ama Seyın Kamer Genç derim' şeklindeki sözlerine 'Ben hak eymeyene sayın demem" dedi ve konuşmasında Bülent Arınç'a ismiyle hitap etmeye devam etti.

haber7

iste talihsiz vekil ve BEYEFENDI

video : http://www.ensonhaber.com/Politika/9...-kavgasi-.html

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-21-2007, 02:36   #2
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart Arınç, Kamer Genç'in payını verdi!
SAyın Bülent Arınç bu adama cevap vermekle yanlış yapıyor bence GENÇ Arınç ın seviyesine asla gelemeyecek birisi
Alt 11-21-2007, 02:41   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Kamer Genç'e gülüp geçeceksin.Şu an için başka ne yapılabilir ki.Cevap versen de vermesen de Aynı tas aynı hamam ..
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2007, 02:42   #4
Kullanıcı Adı
GÜLseven
“Kendisini içki sofrasında zannediyor. O şekilde hitap ediyor. Bu ülkenin Cumhurbaşkanına ‘Abdullah’ Başbakanına ‘Tayyip’ diye hitap etmesi yanlıştır” ...

Ya bu adam ne anlar ki "sayın" kelimesinden,kendisi o değere ulaşmış mı ki!!!
Uğraşmaya bile değmez bu adamla...O gitsin çiçek sulasın,böyle ciddi işlere gelemez, geldiği zamanda işte malumunuz rezil olur...

GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2007, 02:47   #5
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
ayyas sey ne olacak
Alt 11-21-2007, 03:18   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
BEN DIYOR HERKESE o kadar tazminat odemisimdir
yavv yazik sana o kadar tazminat odemissin terbiyesizligine karsi bir de bunu anlatiyorsun meclis kursusunden
bu milletvekili hangi akla hizmet burada ya ? > > >
Alt 11-21-2007, 03:20   #7
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
çiçeklerini sula git
siz kamer bey gecelerin hakimi çiçeklerin sevimli bahcıvanı işinize bakın milletin vekilliği sizin gibi agzı leş gibi şarap kokanlara kalmadı alevi vatandaşlarımızı çiçek sulayarak değil fikir ve proje üreterek temsil edin Allah hidayet etsin acıyorum size

mukemmel yorum siteden alintidir
Alt 11-21-2007, 03:21   #8
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
çiçeklerini sula git
siz kamer bey gecelerin hakimi çiçeklerin sevimli bahcıvanı işinize bakın milletin vekilliği sizin gibi agzı leş gibi şarap kokanlara kalmadı alevi vatandaşlarımızı çiçek sulayarak değil fikir ve proje üreterek temsil edin Allah hidayet etsin acıyorum size

Cidden güzelmiş Teşekkürler
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2007, 03:23   #9
Kullanıcı Adı
GÜLseven
Alıntı:
çiçeklerini sula git

Muhteşem bir yorum...
GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-21-2007, 04:01   #10
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
çiçeklerini sula git

Cidden güzelmiş Teşekkürler
ben tesekkur ederim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)