![]() |
#1 |
![]() ![]() Orjinal Adı: The Wave, Die Welle Yönetmen: Dennis Gansel Oyuncular: Jürgen Vogel, Frederick Lau, Max Riemelt, Jennifer Ulrich, Christiane Paul Senaryo: Dennis Gansel, Peter Thorwarth Görüntü Yönetmeni: Torsten Breuer Müzik: Heiko Maile Kurgu: Ueli Christen Tür: Dram Süre: 110 Dk. Yapım: 2008 - Almanya Dağıtımcı: Umut Sanat www.umutsanat.com.tr Gösterim tarihi: 9 Mayıs 2008 Resmi Web Sitesi: www.welle.info Konu: Günümüz Almanyası.Lise öğretmeni Rainer Wenger (Jürgen Vogel), proje haftasında, Totaliter hükümetlerin nasıl işlediğini öğrencilerine anlatmak için bir deney yapmayı Tasarlar ve farklı kimliklere bürünmeyi içeren bu oyun ile trajik sonuçları da böylece oluşmaya başlar. Bir kaç gün içinde, disiplin ve toplum gibi zararsız kavramlarla başlayan bu olay dalga dalga yayılan gerçek bir harekete dönüşür ve oyunun bir parçası olan öğrenciler diğer arkadaşlarını ötekileştirip tehdit etmeye başlarlar. Bir su topu maçında şiddete dönüşünce bu ayrışım şiddete dönüşünce öğretmen, deneye son vermeye karar verir; ama artık çok geçtir. Artık olay kontrolünden çıkmıştır.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Fragmanını izledim,baya güzel gözüküyor.Konusuda çekici :-*
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mehmet bu kadar reklam yapılır mı?
Seansları bile koymuşsun... :D Film güzel...Alır evde izlerim babamla.... Paylaşım içim + vermiyorum sana... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bence de amma reklam yapmissin gitmemek olmaz simdi +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Eeee konu açıyorsak eksiksiz açalım di mi :D
Filmi beyendiğim için seanslarıda yazdım,gerçi ben evde izlicem ama olsun giden olur belki ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|