![]() |
#1 |
![]() Türk Hava Kurumu'nda büyük skandal...
Vatandaştan toplanan fitre ve ve zekatları zimmetine geçiren kurum görevlisi tutuklandı. Türk havacılığını geliştirmek için vatandaştan fitre ve zekat toplayan THK'da bir skandal ortaya çıktı. Kurum görevlisi toplanan fitre ve zekatları zimmetine geçirmekten tutuklandı. Türk Hava Kurumu (THK) Polatlı şubesi eski sekreteri Celal Güngör, 2004-2005 yıllarında zekat ve fitre paralarını zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklandı. THK müfettişlerinin, şikâyet üzerine başlatılan inceleme ve soruşturma sonucunda, şube sekreteri olan eski sayman Güngör'ün 2004-2005 yıllarında toplanan fitre ve zekât zarflarıyla, yardım paralarında yolsuzluk yaptığı belirlendi. Güngör'ün, bu olayın ardından 2005'te emekli olduğu, ancak THK yönetiminin isteği üzerine görevine devam ettiği belirtildi. Çıkarıldığı mahkemece “zimmet, emniyeti suiistimal ve görevi kötüye kullanma” iddiasıyla tutuklanan Güngör, Sincan L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. :o :o (MİLLİYET)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu olayı tüm THK'na mal etmek doğru mu bilmiyorum. Her meslekten her birimden böyle kansızlar maalesef çıkıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Malesef kansızlar her yerde.İnsanların yardımlarını toplayım nasıl harcıyorlar,nasıl boğazlarından geçiriyorlar anlamıyorum.Allah korkusu olan birisi bunu yapmaz asla.
---- Umarım bu haberi boyalı basın ''THK'da zekat ve fitre toplanıyor'' diye çarpıtıp çem çem çemkirmezler. Kurban bayramında kesilen deveyide öne atarlar tam olur. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|