AK Gençliğin Buluşma Noktası
Radyo & Televizyon, Sinema Sinema, vizyon filmleri, diziler ,oyuncular,Tiyatro, yeni oyunlar, tiyatro değerlendirmeleri.

Stil
Seçenekler

Alt 07-06-2007, 12:03   #1
Kullanıcı Adı
merve
Standart Transformers

Sam Witwicky (Shia LaBeouf) birçok açıdan yaşıtlarına benzeyen ergenlik çağındaki bir gençtir. Zeki ve yetenekli bir genç olan Sam’in kaderinde daha büyük sıçramalar olacaktır.

İlk otomobilini alma isteği babası tarafından kabul görünce heyecanlanır. Ancak satın alınan arabanın 1976 model bir Chevy Camaro olduğunu görünce heyecanı hayal kırıklığına dönüşür. Ancak okulun en güzel ve ateşli kızı olan Mikaela’nın (Megan Fox) bu otomobili beğenmesi üzerine Sam’in morali düzelir. Artık Camaro’yu ikisi birden kullanmaya başlamışlardır.

Ertesi sabah farklı bir gürültü ve gıcırdayan lastik sesleriyle uyandığında birisinin otomobilini çaldığını fark eder. Camaro’yu çalan hırsızın izini sürmek için kahramanca çaba sarf ederken şok edici bir olaylar meydana gelir.

Cybertron adlı uzak bir gezegenden gelen Autobot’lar, yaşam kaynakları olan “Allspark”ı dünyamızda bulma misyonunu üstlenir, bunu Decepticon’lar olarak bilinen kötü niyetli düşmanlarından önce bulmak zorundadırlar.

Yönetmen:

Michael Bay

Oyuncular:

Shia LaBeouf (Sam Witwicky)
Megan Fox (Mikaela)
Josh Duhamel (Kaptan Lennox)
Tyrese Gibson (USAF Master Sgt. Epps)
Jon Voight (Keller)
Anthony Anderson (Glen)

merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-09-2007, 15:45   #2
Kullanıcı Adı
Fahrenheit
Standart Transformers
Fragmanını seyrettim Tamamen kurgu ilgimi çekmiyor .. paylaşım için teşekkürler..
Fahrenheit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 15:59   #3
Kullanıcı Adı
merve
Standart Transformers
bu tarz filmler benimde ilgimi çekmiyor ama belki sevenler vardır diye paylaşmak istemiştim ;)
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 01:37   #4
Kullanıcı Adı
pRoff
Standart Transformers
Ben veletken oyuncağı vardı çok ilgi çekiciydi o zamalar
pRoff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2007, 19:04   #5
Kullanıcı Adı
mesudum47
Standart Transformers
korku gerilim haricindeki çoğu filmi seyredebilirim...
mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2007, 01:11   #6
Kullanıcı Adı
Ömer_Furkan
Standart Transformers
tamm benlikk cıktığı gün gittim zatennnküçükken oyuncakları falanda vardı bunların hatırlarsınızz belkii
Ömer_Furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 21:41   #7
Kullanıcı Adı
duman
Standart Transformers
Bir zamanlar çizgi filmini ilgiyle izliyordum. Şimdi sinema versiyonunu izleyeceğim. Hadi hayırlısı. Zamaında çok kaliteli ve unutulmaz çizgi filimler vardı. Ben hala küçük golcü ( tusubasa ) etkisindeyim. Gerçi futbolcu yetenekleri uçuktu ama olsun. Bakalım eskilerden daha neler uyarlanacak. Paylaşım için teşekkürler....
duman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2007, 16:40   #8
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Standart Transformers
Fena değil.Bunun serisini yaparlar.
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2007, 08:17   #9
Kullanıcı Adı
HAN
Standart Transformers
alıntı : Ben veletken oyuncağı vardı çok ilgi çekiciydi o zamalar

-----

ehuehuehu kanalı hatırlamıyom fakat ben de "veletken" tv de çıktığı zaman dünyanın en mutlu çocuğu olurdum.
HAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2007, 08:18   #10
Kullanıcı Adı
HAN
Standart Transformers
alıntı : Ben hala küçük golcü ( tusubasa ) etkisindeyim. Gerçi futbolcu yetenekleri uçuktu ama olsun. Bakalım eskilerden daha neler uyarlanacak.

-----

bizim arkadaşlar mahallede top oynarken "kartal vuruşu" nu felan denemeye çalışıyolardı :D çocukluk işte ...
HAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)