AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-23-2014, 23:11   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Türk Tarihi'nin En Büyük Siyasi Parti Mitingi: 23 Mart 2014 AK Parti İstanbul Mitingi
AK Parti'nin İstanbul Mitingine Rekor Katılım. Yenikapı'da Görülmemiş Kalabalık: 2.000.000 Katılımcıyla Tarihî Rekor



AK Parti, bugün Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingle gövde gösterisi gerçekleştirdi. Başbakan, katılımın 2.000.000 olduğunu açıkladı.


Her yaptığı büyük mitingde yüz binleri toplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, geçen hafta İzmir'de, dün de Ankara'da gövde gösterisi yapmıştı. Bugün İstanbul'da yapılan miting ise hem Ankara'daki mitingi hem de İzmir'deki mitingi gölgede bıraktı.

2.000.000 KİŞİ KATILDI


AK Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki 'Yeniden Milli İrade Mitingi' için bölgede sabah saatlerinde itibaren hareketlilik başladı. Yenikapı'daki miting alanı AK Partililer tarafından dolduruldu. Miting alanına giden yollar da partililer tarafından dolduruldu. Miting alanı ve çevresi havadan görüntülendi. Başbakan, katılımın 2.000.000 olduğunu açıkladı.

"KILIÇDAROĞLU BAK BU MONTAJI NASIL YAPTIK?"

Başbakan Erdoğan, konuşmasının başında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Varsın birileri montaj desin. Kılıçdaroğlu bak bu montajı nasıl yaptık, güzel mi, beğendin mi? Bir montaj da sen yap böyle. Varsın birileri bu muhteşem coşkuyu küçümsesin." dedi.







YENİKAPI'DA İLK KEZ


Bugüne kadar mitinglerini Zeytinburnu'ndaki Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştiren AK Parti, bugün yaptığı “Yeniden Milli İrade Mitingi” başlıklı İstanbul mitingi için denize dolgu yapılarak inşa edilen Yenikapı Meydanı'nı seçti. AK Parti'nin İstanbul Mitingi ile Yenikapı'da da ilk kez miting yapılmış oldu.

5 METRE YÜKSEKLİĞİNDE PLATFORM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’ın konuşmasını yapması için yerden yaklaşık 5 metre yükseklikte, iki tarafında, AK Parti’nin sembolü ampulün bulunduğu ve üzerinde “AK belediyeler mutlu insanlar” yazan dev pankartın ve dev ekranın bulunduğu bir platform oluşturuldu.

Alanın değişik yerlerine; Mustafa Kemal Atatürk'ün, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ve 39 ilçe belediye başkan adayının posterleri asıldı.

Kaynak

En Son Haber 23.03.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-24-2014, 16:16   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart İstanbul'da Büyük Buluşma: 2.000.000 Kişinin Katıldığı Tarihî ve Rekor Miting
İstanbul'da Büyük Buluşma



AK Parti'nin "Yeniden Milli İrade Mitingi" başlıklı İstanbul mitinginin düzenlendiği Yenikapı Meydanı tamamen doldu. Miting alanında katılımcı sayısının 2 milyon olduğu duyuruldu.

Kentin çeşitli noktalarından toplu ulaşım araçlarıyla miting alanına gelen vatandaşlardan bazıları, yoğunluk nedeniyle miting alanına yürüyerek ulaştı. Alandaki vatandaşlar da çalınan şarkılara, okunan şiirlere coşkuyla eşlik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile ilçe belediye başkan adayları, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve parti yetkilileri, katılımcıları selamladı.

AK Parti'nin seçim kampanyası şarkısını hazırlayan sanatçı Uğur Işılak, "Dombra" şarkısını seslendirdi. Başbakan Erdoğan, Kocaeli mitinginin ardından Yenikapı Meydanı'na helikopterle geldi. Helikopter, miting alanın bulunduğu bölgeye inmeden önce, bir süre havada bekledi. Bu sırada partililer büyük coşkuyla Başbakan Erdoğan'ı selamladı. Erdoğan da helikopterden vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

Miting alanında katılımcı sayısının 2 milyon olduğu duyuruldu.

Biz buradayız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bu seçim, başka bir seçim. 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün, bu ülkeyi sokakta bulmadık' diyorsanız biz buradayız" dedi.

AK Parti tarafından Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen İstanbul mitinginde konuşan Topbaş, İstanbul'un başka bir şehir olduğunu, bu kentin müjdelenmiş emanet bir şehir olduğunu, İstanbul'unda Türkiye'nin özeti olduğunu dile getirdi.

Topbaş, yerel seçimlere işaret ederek, "Bu seçim, başka bir seçim. 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün, bu ülkeyi sokakta bulmadık' diyorsanız biz buradayız" dedi.

Hizmetlerinin, kendilerini anlattığını ifade eden Topbaş, 10 yıldan beri milletin kendilerine verdiği yetkiyle hizmet ettiklerini kaydetti.

İstanbul'un nasıl değişime uğradığını alanda bulunanların yakinen takip ettiğini anlatan Topbaş, şehrin tarihî öneminden de bahsetti.

"İstanbul tesadüflere terk edilemez"

İstanbul'un, tarihin çeyiz sandığı olduğunu aktaran Topbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Böyle bir şehirde yaşamak, yönetimde bulunmak bir ayrıcalık ama ciddi de sorumluluk getirmekte. İstanbul tesadüflere terk edilemez, maceralara sürüklenemez, 'ne olursa olsun' diye kaderine bırakılamaz. Her daim size hizmet ederken her alandaki sorunları çözmeye çalıştık. Ulaşımdan alt yapıya, çevreden sağlığa kadar İstanbul'un her alanında hizmet izlerimiz var. Metro, biyolojik arıtma tesislerimiz, yepyeni parklar hep bizim eserlerimiz. Vatandaş olarak sizin bize verdiğiniz yetkinin sonucu. Bunları siz yaptınız, sizin eserleriniz."

Topbaş, İstanbul'u yönetenler olarak şehrin yarınlarını hazırladıklarını belirterek, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'nin geleceği olduğunu sözlerine ekledi.

"Şer odaklarına karşı Başbakan'ın yanındayız"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da bugüne kadar İstanbul'un en büyük meydanlarında millî iradeyi haykırdıklarını belirterek, vesayeti devam ettirmeye çalışanlara karşı her zaman milli iradeyi savunduklarını söyledi.

"Yeni Türkiye" yolunda meydanı doldurduklarını dile getiren Babuşcu, şer odaklarına karşı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak yanında yürüyeceklerini haykırdıklarını vurguladı.

Babuşcu, "Biz sadece rükuda boyun eğen Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız. Millî iradenin üzerinde hiçbir güç tanımıyoruz" dedi.

Kaynak

AK Parti 23.03.2014
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 17:03   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart 2.000.000 İstanbulluyla Yeniden Millî İrade
İki Milyon İstanbulluyla, Yeniden Milli İrade


30 Mart 2014 yerel seçimlerine bir hafta kala, Yenikapı Meydanı’nda 2 milyon İstanbullu, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi.


İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstanbul’a kazandırılan Yenikapı Meydanı’nda yapılan “Yeniden Milli İrade Mitingi” tarihî anlara sahne oldu. İstanbullular, Yeni Türkiye için doldurdukları alanda büyük bir coşkuya ortak oldular.

Mitinge, İl Başkanımız Aziz Babuşcu, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Belediye Başkan Adaylarımız ile teşkilat mensuplarımız katıldılar.

Millî İradenin Üstünde Hiçbir Güç Kabul Etmiyoruz

İl Başkanımız Aziz Babuşcu, “Recep Tayyip Erdoğan’sız bir siyaset zemini tanımak isteyenlere karşı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu haykırmak üzere bu tarihî meydanı dolduran sevgili İstanbullular, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diyerek başladığı konuşmasında, “Biz bu güne kadar İstanbul’un en büyük meydanlarında millî iradeyi haykırdık. Millî iradeye vesayet koymaya çalışanlara karşı her defasında “millî irade” dedik. Ama bugün bir başka, bu meydan yeni bir meydan. Burası Yenikapı ve yeni Türkiye için bu meydanı doldurduk. Bizler, Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak onun karşısında bir araya gelen şer cephesine karşı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yürüyeceğimizi bu meydandan bütün dünyaya haykırıyoruz. Millî iradenin üstünde hiçbir güç hiçbir otorite kabul etmiyoruz. Ve biz sadece rükûda boyun eğen Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Bu tarihî meydana, bu tarihî âna şahitlik etmek için bu alanı dolduran hanımefendiler, beyefendiler, gençler, biz üç aydır sokaklarda mahallelerde gece gündüz çalışıyoruz. Sizler çalışıyorsunuz. Emeğinizi samimiyetinizi ortaya koydunuz. Sizleri gönülden selamlıyorum.” dedi.

İstanbul Tesadüflere Terk Edilemez

Mitingde bir konuşma yapan İBB Başkanımız Kadir Topbaş, İstanbul'un başka bir şehir olduğunu, bu kentin müjdelenmiş, emanet bir şehir ve Türkiye'nin özeti olduğunu dile getirerek, “Böyle bir şehirde yaşamak, yönetimde bulunmak bir ayrıcalık ama ciddi de sorumluluk getirmekte. İstanbul tesadüflere terk edilemez, maceralara sürüklenemez, 'ne olursa olsun' diye kaderine bırakılamaz. Her daim size hizmet ederken her alandaki sorunları çözmeye çalıştık. Ulaşımdan alt yapıya, çevreden sağlığa kadar İstanbul'un her alanında hizmet izlerimiz var. Metro, biyolojik arıtma tesislerimiz, yepyeni parklar hep bizim eserlerimiz. Vatandaş olarak sizin bize verdiğiniz yetkinin sonucu. Bunları siz yaptınız, sizin eserleriniz." ifadelerini kullandı.

Genel Başbakanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasına, Necip Fazıl Kısakürek'in, "Şarkımız Bizim" şiirinden, "Kırılır da bir gün bütün dişliler / Döner şanlı şanlı çarkımız bizim / Gökten bir el yaşlı gözleri siler / Şenlenir evimiz barkımız bizim. Yokuşlar kaybolur çıkarız düze / Kavuşuruz sonu gelmez gündüze / Sapan taşlarının yanında füze / Başka âlemlerle farkımız bizim. Kurtulur dil, tarih, ahlâk ve iman / Görürler nasılmış, neymiş kahraman / Yer ve gök su vermem dediği zaman / Her tarlayı sular arkımız bizim. Gideriz nur yolu izde gideriz / Taş bağırda, sular dizde gideriz / Bir gün akşam olur, biz de gideriz / Kalır dudaklarda şarkımız bizim." dizelerini okuyarak başladı.

Tüm Dünya, İstanbul'u İzliyor

Başbakanımız Erdoğan; Gazze, Ramallah, Kudüs, Mekke ve Medine'yi selamladığı konuşmasına şöyle devam etti: "Bütün kardeş ülkeleri, bütün kardeşimiz, dostumuz şehirleri buradan selamlıyorum. Kardeşlerim, bugün Türkiye bizi izliyor, İstanbul'u izliyor. Bugün tüm dünya, İstanbul'u izliyor. İstanbul, Gazze'nin yetimleri, Ramallah'ın öksüzleri bugün seni izliyor. Şu anda Kâbe'nin etrafında tavafta olanlar size dualar ediyor. Diyorlar ki; '30'unun akşamında müjde bekliyoruz, İstanbul'dan müjde bekliyoruz, Türkiye'den müjde bekliyoruz'. Onun için 30 Mart bir başka güzel, bir başka önemli."

İhraç Ettikleri Kişiyi Şimdi İstanbul'a Aday Yaptılar

Başbakanımız Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu dönemi hatırlatarak şunları anlattı: "Tabii böyle şeylerin olacağını da zannetmiyordu o zaman. Baykal, genel başkan. O da yanında klasörün önünde poz veriyor. Klasörün sırtında ne yazıyor 'Yolsuzluk'. Kimin klasörü? Şu anda İstanbul'da büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterdikleri zâtın. Ne yaptılar onu? Partiden ihraç ettiler. Hırsız ya, yolsuzluklar içerisinde ya... O ihraç ettikleri kişiyi şimdi getirdiler İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı yaptılar. Peki bu nasıl iş? Ben söylemiyorum, klasörü sen hazırlattın, sen hazırladın, şimdi de kalkıyorsun o adamı İstanbul'a, ihraç ettiğiniz hâlde, büyükşehir belediye başkan adayı yapıyorsun. Bunlar felç olmuş felç. Ne yapacaklarının farkında değiller. Biz; İstanbul'a, ülkemize, milletimize efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik; yine hizmetkâr olarak yolumuza devam edeceğiz. Zira biz bu milletimizin dertlisiyiz, biz bu milletimize aşığız."

Biz, Sandıksız Bir Demokrasiyi Asla Kabul Etmedik

Başbakan Erdoğan, “Bizim iktidarımız asla bir ayrımcılığın iktidarı olmayacaktır.” dediği konuşmasında şunları kaydetti: “Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Bu anlayışla bizler bu mücadeleyi sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Parası olanın, gücü olanın, makamı, mevkisi olanın iktidar sürdüğü bir ülke olmayacak Türkiye. Elinde gazetesi, televizyonu olanın, çetelerin, mafyanın, cuntanın hâkimiyeti artık Türkiye'de sona ermiştir. Biz, milletin kararına rağmen Türkiye'yi sürekli olarak farklı bir şekilde ele almaya çalışanlara gereken dersi sandıkta veriyoruz. Epey bir zamandır bir şarkı tutturdular, ne diyorlar? 'Demokrasi sandıktan ibaret değildir'. Sevsinler sizi. Nereden ibaret? Sizin saltanatınızdan öyle mi? Paranızdan, pulunuzdan öyle mi? Doğru... Bunlar öyle alıştılar. Dünyadaki ağababaları da bunlara böyle çanak tuttu. Ama böyle değil. Biz, sandıksız bir demokrasiyi asla kabul etmedik ve etmiyoruz. Bu ülkede sandığa laf etmenin, sandığa rıza göstermemenin tek bir anlamı var; o da darbedir."

Millî İradenin Çalınmasına Karşı Dimdik Duruyoruz

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan; faşizan, baskıcı, 27 Mayısçı blok ile mücadelelerini sürdürdüklerini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin yapısını demokrasi dışı yollarla dizayn etmek isteyenlere karşı fırsat yok. Gazete sayfalarında, televizyon ekranlarında milleti ve millet iradesini tahkir eden bir dille konuşuyorlar. Benim meselem, milletimin hak meselesidir, benim meselem, milletimin hukuk meselesidir. Biz, hukuku çiğnemek isteyenlere karşı dik duruyoruz. Biz, yargı darbesi yapmak isteyenlere karşı dik duruyoruz. Milletin malının çalınmasına karşı 12 yıl dik durduk, millî iradenin de çalınmasına karşı dimdik duruyoruz."

Millet Düşmanlığına Geçit Vermeyeceğiz

Muhalefetin, milletin; hayalleriyle, milletin kutsal değerleriyle, manevi değerleriyle sorunları olduğuna değinen Başbakanımız, “Sandığa saldırmaları, sandığı değersizleştirmeye çalışmaları işte bu yüzden. Türkiye normalleştikçe, vesayetin gölgesi siyasetin üzerinden kalktıkça, millet, siyasetin yegâne sahibi oldukça bunların sandığa karşı alerjileri giderek arttı. Sandıktan ümitlerini kestikçe şirretleşiyorlar. Kalplerinde, zihinlerinde 27 Mayıs özlemiyle yaşıyorlar. Sandığı devirerek, elde etmek istedikleri iktidarın hayaliyle yaşıyorlar. Her on yılda bir yapmaya alıştıkları gibi yine milletin önünü kesmeye çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar. Kesinlikle başaramayacaklar. Meşru iktidarı sokakta devirmenin hesaplarını yapıyorlar. Sokak şiddetini 'demokratik protesto hakkı' diye yutturmaya çalışıyorlar. Buradan milletime bir kez daha sesleniyorum: Sizin hakkınızı, hukukunuzu korumakta en ufak bir tereddüt göstermedim, göstermeyeceğiz. Bu demokrasi düşmanlığına, millet düşmanlığına, seçkinlik duygusundan ötürü bu kibre geçit vermeyeceğiz." diye konuştu.

Durmak Yok Yola Devam

3. havalimanı ve Kanal İstanbul gibi büyük projeler hakkında açıklamalar yapan Başbakanımız, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Şimdi üçüncü havalimanını yapıyoruz, maliyeti ne; 46 milyar dolar. Cebimizden bir kuruş çıkmıyor. 20 yıl çalıştıracaklar, 20 yıl sonra devlete teslim edecekler. 46 milyar dolar... Sen bu iktidara nasıl yolsuzlukla yüklenirsin? Adam utanır, sıkılır. Hayatında bunlar üç koyun gütmedi ki. 'Durmak yok yola devam' dedik, devam edeceğiz. 'Kanal İstanbul' dedik. Adam, Kanal İstanbul'dan rahatsız, her türlü imkânlarıyla bunların kendi STK'ları var. Onlarla gelirler, gösteriler yaparlar, bilmem ne yaparlar... Biraz kendinize gelin, şu ülkede bir dikili ağacınız yok. Sadece yakarsınız, yıkarsınız başka bir işiniz yok. Ondan sonra da tencere tava, hep aynı hava. Bunların yaptığı bu. Adı da ne? 'Demokrasi, özgürlük!' Tencere tava ile demokrasi olur mu? Özgürlük olur mu ya? Onunla ancak huzursuzluk olur. Bu zihniyette olanlar da, sokaklarda, yollarda çirkin hareketler yapmakta. 12 yıl boyunca; hırsızların, art niyetlilerin, farklı hesaplar içinde olanların bu davaya sızmaması için hep hassasiyet içinde olduk. 12 yıl boyunca; yetimin, öksüzün hakkına el uzatılmamasının bu noktada teminine çalıştık."

3. Dünya Ülkesi Değiliz

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeline değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Twitter, yargının aldığı kararlar nedeniyle Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından erişime kapatıldı. Yargının aldığı kararlar nedir? Bir vatandaşımız, bir hanım kardeşimizle ilgili Twitter'da son derece alçakça, son derece hayâsızca ve edepsizce twetler atılıyor. Yani özel hayatın korunması diye bir olay var. Bunlarda böyle bir şey yok. Bu şahıslar, mahkemeye başvuruyor. Bu hakaretlerin, bu rencide edici, aile düzenini sarsıcı içeriklerin kaldırılmasını istiyor. Mahkeme bunların kaldırılması hakkında hüküm veriyor. Bu hükmü, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na bildiriyor. TİB ne yapıyor? Twitter'a diyor ki, 'Bak böyle mahkeme kararları var, şikâyet var, bundan mağdur olan insanlar var, bu içeriği kaldır.' diyor. Medya, bunu iyi dinle. Günlerdir köşelerinizde, televizyonlarda yalan yanlış yorumlar yapıyorsunuz. Ama Twitter bunu umursamıyor ve olay bana geliyor. Ben de diyorum ki kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. 'Ne gerekiyorsa bunu yapın.' diyorum. Bir defa bütün dünyanın bilmesini istiyorum. Twitter, ABD anayasasına, yasalarına uyuyor. İngiltere'nin kurallarına uyuyor, Almanya'nın, Rusya'nın, Çin'in, Hindistan'ın diğer birçok devletin kurallarına uyuyor, bu ülkelerle iş birliği yapıyor. Ama mesele Ukrayna olunca, Mısır olunca, Türkiye olunca, diğer devletler olunca Twitter çıkıyor, özgürlükten bahsediyor. Belli ülkelerde Twitter iş birliği yapıyor, kanunlara uyuyor. Ama belli ülkelere gelince kanunları çiğniyor. Hiç kusura bakmasın, biz üçüncü dünya ülkesi değiliz. Twitter da Facebook da Youtube da, Türkiye Cumhuriyeti'nin Anayasası'na, yasalarına saygı göstermek zorundadır."

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, mitingin sonunda Dombra şarkısının sahibi Arslanbek Sultanbekov'u sahneye çağırarak büyük bir sürpriz yaptı. Başbakanımızın davetiyle sahneye gelen Sultanbekov, Erdoğan'la birlikte el ele, milyonları selamladı.

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un dört bir yanından gelen vatandaşlarımız, meydanı bir baştan diğer başa ellerinde bayraklarla doldurdular. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı miting alanının İDO Feribot İskelesi tarafında 100 metrekarelik platform hazırlandı. Platformun iki yanında Başbakanımız Erdoğan'ın "Daima Millet Daima Hizmet" ve "Yeni Türkiye Yolunda Bi'Daha İstanbul" yazılarının bulunduğu fotoğrafları yer aldı. Platformun yanına, vinçlerle Türk Bayrağı, Atatürk ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dev boyutlu fotoğrafları ile AK Parti logosu bulunan flama asıldı. Alanın dört bir yanına da İBB Başkanımız Kadir Topbaş ile ilçe belediye başkan adaylarımızın büyük boy fotoğrafları yerleştirildi. Çeşitli noktalarına görüntü ve ses sistemleri kurulan alanda, mobil WC ve mescit de yer aldı. Miting alanında 40 civarında ambulans ve sağlık ekipleri ile İstanbul İtfaiyesi'ne ait araç hazır bekletildi.

AK Parti İstanbul 23.03.2014
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 18:24   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 22:06   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart









Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 22:08   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart










Konu Cihannur tarafından (03-25-2014 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 22:11   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart








Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 22:17   #8
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart








Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 22:23   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart








Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2014, 22:42   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
23 Mart 2014 AK Parti İstanbul Mitingine 2.000.000 civarında İstanbullu katılımda bulunarak yine bir tarih yazdık ve yine bir rekor kırdık hamdolsun. Yenikapı Meydanı'ndaki muhteşem mitingimize 2.000.000 kişi civarında katılımla Türk Siyasi Tarihi'nin gelmiş geçmiş en büyük, en kalabalık siyasi parti mitingine mitingine imza attık. Oradaydım. O tarihî anda, tarih yazarak rekor kıran 2.000.000 civarında İstanbullu arasında ben de vardım. Mutluyum, gururluyum.

Teşekkürler İstanbul. İ'lâ-i kelimetullah davana sahip çıktığın için teşekkürler İstanbul. Büyük Türkiye davana sahip çıktığın için teşekkürler istanbul.
Sosyolojine sahip çıktığın için teşekkürler İstanbul. Demokrasiye sahip çıktığın için teşekkürler istanbul. Millî iradeye sahip çıktığın için teşekkürler İstanbul. AK Parti'ye sahip çıktığın için teşekkürler İstanbul. AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Türkiye Cumhuriyeti'nin Sembol Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığın için teşekkürler İstanbul.

Konu Cihannur tarafından (03-25-2014 Saat 03:53 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
23 mart 2014, adaletvekalkınmapartisi, ak parti, ak parti genel başkanı, ak parti istanbul, başbakan erdoğan, en büyük miting, istanbul, recep tayyip erdoğan, rekor miting, siyasi parti mitingi, tarihî miting, türk tarihi'nin, yenikapı, yenikapı meydanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım