![]() |
#1 |
![]() Deil---- değil
Güsel ---- güzel Öle ---- öyle Sewiyorum ---- seviyorum Wala ---- vallahi İşallahh ---- inşallah Snn ---- senin Bis ---- biz Söle ---- şöyle Yüsünden ---- yüzünden Diil ---- değil Konustuumusu ---- konuştuğumuzu Die ---- diye Dio ---- diyor Zmn ---- zaman İi ---- iyi Varlıını ---- varlığını bn ---- ben İ$te ----işte Söleiveriris ---- söyleyiveririz Sacmalaamaa ----saçmalama Hany---- hani Dklik ----dakikalık İiki ---- iyiki Bnde ---- bende Hatılrmaıorum ---- hatırlamıyorum Saana ---- sana Yannda ---- yanında Herkez----herkes Baxak----baksak Ok----tamam Yaw----ya hu Ewt----evet Saten----zaten Bu kelimeler sıkça yapılan yazım yanlışlarından sadece bir kaçı,buna benzer yazım yanlışlarına rastladıkça bu başlığa ekleyelim arkadaşlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Herkez --- herkes
bunu forumda cok goruyorum ;) tesekkurler gulseven |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() eet _ evet
ok _ tamam yanlız _yalnız gelmeski _ gelmezki..........vesaire vesaire |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ok-tamam ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sona-sonra
şindi-şimdi ewet-evet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ei/ii geceler _ iyi geceler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Beni en çok rahatsız eden " yani " kelimesinin " yane " olarak okunması, birde " z " harflerinin " s " ye dönüştürülmesi.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() pls-lütfen
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Forumda kullanmıyorum , en azından kullanmamaya çalışıyorum..Ama msn de oluyor: ) Orada da düzgün konuşulsa iyi ama..
Bu hatalar genelde yazışma dillerinde yapılıyor..Şöyle bir bakıyorum da, günlük konuşmalarda hangileri kullanılıyor.. Saten_zaten İşallah_İnşeAllah (hele buna İşallah diyenlere acayip sinir oluyorum: )) Herkez_Herkes Pardon_Afedersin Ok_Tamam gibi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|