AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 03-17-2014, 12:46   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Türkiye - İzmir Gündoğdu
Türkiye - İzmir Gündoğdu

Türkiye Gazetesi 17.03.2014

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-17-2014, 19:06   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Dün bu mitinge ablamla beraber gittik.

Yalnız miting alanında yaşadığım şu olayı anlatmak istiyorum:

mitingden yavaş yavaş çıkıyorduk..

binaların kenarında 3-4 kişinin yaptığı bir sohbet dikkatimi çekti.

bu kişilerden bazıları ''hocaefendi'' filan diyorladı.

sonra konuşulanları dikkatlice dinlemeye başladım.

3 tane Gülen'ci bir amcanın etrafını çevirmişler 2'si onu AK Parti'ye oy vermemeye ikna etmeye çalışıyor diğer kişi de sağı solu kontrol ediyordu!..

başlangıçta bu kişileri bu amcayla önceden tanışıyor olduklarını zannettim hatta.

cemaatçi kişilerden birisi Tayyip Erdoğan'ın ''hocaefendi'' ye ihanet ettiğini söylüyordu..

Amca da Latif Erdoğan'ın Fethullah Gülen hakkında söylediklerini anlatıyordu, böyle ihlaslı ve Gülen'e çok yakın olan bir adamın bile Gülen'in yanlış yolda olduğunu görüp onu terkettiğini belirtti.

Bunun üzerine Gülen'ci şahıs, Latif Erdoğan'ın dinden çıktığını söyledi. (''Hocaefendi'' lerini eleştirmek bu haşhaşilere göre dinden çıkma sebebi)

Burada bende sohbete dahil olarak ''Kim? Fethullah Gülen mi dinden çıkmış?'' dedim..

Sonra hangi partiye oy vereceklerini sordum.

-Ak Parti'ye vermeyeceğiz cevabı aldım ama oy verecekleri partiyi de söylemediler. (Gülen'cilerin İzmir'de CHP'ye oy vereceklerini biliyorum zaten ama onlar bunu söylemeye ya utandılar ya da ak parti mitingi olması dolayısıyla korktular.)

Senelerce Feto'nun okullarında dershanelerinde okuduğumu belirttim ve Yamanlar Koleji mezunu olduğumu söyledim.

Bunun üzerine Gülencilerin yüzleri kızarmaya başladı..

Feto'nun mavi marmara ihanetinden bahsettim..

cevap veremeyeceğini anlayan gülen'ciler birbirlerine işaret edip, hadi buradan gidelim dediler ve oradan defolup gittiler..

Bunlar gittikten sonra amcanın yanına yanaştım ve amcaya bu kişileri tanıyıp tanımadığını sordum. Amca bu kişileri tanımadığını kendilerinin gelip progopanda yapmaya başladıklarını söyledi. Amca ayrıca kendisinin Fethullah Gülen'in talebelerinden birisi olduğunu söyledi. Ben de amcaya bunların vatan haini olduklarını ve bunların dediklerine itibar etmemesini istedim. Amcayı da ikna edememişler zaten.

İşin korkuncu bu olay AK Parti mitinginde yaşandı. Yani AK Parti mitinginde vatandaşlara bunu yapan haşhaşiler, günlük hayatta ne yapmazlar?

Ben istesem o haşhaşileri orada linç ettirebilirdim. Ama böyle bir durum yaşanması durumunda akşamleyin Saman TV'de , AK Partililer, kordon'da masum izmirli vatandaşları linç etti diye haber yayımlanırdı.

ayrıca aynı mitingde gülencilerin yaptığı bu progopandalardan dolayı daha önce kavga da çıkmış. bunu da bizden önce mitinge gelen bir tanıdık söyledi.

Konu Özgür Suriye tarafından (03-17-2014 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)