![]() |
#1 |
![]() Utangaç Cumali kaçtı, Başbakan Erdoğan yakalattı! - Renkli görüntüler - Foto
Cumali, Başbakan'dan kaçamadı - Foto Başbakan Erdoğan bayramın ikinci gününde ‘Kasımpaşalı’ lakabını aldığı eski mahallesine gitti. Cuma namazını 10 dakika gecikmeyle Piyalepaşa Camii’nde kılan Başbakan, Kulaksız Mezarlığı’nda bulunan babasının mezarını da ziyaret etti. Başbakan, çıkışta Kasımpaşa’dan tanıdığı Cumali isimli bir kişiyi görünce ilginç bir kovalamaca yaşandı. Başbakan Erdoğan mezarlıktan çıkarken gördüğü Kasımpaşa’dan eski bir tanıdığı olan Cumali’yi yanına çağırdı. Cumali utanıp gitmeyince Başbakan Erdoğan ve yanındakiler bayramlaşmak için Cumali’nin yakalamasını izlerken gülmekten neredeyse katılacaktı. Erdoğan’ın çağırdığı Cumali utanıp gitmek istemeyince korumalar devreye girdi. Cumali direnince korumalar zor anlar yaşadı ancak sonunda Cumali, Başbakan’ın yanına götürüldü. Sarılıp bayramlaşan Başbakan Erdoğan’ın eski tanıdık Cumali’ye yüklü bir bayram harçlığı verdiği görüldü. Utangaç Cumali Başbakan'dan kaçamadı Cuma namazını 10 dakika gecikmeyle Piyalepaşa Camii’nde kılan Başbakan, Kulaksız Mezarlığı’nda bulunan babasının mezarını da ziyaret etti. Başbakan, çıkışta Kasımpaşa’dan tanıdığı Cumali isimli bir kişiyi görünce ilginç bir kovalamaca yaşandı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23.Aralık.2007 11:30:19 SAMNYOLUHABER
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() adam gibi adam, halkin adami basbakanimiz bir kez daha incelik, nezaket, büyüklük göstermistir..rabbime binlerce kez sükürler olsun ki böyle güzel bir insan bizim ülkemizin basbakani..
seni seviyoruz basbakanimiz... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hadi yine iyisin cumali götürdün parayi 8)
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() merak etmeyin bir şey olmaz kalpten gitmezsiniz.asıl diğer tarafta bir sorgu sual ve karşısına çıkacağımız BİR'İSİ varki ozaman ne olacakk.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hımm merak etmeyin orayı da düşünüyoruz..zaten bununla onu karşılaştırmak biraz garip oldu bence
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bende gariplik olsun diye dedim zati.karşılaştırma değilde ne bileyim yorumları okuyunca böyle birşey yazayım dedim.manevi anlamda zirvede olan birisi değilimde birazda kendi nefsime sordum bu soruyu sadece.yani bir gün başbakanı görünce heyecandan konuşamamayı düşünürken diğer tarafla alakalı bu kadar beni endişeye düşürecek sorular soruyormuyum kendime dedimm de. sormuyormmm...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|