![]() |
#1 |
![]() Oğlum kalk okula geç kalacaksın
- Hanım ne okulu yav, hem bizim çocuğumuz yokki - Aa rüyaymış, neyse oda sorunmu yaparız bitane - Yumruğu görüyonmu yumruğu ....................................... - Hadi kocacım işe geç kalacaksın uyan artık - Ne kocası ya. Sen kimsin kardeşiim - Aa Necati bey, ben komşunuz Neriman - Hadi ya len bende diyom neyse - Yoksa! - Valla isteyerek olmadı ehe ...................................... - Canım işe geç kalacaksın uyan artık, - Hangi iş? Kovuldumya dün - Aa unutmuşum. O zaman Allahın cezası camış gibi uyuyacağına kalkda iş bul - Lööyynn geliyo beş parmak - Sus körolacasıca kırmiyim kafanı - Tamam aşkım, ehe ....................................... - Oğlum uyan okula geç kalacan - ......... - Kalksana oğlum - Hırrrrr! - Aa yatakları karıştırdım sen uyu Bobi. Gözlükleri taksam iyi olacak ....................................... - Hayatım uyan işe geç kalacan - Hımff tamam ya - Sen kimsin len - Eee. ben Yataştan geliyorum, yatakda problem varmışda, yayları kontrol ediyodum - Neden çıplaksın len sen, yoksa - Yok düşündüğünüz gibi değil. Yaylar çok hassas elbise zavar vermesin diye şey ettiydim ....................................... - Canım uyan işe,geç kalacan - Yok ben bugün işemek istemiyom - ??!! ....................................... - Kocacım saat 06.30 hadi kalk işe geç kalacan - Böhhüüü - Aa neden ağlıyon, ne oldu - Böhhüüeaaa - Anaa bugün pazar günüydü dimi. Neyse uyu o zaman - BÖÖHHHÜÜEÜEAAAAA - Ne kadar hayvansın Namık, a bide kussaydın - ....................................... - Oğlum kalk geç oldu okula geç kalcan - Ya anne bugün pazar yaaaa - Olsun kalk, sen anca gidersin yarına kadar - ühü ....................................... - Canım kalk bak işe geç kalacaksın - ........... - Şşt uyansana - ........... - Hey,, aa nerede bu ya, bi de not bırakmış Süzme karıcım yine yanındamıyım diye bakmadan beni uyandırmaya çalıştığına eminim. ...................................... ....................................... - Oğlum kalk okula geç kalacan devamsızlık yapma - Ya baba ya bugün gitmek istemiyorum. Arkadaşlara sözüm var internetcafeye gidecez - HANIM! Sobanın yanındaki ODUNU bi zahmet getiriver - Baba lafa tutma beni! Bak okula geç kalacam senin yüzünden ..................................... -Servise Geç kalıcaksın +Geç olsun güç olmasın -Bana kelime oyunu yapma len p...şt okula gidilecek ! ........................... -oglum hadi ama kalk yaa her sabah bunu yapıorsun uyan dersine git +yaa dersimiz boşş.... (bir c.tesi gunu) -oglum hadi uy....!!!! +anne banyodayım cansu ararsa yarım saate kdr cıkıor ewden de -way eşşoğlusu bi defada ders için erken kalk beah
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() .......................................
- Oğlum kalk geç oldu okula geç kalcan - Ya anne bugün pazar yaaaa - Olsun kalk, sen anca gidersin yarına kadar - ühü işte bu süperdi ;) teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |