![]() |
#1 |
![]() A Milli Takım'ın emektar file bekçisi Rüştü Reçber eldivelerini astı! Volkan'ın cezalı olması nedeniyle Hırvatistan ve Almanya maçlarında forma giyen ve Panzerler'in 2. golünde büyük hata yapan Rüştü Reçber A milli takımı bıraktığını açıkladı!
Daha önce verdiği kararı resmen duyuran Rüştü Reçber, A Milli formayı son kez Almanya maçında giydiğini ifade etti. Rüştü Reçber Milli formayı giyen en yaşlı isim ünvanını elde etmişti. Rüştü maç sonunda "Bu maçta son kez görev yapmış oldum. 14 yıl milli formaya hizmet ettim. Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Artık bırakmam gerektiğini hissetmiştim. 14 yıl bu formayı giydiğim için de büyük bir onur duyuyorum" açıklamasını yaptı. Ajansspor.com olarak biz de değerli kalecimiz Rüştü Reçber'e Türk milli takımına verdiği emekleri için teşekkür ediyor, Türk milleti adına saygılarımızı sunuyoruz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() YA BENCE futbolu bırak artık sen rüştü sadece milli takımı değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() HELAL OLSUN hepsine.
Hepsiyle gurur duyuyuyoruz ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ne kadar kaleyi bulan üç şutun üçüde gol olduysa da bugüne kadar yaptıgın hizmetler için çok teşekkürler Rüştü Reçber ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Dünya Kupasında 3.Olduğumuz Yıldan Bu yana bazı futbolcuların bırakması gerekiyordu zaten..
Çoğu zirve yaptı o turnuvada.. Alpay-Rüştü-Ümit ozat-Ergün_davala-Hasan şaş-... Bunlardan haber alan oldu mu onca sene bırakmadılar? Rüştünün de zaten 18 lik bir kalecinin yedeği olarak Barcelona da kulübede beklemesi bu tabloyu doğruluyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bir efsane daha gitti Rüştü Bülent Tugay Hakan Hasan Alpay
Rüştü en doğrusunu yapmış.. Keşke Hakan da aynısını yapsa idi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Rştü Allah razı olsun bıraktığım için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kurtardığı penaltı ile nasıl kazanmamızı sağladysa ve o zaman bu bir takım oyunu ve galibiyette tüm takım arkadaşlarımızn payı var diyebiliyorsa bu yenilgide de 2. golde hatanın büyük bir payına sahip olmuş olsada bu bir takım oyunu ve suçu sadece rüştü'ye yüklemek çok yanlış HERŞEY İÇİN TEŞK. RÜŞTÜ ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hıravatistan karşısında yaptığı ilk 3 hatayı beceriksizce kaçıran hırvat oyuncular 4. affetmemişti ama kurtardığı bir frikik ve birde penaltı sayesinde adamı maçın oyuncusu ilan etmeyi başarabildik ki penaltıyı kurtarmasada bizim için değişen bişey olmicaktı Gökdeniz gelip atıcaktı golü atmasa bile 2 fark öndeydik zaten.
Ben Fatih hoca gibi Tecrübeli böylesine büyük finallerde yer almış bir T.D ün Rüştünün yerine bu maçta kalede Tolgaya şans vermesini beklerdim geçen maçta yaptığı hatalardan sonra hem Tolga da genç oyuncu tecrübesi az olmasına rağmen hırsı ve dikkati ile Rüştüden iyi bir oyun ortaya koyabilirdi. Ben burda 3 sayfa da yazsam değişen birşey olmicak aslında ama ben Rüştünün milli takıma alınmasına bile karşıydım. Dünya kupasında aldığımız 3.lükte nekadar büyük pay sahibi ise bu sene yarı finalde elenmemizde daha da büyük paya sahip onun için emeklerine teşekkür ederek bitiriyorum(çok boş konuştum aslında son cümleyi yazsam yetermiş ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|