![]() |
#1 |
![]() Merhabalar,
Sözün gücünü göstermediği yerde sadece gücün sözü geçer akçe eder. Sesini zulüm adına yükseltenler, bağırarak mütehakkim olmaya çalışanların aksine birşeyler söylemek istedik, "söylenecek sözümüz var" dedik... Sözlerimize katılsanız da katılmasanız da acizane kurduğumuz; genç kalemlerin ve günümüz aydınlarının yazılarından müteşekkil sitemizi ziyaret etmeniz bizleri sevindirecektir: ---->> http://www.uniyorum.net/ <<----- Bilgisayarınızın "sık kullanılanlar" menüsüne ekleyiniz, sitemizde buluşmak aramızda "söz" olsun. Ziyaretlerinizin sürekli olması dileğiyle. Teşekkürler...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() site çok güzel hazırlanmış. sanırım hazır ama olsun
![]() hayırlı olsun. gereken ilgiyi görür inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Teşekkürler kardeşim site çok güzel sık kullanılanlara ekledim saolasın.. +1 :-*
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() İnşallah hayırlı olur. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sık kullanılanlara ekliyemem babam kızar :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çok güzel ve anlamlı bilgilerle dolu bir site olmuş.Emeği geçenlere teşekkürler. İnşaAllah takip edeceğiz.Sağolun paylaştığınız için.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
İnşallah sizin gibi bir dolu takipçimiz olur da yaptığımız işin "boş" olmadığına kani oluruz. Ümmü selemeyi kaybettik ama o da aklında tutsun artık ![]() Siz de sağolun... |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çok güzel bir site olmuş, elelrinize yüreğinize sağlık. Sık kullanılanlarımdaki özel klasörüme eklemiş bulunmaktayım. Şu dönem yoğunluktan çok sıkı bir takip içerisinde bulunamayacağım ama en yakın zamanda ciddi bir takipçiniz olacağım inşallah... ;)
Başarılarınızın devamını canı gönülden diliyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tavsiye eden ''Lügat'' ise ilgilenmeye ve takip etmeye değer... :-*
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |