![]() |
#1 |
![]() 'Ya Rabbim lütuf eyle birlik olalım, dimdik duralım, Almanya'yı yenelim'
Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Almanya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takım'a cami cemaati dualarla destek oldu. Sakarya'nın Akyazı ilçesi Küçücek beldesi Merkez Camii'nde emekli müftü Ragıp Güzel, akşam namazında Türkiye Almanya maçı için cemaate dua ettirdi. Güzel, millilerin Almanya'yı yenerek finale çıkması için dua etti. Cemaatte hocanın dualarına aminlerle iştirak etti. Güzel'in Milli Takım'a ettiği dua şöyle: "Bugünkü maçta Almanları yenmeyi bizlere ihsan eyle ya Rabbim. Ya Rabbim lütuf eyle birlik olalım, yurdumuzda dimdik duralım, dirlik kuralım. Dünyada hakimiyeti ele alalım. Bizlere yardım eyle yarabbi." Güzel, dua sonrası CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, tüm din kardeşlerinin dualarıyla Almanya maçını da alacaklarını tahmin ettiklerini söyledi. Maç sonuna kadar dua etmeleri gerektiğini ifade eden Güzel, "Allah Hırvatlara karşı gösterdiğimiz galibiyeti yine Almanlara karşıda bize nasip eder. Bizi tekrar yeniden dünya sahnesinde yer almamıza vesile eder. Futbolcular kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Kendilerini son hızla maça hazırladıklarını görüyoruz. Gerek inançları, maneviyatları ve zindelikleri. yüzlerinden okunuyor. İnşallah onlar da yüzlerimiz ak edecekler. Dua sadece burada bitmiş olmuyor. Maçın son dakikasına kadar dua etmeliyiz. Biliyorsunuz bizde maçların son dakikası önemli. Buna keramet mi diyeceğiz yoksa olağan üstü bir hal mi bilemiyorum. Milli gururumuzu okşadılar." diye konuştu. zaman
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu tür şeyleri neden haber yaparlar anlamam.
Geçenlerde vatan yaptı,sonrasında radikal,şimdi ise zaman. Neden Filistinliler için dua edişleri haber olmuyor ? Veya Irak ? Neden galibiyet sonrası insan şükür namazı kılmaya başlar ? TV de çok gördüm,insanlar maç sonrası namaza duruyor,secdeye yatınca sağdan soldan gelen seslere kulak verdiği için bir anlık gazla 'türkiyeee' diye bağırarak kalkıveriyor.Namazın ne olduğunu bilmeyen 'yatttım kalktım' oyunu oynuyorlar sanacak. Bayraklar seccade,namazlar oyun olmuş.,Camiiler tribünlere dönmüş. Soğmaya başladım futboldan :-* Yenilmemiz hayırlı gibi olacak. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aslinda biraz yanlis boyle dualar falan ama nede olsa EURO 2008de tek Musluman cogunluklu ulke Turkiye ondan kazanmamiz hem ulkemiz hemde tum ISLAM alemi icin hayirli olacaktir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya forumda birisi bir yorum yapmıştı artık savaşlar futbolla yapılıyor diye..kim dedi hatırlamıyorum..
şimdi türkiye şampiyon olsa süper olmaz mı? futbolun f sinden bile anlamayan ben şampiyon olalım diye dua ediyorum ![]() ![]() bu arada bir kaç kendini bilmez abuk subuk işler yapıyorsa bundan banane (!) ya da şöyle diyim başlık ne kadar yanlış :-\ |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yok yok yinede öyle demeyelim Milli duygular topun önüne geçiyor densizler yüzünden kızıpta Millilerin yenilmesini dilemeyelim .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|