![]() |
#1 |
![]() ![]() Yaralıyım... Bazen acısını yüreğine saklamış Nereye gittiğini bile bilmeyen Ağlamaktan önünü görmekte zorlanan Bir kuş gibi uçarken semada Dikenlerin içine savurur esen hırçın rüzgar beni... Her yerim kanar, acır... Bağırırım bana yardım edin diye Kimse yardım etmez Bir sen varken yardım edecek bu yaralıya Sende yoksun işte yanımda Yoksun yanımda işte Yaralıyım... ![]() Yalnızım... Bazen yürürken tek başıma İstanbul sokaklarında Papatyalar ilişir gözlerime yol kenarlarında Bırakırım yürümeyi otururum papatyaların yanına... "Bu güzel günde sen neden yalnız yürüyorsun" der papatya... Hüzne boğulur bir anda yüreğim O üzülmesin diye ağlamam belki ama Kalbim kanarda öyle ağlarım... "Ben yalnız değilim sen varsın ya papatya" derim, geçiştiririm konuyu... Kaç vakit daha dayanır bu yüreğim bilinmez böyle geçiştirmelere... Papatya konuşmaya devam eder: "Şu nazlı nazlı yağan yağmurların aşığıyım ben... O da beni çok sever. Beni hiç incitmez. Ebruli bir buse gibi dokunur yapraklarıma. Sevgi dolu sözler söyler hep bana, bende ona söylerim. Beni yalnız bırakmamak için yaprağımın bir köşesinde öylece beni seyreder. Bende onu tabiki.. Bazen ayırsada bizi soğuk ve hırçın rüzgarlar asla vazgeçmem ondan... Elbet birgün dönecektir. Bilirim ve böyle severim işte..." der papatya... Allahım! Ne kudretli bir sevgidir bu... Zorluklar ayırsada vazgeçilmeyen bir sevgi... Bu papatyanın tükenmeyen sevgisini nasip et bana. Bir ömür boyunca ayırmasın zorluklar Parçalamasın sevgimi, aşkımı... Usulca kalkarım papatyaya veda ederek. Bir papatya bile yaşıyor işte aşkını yağmur damlasıyla Vazgeçmiyor hiçbir zaman ayırsada rüzgar Tükenmeyen umuduyla... Ben ise seni görmeden sevmişken Bir sen varken yardım edecek bu yaralıya Sende yoksun işte yanımda Yoksun yanımda işte Yalnızım... ![]() Mutsuzum... Raflarda duran, sadece bir dokunuşa hasret yaşayan tozlu kitaplar gibi Mutsuzum... Bazen geceleri ağlamaktan bitap düştüğüm zaman Yaktığım şöminemin o çıtırtılı sesi eşliğinde Odamda yanan bitmeye az kalmış, Etrafını bile aydınlatmakta güçlük çeken bir mum gibiyim... Mutsuzum... Bir sen varken yardım edecek bu yaralıya Sende yoksun işte yanımda Yoksun yanımda işte Mutsuzum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok güzel hatta mükemmel bir paylaşım kardeşim +1 lerim feda olsun sana.Emeğine sağlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|