![]() |
#1 |
![]() öncelikle herkese selamün aleykum ben akp nin herhangi bir kolun abağlı değilim bunun sebebide buyuk ıhtımalle yasım :D ama ben koyu bi ak genc ve lise öğrencisi olarak aranıza yeni katıldım Ben genclik kollarına uye olabilrmiyim yada kaç yasında uye olabilrim yardım lutfenyardım edin...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Aleyküm selam hosgeldin aramıza bununla ilgili benim pek bi bilgim yok bende hiç bi yere üye değilim ama bulunduğun yerin taşkilatına git orda sana yardımcı olurlar veya burdan biri yardım eder ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kardeşim gençlik kollarına üve olman için oturdun yerin ilçe gençlik kolarıne gitmelisin ve ortaki abilerin sana vardım cı olurlar bizim konya da gençlik kolları üve yaş 18 ama sana yardımcı olur kesin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hoşgeldiniz.18 yaşını doldurmanız gerekli
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sen gönül verdikten sonra yaşın hiçbir önemi yok Alperen, Biz Beylikdüzünde senin gibi kardeşleimiz için de bir birim kurduk, liselilerde orda tanışıp,kaynaşıyorlar..eee nede olsa hep liseli olarak kalmayacaksın öyle değilmi?
şimdi yapman gereken en yakın bir Ak Parti teşkilatına gitmen, yeter de aratar bile... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ama ilk önce akp değilde, Ak Parti dersen memnun kalırız
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |