AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-19-2008, 23:34   #1
Kullanıcı Adı
alperentonak
Standart yardımcı olurmusnuz bana
öncelikle herkese selamün aleykum ben akp nin herhangi bir kolun abağlı değilim bunun sebebide buyuk ıhtımalle yasım :D ama ben koyu bi ak genc ve lise öğrencisi olarak aranıza yeni katıldım Ben genclik kollarına uye olabilrmiyim yada kaç yasında uye olabilrim yardım lutfenyardım edin...

alperentonak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-19-2008, 23:42   #2
Kullanıcı Adı
anatolia
Aleyküm selam hosgeldin aramıza bununla ilgili benim pek bi bilgim yok bende hiç bi yere üye değilim ama bulunduğun yerin taşkilatına git orda sana yardımcı olurlar veya burdan biri yardım eder ;)
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2008, 12:42   #3
Kullanıcı Adı
Abrek
kardeşim gençlik kollarına üve olman için oturdun yerin ilçe gençlik kolarıne gitmelisin ve ortaki abilerin sana vardım cı olurlar bizim konya da gençlik kolları üve yaş 18 ama sana yardımcı olur kesin
Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2008, 18:02   #4
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
hoşgeldiniz.18 yaşını doldurmanız gerekli
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2008, 23:53   #5
Kullanıcı Adı
Selman(Beylikdüzü)
sen gönül verdikten sonra yaşın hiçbir önemi yok Alperen, Biz Beylikdüzünde senin gibi kardeşleimiz için de bir birim kurduk, liselilerde orda tanışıp,kaynaşıyorlar..eee nede olsa hep liseli olarak kalmayacaksın öyle değilmi?
şimdi yapman gereken en yakın bir Ak Parti teşkilatına gitmen, yeter de aratar bile...
Selman(Beylikdüzü) isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2008, 23:55   #6
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
ama ilk önce akp değilde, Ak Parti dersen memnun kalırız
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)