AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-18-2009, 11:46   #1
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Yazıcıoğlu'nun defin yazısını imzalamayan Bakan
Yazıcıoğlu'nun M.Akif Ersoy'un yanına gömülmesi imzaya açıldı. Ama bir Bakan, bu kararı imzalamadı
18 Nisan 2009 / 09:32

Zaman gazetesinde Muhsin Yazıcıoğlu'nun Bakanlar kurulu kararı ile M.Akif Ersoy'un mezarının yanına defnedilmesi konusu ele alınıyor. Konunun kamuoyunda öne çıkmayan çok özel bir ayrıntısı ortaya çıktı. Çünkü yazıya göre Bakanlar Kurulunda tüm Bakanların ortak imzayla kabul ettikleri defin işlemini, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay imzalamamıştı.

İşta Zaman Gazetesindeki o yazı:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesi, sağcısıyla solcusuyla tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Yazıcıoğlu'nun cansız bedenine üç gün sonra ulaşılması bu acıyı daha da artırdı.

Siyasi partiler, son derece centilmence, milletimizin asaletine yaraşır bir davranış sergileyerek seçim mitinglerini iptal etti. Bakanlar Kurulu'nun merhumun ruhunu şad edecek bir karar alarak onun İstiklal Marşı'nın yazıldığı Taceddin Dergahı'na gömülmesi için karar çıkartması da halkımızın duyarlığına uygun zarif bir davranıştı ki bu karar hiçbir kesim tarafından yadırganmadı. 31 Mart Salı günü Ankara tarihî günlerinden birini yaşadı. Yazıcıoğlu'nun meğer ne çok seveni varmış.

NAZIM HİKMET'İN AHMET KAYA'NIN MEZARINA EVET AMA..
Bütün bunların üstüne Ankara'dan aldığım bir haber beni çok şaşırttı. Habere göre, diğer bütün bakanlar imzaladığı halde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Taceddin Dergahı'na defnedilmesi ile ilgili kararnameyi imzalamamış. Bu bilgiye inanmak istemedim ve o günden beri de beklettim. Fakat doğruluğundan emin olduktan sonra yazmaya karar verdim. Kararı niçin imzalamadığını bilemiyoruz; ama demokrat ve hoşgörülü duruşuyla tanıdığım Sayın Günay'a yakıştıramadım bu tavrı. Biliyorsunuz AK Parti hükümetleri, son yıllarda Türkiye'de birçok tabuyu ortadan kaldırdı. Bu tabuların yıkılmasında Günay'ın da katkısı büyüktü. Mesela Nazım Hikmet'in Türk vatandaşlığına iade edilmesi... Peki, Nazım Hikmet'in mezarını Türkiye'ye getirmek isteyen, Ahmet Kaya'nın mezarı için girişimde bulunan Ertuğrul Günay'ın, toplumun bütün kesimlerini cenazesinde toplamayı başarmış bir milletvekilinin, bir siyasi parti liderinin hatırasına saygı anlamına gelen bu kararnameyi imzalamamasını nasıl anlamak gerekir? Elbette kendine göre bir gerekçesi vardır; ancak 'İmzalamam' diyerek kestirip atmak, naif kişiliğiyle tanıdığımız Sayın Günay'a yakışmadı.

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-18-2009, 12:00   #2
Kullanıcı Adı
Yıldırım
KİM NE DERSE DESİN BEN FİKİRLERİMİ AÇIKLAYACAĞIM....

TAMAM MUHSİN YAZICIOĞLU ÇOK İYİ BİR İNSANDI..HATTA VEFATINDAN 3 HAFTA ÖNCE YANINA GİDİP TOKALAŞTIM MECLİSTEKİ DEMOKRATİK TAVRININDAN DOLAYI TEŞEKÜR ETTİM...AMA KARDEŞİM BU ADAMI LMEDEN ÖNCE DOĞRU DÜZGÜN KİMSE TANIMIYORDU Kİ KÖR ÖLDÜ BAĞDEM GÖZLÜ OLDU....BURADAN KİMSE HAKARET OLARAK ALGILAMASIN DOĞRUYA DOĞRU....
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 12:08   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Herşeyden önce ben Sayın Bakanın AK Partimizin misyon ve vizyonuna uymadığını şidetle söylüyorum! Sayın Başbakanım bu kadar sabır fazla değil mi? Ertuğrul Günay'ın AK Partimize oy kaybetirmesine daha ne kadar göz yumacaksınız Ben sadece bu haber için söylemiyorum,takip ettiyseniz geçen gün tarkan'nın bakanlığı ziyareti sırasında memurlarını öpücük sırasına nasıl koyduğunu,izin verdiğini ibretle izledik! Bu rezaletin yaşanmasına nasıl müsade ederseniz..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 12:10   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KİM NE DERSE DESİN BEN FİKİRLERİMİ AÇIKLAYACAĞIM....

TAMAM MUHSİN YAZICIOĞLU ÇOK İYİ BİR İNSANDI..HATTA VEFATINDAN 3 HAFTA ÖNCE YANINA GİDİP TOKALAŞTIM MECLİSTEKİ DEMOKRATİK TAVRININDAN DOLAYI TEŞEKÜR ETTİM...AMA KARDEŞİM BU ADAMI LMEDEN ÖNCE DOĞRU DÜZGÜN KİMSE TANIMIYORDU Kİ KÖR ÖLDÜ BAĞDEM GÖZLÜ OLDU....BURADAN KİMSE HAKARET OLARAK ALGILAMASIN DOĞRUYA DOĞRU....
bu nasıl bir dışa vurum size yakıştıramadım.bu adamı iyi bilmezdik diyen tek kesim apo ve pkk. sadece elini sıkmak ve tebrik etmekle bu işler olmuyor.o bir idoldür.tanıyan çok kişi vardı.hatta ben 28 şubat dönemindeki tavrı ve mertliğiyle ona sevgi ve saygı duydum.
sizden ricam yazıcıoğlunu sıradan bir liderle karıştırmayın ayrıca sizede bu çıkışınzdan dolayı teessüf ederim..
Alt 04-18-2009, 12:34   #5
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu nasıl bir dışa vurum size yakıştıramadım.bu adamı iyi bilmezdik diyen tek kesim apo ve pkk. sadece elini sıkmak ve tebrik etmekle bu işler olmuyor.o bir idoldür.tanıyan çok kişi vardı.hatta ben 28 şubat dönemindeki tavrı ve mertliğiyle ona sevgi ve saygı duydum.
sizden ricam yazıcıoğlunu sıradan bir liderle karıştırmayın ayrıca sizede bu çıkışınzdan dolayı teessüf ederim..
dikkat ederseniz çok iyi birisidir dedim....ben hep ükücü kesimin bbp çatısından toplanmasını arzularım...benim bahsettiğim bu adam ölmeseydi bu kdar oy gelirmiydi bbp ye valla benim yaklaşık 10 tane tanıdığım insan bu yüzden bbp ye oy verdi...kötü birisidirde demedim ama madem herkes bu adamı böyle çok seviyorduda ölmeden önce neredeydi diye benimki aslından bir sitemdi belki hitabım yanlış fakat doğruya doğru......
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 12:48   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 13:11   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dikkat ederseniz çok iyi birisidir dedim....ben hep ükücü kesimin bbp çatısından toplanmasını arzularım...benim bahsettiğim bu adam ölmeseydi bu kdar oy gelirmiydi bbp ye valla benim yaklaşık 10 tane tanıdığım insan bu yüzden bbp ye oy verdi...kötü birisidirde demedim ama madem herkes bu adamı böyle çok seviyorduda ölmeden önce neredeydi diye benimki aslından bir sitemdi belki hitabım yanlış fakat doğruya doğru......
burada ki kabahat rahmetli yazıcıoğlunda değil.
bu kabahat hükümetindir.3 günde bir helikopteri bulamayan hükümet yapacağı tek şey bunun sorumlularını bulup gerekli cezayı vermesi.zaten hükümet olarak cezamızı çektik seçimlerde ama hala bu olaydaki karanlık perde aydınlanmadı.bu kazada bir art niyet var kimler orada yanlış yönlendirdiyse hesabı görülmeli valisinden ordusuna kadar.....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)