![]() |
#1 |
![]() AK Partili yerel yönetimler ile ilgili görüş ve şikayetleri dile getirelim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben Konya'dayım ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Sn.Tahir Akyürek'in çalışmalarından memnunum..ben bilmem ama bundan 6-7 sene önce Konya'nın bugünkü durumundan çok daha farklı olduğu söyleniyor.Konya'da trafik sorunu yok,sanayisi çok büyük ve gelişmiş..Parklar bahçeler konusunda çok duyarlılar..Türkiye'nin çölü denmesine rağmen hiç su sıkıntısı yok..Benim Konya Büykşehir Belediyesi'nden herhangi bir şikayetim yok..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehrimizi adeta otopark mafyası ve kilit taşı döşeyen firmalara teslim etti. Merkez ve merkeze yakın bütün caddeler bazı firmalara teslim edilmiş ki, parkeden her araçtan saat başı para alıyorlar. En ufak bir itiraz da hemen 7-8 adamları toplanıp olayı büyütebiliyorlar. Ayrıca ara sokaklar da dahil olmak üzere her tarafı kaldırıma boğdular. Yapabildikleri her yere kilit taşı döşediler. Bilgi edinme hakkımı kullanmak istedim ama hiçbir cevap alamadım. Büyükşehir Belediyesine 10 üzerinden 2 veriyorum. Şimdilik!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() stanbul Fatih'teyim ve Mustafa Demir beyin özellikle çevre ve temizlik konusunda ki çalışmalarını çok beğeniyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben bursadayım.belediyenin ulaşımla iligli işleri güzel.geldiklerinden beri çok satıda köprüler,batçıklar,geniş yollar yaptılar.Şİmdi de metro'yu uzatmaya çalışıyorlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() http://www.bahcelievler.bel.tr/
Bahçelievlerde oturuyorum..Belediye Başkanımız Osman Develioğlu..İlçenin Çehresi tamamen değişti ..Değişim rüzgarı devam ediyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben manisa'da oturuyorum.Burada Bülent KAR'ın çok çalışmaları oldu.Bir de Bülent ARINÇ gibi bir insanda olunca Manisa son 3,5 yıldır bayaa büyümekte bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.ARTIK MARKA.TÜM TÜRKİYE BİLİYOR.BORCU OLMAYAN TEK BELEDİYE VE DEVLETE BORÇ VERMEYİ TEKLİF EDEN BİR BELEDİYE.GURURUMUZ MEHMET ÖZHASEKİ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() çankaya belediyesinden hiç memnun değilim. başka bi açıklamaya gerek duymuyorum çankaya malumunuz.. ama bir gün çankayanın da ak başkanı olcak inşallahh...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |