AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-02-2010, 03:14   #1
Kullanıcı Adı
SSS
Standart Yılbaşı Gecesi Taksim Meydanına Taciz Olmak İçin Gelenler !
Yılbaşı gecelerindeki İstanbul Taksim meydanında taciz olayları artık bir klasik oldu. Belediyece bu sene bu meydanda bir eğlence düzenlenmediği halde yine erkek-kadın büyük bir çoğunluğun burada toplandığını ve yeni yıla girme çılgınlığını-pardon-kutlamasını burada gerçekleştirdiğini medyadan öğrendik. Tabii ki taciz olaylarının yine yaşandığı, bu suçlama ile 74 kişinin tutuklandığını ve taciz olaylarından müşteki kadınların yaklaşık yüzde onu kadar, yalnızca 8 kadının tacizcilerden şikayetçi olduğunu bu sebepten 8’i dışında kalanların salıverildiğini de.
Hani cinayet olayları için söylenen bir halk deyimimi var: ‘’ Ölene öldürene değil ölene bak ‘’ Bu olaylarda da bu tür düşünmeden edemiyor insan. Son yıllarda Taksim meydanı yılbaşı kutlamalarında ‘’ taciz ‘’ olayları ile özdeşleşmiştir adeta. Yani Yılbaşı ve Taksim deyince, taciz rezaletleri akla gelir oldu. Bu böyle iken yılbaşı gecesini ve yeni yıla başlangıç kutlama – deliliğini- pardon coşkusunu burada yaşamak hangi mantık ve duygu ile izah edilebilir ki ?
Tabii ki taciz, kabul edilebilir bir davranış değildir ve en kısa ve doğru izahı ‘’ sapkınlık ‘’ kelimesi ile olabilir. Bu meydana gecenin ve yılın son saatlerinde bekar erkeklerin veya yanında bir kadın olmayan erkeklerin gelmesi olağandır. Ama benim gibi düşünen büyük bir çoğunluğun anlayamadığı bir şey var ki; bu tür bir taciz olayları ile ünlenmiş bir alana tek bayanların, kadın- erkek çiftlerin gelmesi ve bu tür sapkınlıklara maruz kaldıktan sonra şikayetçi olmalara. Nitekim 74 taciz olayda ancak 8 kadın şikayetçi olmuştur. Diğer 66 sanık, şikayetçi olmadığı için salıverilmiştir.
Çılgınca eğlenmek için yanında bir bayan veya tek bayan olarak buraya geleceksin. Rezaletle sonuçlanacak, kavga-tartışma,polis-karakol derken tüm gecen zehir olacak. Ayrıca bu gece buraya gelenlerin büyük çoğunluğu alkol duvarını aşmıştır. Ve muhtemeldir ki, içlerinde uyuşturucu-uyarıcı kullananlar da vardır.
Bu nasıl akıldır ki, cesarettir ki, yanında bir kadın olan erkek veya yalnız kadın veya kadınlar grubu olarak - bile bile – bu ortama gireceksin. Yani;
Tacize uğramayı göze alıyorsun veya taciz olmaya geliyorsun !

 

SSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-02-2010, 03:46   #2
Kullanıcı Adı
Kadızâde Rûmi
Standart
Aslında amiyane tabirle "alan razı satan razı" durumu var. Bu ahlaksızlık olayında suçlu olan hem tacizci hemde tacize uğrayan(!)dır. Ama işin kötü yanı bu ahlaksızlık üzerinden toplumumuz rencide ediliyor. Yani mağdur olan aslında bizim milletimiz oluyor.

Namusuyla, iffetiyle, inancıya ve insanlığıyla insanlığa ders veren yüce milletimiz, bu zulümü hiç hak etmiyor. Bunu bize yaşatanlar utansın.
Kadızâde Rûmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
taksim - yılbaşı gecesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım