AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-18-2009, 03:19   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Zaman sil baştan
Önüne 1 milyon tiraj hedefi koyan Zaman Gazetesi tasarımını sil baştan yeniliyor. Zaman gazetesinin tasarımı, logosu da dahil olmak üzere sil baştan yenileniyor. 20 Nisan Pazartesi günü yeni tasarımı ile okuyucuların karşısına çıkacak gazetede şu değişiklikler yapılacak...Daha önce 3 Kasım 2001'de eski tasarımını bırakıp şimdiki tasarımı ile okuyucuların beğenisine sunulan Zaman gazetesi yeniden değişikliğe gidiyor. Gazete 20 Nisan 2009'da yepyeni yüzüyle okurlarının karşısına çıkacak. Neler değişecek?Ekrem Dumanlı yönetimindeki gazete, logosu başta olmak üzere mizanpajında köklü bir değişikliğe gidiyor. Gazete yetkililerinin verdiği bilgiye göre, birinci sayfada daha fazla haber sunumu gerçekleştirilecek. Gazetede yer alan kuşaklarda metinden ziyade daha fazla başlık ve görsele yer verilecek. Birinci sayfada yer alamayan haberlerin sunumu yine gazetede yer alan kuşaklarda büyük (kapital) harflerle sunulacak. Bu bölümün daha çok "içindekiler" konseptinde olması bekleniyor.Gazete yeni tasarımında yazı karakterini de tamamen değiştiriyor. Yetkililer yeni yazı karakterinin daha önce kullanılan mevcut karakterinlerin dışında özel olarak Zaman için tasarlandığını belirtiyorlar. Yeni tasarımın okuyucuyu 'çok şaşırtacağı' ileri sürülüyor. Haber 7

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-18-2009, 03:44   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Hımmm güzel bi duyuru oldu bu.
Hayırlı uğurlu olsun Zaman ailesine.

Daha hoş olacağını umuyorum
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 03:48   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hımmm güzel bi duyuru oldu bu.
Hayırlı uğurlu olsun Zaman ailesine.

Daha hoş olacağını umuyorum
Ama inşALLAH gazeteyi baştan sona yazı doldurmazlar yine neyse onu okuyanlar düşünsün... Benim gazetem VAKİT...
Alt 04-18-2009, 03:50   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
Hayırlısı olsun. Ama keşke logoyu değiştirmeselerdi. Birde inşallah iç sayfalar, görsellik adına resimle boğmazlar.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 03:55   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlısı olsun. Ama keşke logoyu değiştirmeselerdi. Birde inşallah iç sayfalar, görsellik adına resimle boğmazlar.
Yanlış anlaşıldım yahuuu ben resim derken mesela vakit gibi belgeler falan yani...
Alt 04-18-2009, 09:12   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
sabırsızlıkla bekliyorum güzel bir şey çıkacağından eminim....
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 10:11   #7
Kullanıcı Adı
nazLI
Hayırlı olsun diyelim...
nazLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 11:10   #8
Kullanıcı Adı
Terennüm
zaman gazetesinin bir milyon satması bu ülkenin normalleştiğinin bir kanıtı olacaktır inşallah
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 11:14   #9
Kullanıcı Adı
Yıldırım
HAYIRLISI OLSUN ZAMAN GAZETESİNİN ŞU ANA KADAR KARTEL BİR HABERİNİ GÖRMEDİM...YANLIŞ BİR BİLGİYİ YAYINLADIKLARINDA ERTESİ GÜN O HABER İÇİN ÖZÜR DİLEYEBİLECEK KADAR DA ERDEMLİ...MUHALİFLERE SÖZ HAKKI BİLE TANIIYOR....HATIRLAYIN KILIÇTAROĞLU'NUN REKLAMLARI BİLE YAYINLANDI...DEVAMLI TAKİP ETTİĞİM BİR GAZETE...İNŞALLAH DEĞİL BİR MİLYON....BEŞ MİLYON SATAR...BÖYLE BİR ORTAMDA İNSANLARIN DOĞRULARI ÖĞRENMESİ EN DOĞAL HAKKI....

ASLINDA ZAMAN GAZETESİ DAHA ÇOK SATARDI FAKAT KAMUOYU ÇEKEMEYENLER TARAFINDAN GAZETENİN MİSYONUNA ÇOK FARKLI EYLER YÜKLENDİ....İNSANLAR İNŞALLAH BU ÖN YARGILARDAN KURTULUR....
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-18-2009, 11:38   #10
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Şuan ki halinden memnundum.
İnşallah daha memnun edici düzenlemeler yapılır.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)