![]() |
#1 |
![]() Benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına
Kızdığım oldu zamanında ama inandığımda Ömrümde her şarki başka bir kapı açtı Bu şarkının ardında sen Bu kapının ardındaysa benden önce söylenmiş sözler vardı Çok zor günler geçirdim vaktiyle Âlemde savaşlar çırpınışlar nihayetinde Âşık olmak kısmetmiş Yâr, sana… Âşık olmak kısmetmiş Yâr... Seçtiğimiz hayatlar mı bunlar? Seçtiklerimiz mi? Bunca yokluk, bunca kırıklık, bunca acı Seçtiklerimiz evet! Hayat bu sevgilim çoktan seçmeli Senin aşkınsa bi dönem ödevi Bir gece çıkıp gelsen ölmezsin Yâr Ölümlerden ölüm beğen gelmezsen Yâr Bir akşam çıkıp gelsen ölmezsin Yâr Ölümlerden ölüm beğen öleceğim Yâr Bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize İkimiz çokmuşuz meğer bu resme Kapatmadan bu kapıyı yinede Bu yaralar bereler sanadır bileler… Bu yaralar bereler sanadır bileler Göreler aşkımı Şahidim gök kubbe Âşığım bekletme Çok canım yanıyordu gördüklerimden ve göreceklerimden Benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bi tek Benim de kanattıklarım vardı elbet Ezdiğim kumlar ve geçtiğim yollar hala gölgeni taşıyorlar Hani demiştim ya en başında Ne ayrılıklar ne Âşklar ne başlangıçlar diye Yani demem o ki çok zor günler geçirdim vaktiyle Çok zor günler geçirdim vaktiyle kalbimde Firarî endişeler nihayetinde Âşık olmak çok zormuş Yâr sana Âşık olmak çok zormuş Yâr Bir gece çıkıp gelsen ölmezsin Yâr Ölümlerden ölüm beğen gelmezsen Yâr Öleceğim Yâr Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya ‘onu sevebileceğimi düşünmüştüm’ diye İşte o günden beri belkide bu yüzden sadece Bu yaralar bereler sanaydı bileler Göreler aşkımı şahidim gök kubbe Şiir: Servet Kocakaya
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu şiiri ilk dinledigimde kulagımdaki ezgisi olusmustu daha sonra zaten bestesi yapıldı .bunu bizimle paylaştıgın için teşekkürler nur-efsan emegine saglık(+) :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
İclal aydın da seslendırıyor bunu gerçekten güzel şiir sağol + için |
||
![]() |
![]() |
![]() |