Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti olmasaydı ne olurdu
bence felaket olurdu hortumcular sokaklarda cirit atardı
memurun aylıgını vermek icin halkın parasına el koyarlardı
Beyazgülüm
03-13-2009, 20:52
bence felaket olurdu hortumcular sokaklarda cirit atardı
çok değil ya 2003 den önce ak parti yoktu meydanların nasıl olduğu ortadaydı.. yine aynı devam ederdiii:@:@
Allah hükümetimize zeval vermesin,korusun...
kriz kriz diye bağıranlar 10 yıl öncesini çabuk unutuyor bu ülkede öyle bir ekonomi vardı ki bir kitap atılınca kriz çıkıyordu. İçi boşaltılmayan banka kalamadı halkın katrilyonlarca lirası telef oldu bugün kriz diye bağıranlar bankalarla kaybolan paralarını ne çabuk unuttular...biz olmasaydık hiç bir zaman o krizden tam çıkamazdık üstüne birde bu küresel kriz bindiğinde kriz üstüne kriz tek bir iş kalmazdı memlekette... veya bizi ekonomik paket açıklamamakla suçlayanlar sırf hoş görünmek için 80 milyar$ lık destek açıklardı ama bunu ödeyemeyeceği için yine 40 milyar$'ı halktan 40milyar $'ı imf den alırlardı
ayrıca abdülhamitin projesi (marmaray)'nin gerçekleşmesi en erken 100 yıl sonra olurdu
hiçbir zaman bu kadar hızlı internete kavuşamazdık, zira bugün parayı basan 100mbit internet bile alabiliyor
doğalgaz zammından şikayetçiyizya onlar olsaydı kimse şikayetçi olmazdı çünkü kimse doğalgaz kullanamazdı
bize AB yalakası derler biz olmasaydık sırf ab umuduna kıbrısı peşkeş çekerlerdi, biz müzakereleri durdurma pahasına karşı çıktık
kardeş ülke azerbaycanla hala tek bir liralık ticaretimiz olmazdı, ayrıca iran onlara irticayı hatırlattığı için doğalgazı ruslardan fahiş fiyatlarla alırlardı, hatta doğalgaz karneyle bile alınabilirdi.
hala devlet hastanelerinde tedavi olmak için çırpınırdık. hiç unutmam 4-5 yaşındayım dişim çürümüş acayip ağrıyor babam belediyede işçi, devlet hastahenesine gittik bi ton sıra bekledik muayene olduk (tam hatırlamıyorum ama iltihap kapmıştım galiba), yine saatlerce hastahanede ilaç kuyruğunda bekledik tabi ben feryat figan hala ağlamaya devam ediyorum, işte o acı benim siyasi görüşümü belirledi
biz olmasaydık hala insanlarımız tek gidiş tek geliş yollarda hatalı sollama yüzünden telef olurdu
biz olmasaydık dibimizdeki ırak savaşı bizi bataklığa çekerdi
biz olmasaydık 50 yıl boyunca unutulmuş demiryolları (güya Atatürkçüler) bir 50 yıl daha unutulurdu zaten ondan sonra uçan trenler yayılırdı bizimde maddi imkansızlıklardan ötürü yabancıların elden düşme hızlı trenlerini cumhuriyet dönemi raylarında sürmeye çalışırdık
biz olmasaydık...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-13-2009, 23:24
türkiye diye bir devlet yıkılmaya az kalmış bir durumda olurdu
ambargocu
03-13-2009, 23:25
emekli,lerin maşı ödenmezdi;;)
ambargocu
03-13-2009, 23:41
ak prin olmazdı:yehoo:
amma abartmışsınız ya ne olacak başka parti başta olurdu :D
yada akp degilde ne biliym baska parti kurardınız.
bu hayatta kişi geçici, kamu kalıcıdır unutmayın ;)
Bu ülkenin geleceğine ilişkin ümidim kalmazdı .
Tam güvenimin kırıldığı zamanlarda Ak Parti ile Sayın Başbakanımız imdada yetişti.
Allah razı olsun.
ekmek arası ekmek yerdik demek isterdim ama
baykal gibi bazıları ekmeği de karneyle verdiği için
yenilebilecek yemekler ot-çöp ten ibaret olurdu
aeo kardeş merak etme şimdide millet yemek bulamıyor.akp felan farkılı bişiy diil yani
aeo kardeş merak etme şimdide millet yemek bulamıyor.akp felan farkılı bişiy diil yani
hadi yaa :hmm
ben kendimi biliyorum. 10 yasındayken babam akademisyen eve et sayılı gelirdi. iyi hatırlıyorum ayda 3 kez yedik mi ayrı bi mutlu olurduk.
pikniğe gidince et değil fasulye yediğimiz oldu
ben bunu biliyorum gelip de burada atıp tutma.
tuzu kuru olana hava hos.
farkı ben gayet iyi biliyorum senin öğretmene ihtiyac yok
Önce önünde olana, yediğine şükretmeyi öğren!
Türkiye ampülün değil güneşin aydınlattığı daha ileri daha kemalist daha özgür bir ülke olurdu.
konuya bak olan bişeyi olmasaydı diye düşünüyoruz..
bakın bu zekayla ufumuz açık...
geleceğimizi düşünüyoruz..:)
__ysmn__
03-14-2009, 03:00
Ne mi olurdu?Çok güzel bir soru..
Biliyorsunuz, AKPden önceki, hükümet zamanında, başörtülü bayanların hastahanelere alınmayacağı konuşuluyordu ve meclis bunun için hazırlıklar yapıyordu..Değil okuma ve çalışma hakkı elinden alınmak, artık tedavi olma hakkı bile elinden alınmış bir çoğunluk ! Yaniiiiii eşittir; medeniyetsizliğin, cehaletin ve utanmazlığın zirvesine ulaşmış, herşeye rağmen, bütün yaptıklarına rağmen başı dik(?!), yaşayan ve yaşatan yöneticiler ve bunların istediği gibi halkı sömürmekte, istediği kadar adaletsiz davranmakta özgür destekçileri olacaktı. :)
YASEMİN yok türbanlılar üzerine atom bombası atılacaktı saçma sapan konusuyorunuz.
hadi yaa :hmm
ben kendimi biliyorum. 10 yasındayken babam akademisyen eve et sayılı gelirdi. iyi hatırlıyorum ayda 3 kez yedik mi ayrı bi mutlu olurduk.
pikniğe gidince et değil fasulye yediğimiz oldu
ben bunu biliyorum gelip de burada atıp tutma.
tuzu kuru olana hava hos.
farkı ben gayet iyi biliyorum senin öğretmene ihtiyac yok
yaşın 16 senin 6 sene önce CHP baştaydı demi yüzde 47 almıştı :D sen gerçekmisin botmusun merak ediyorum :D
nost@lji
03-14-2009, 04:33
AKP olmasaydı şu anda dünya krizle boğuşuyor türkiye dayanamaz batardı bundan önceki krizleri gördük herşey ateş pahasıydı şimdi ucuzluk ucuzluk üstüne heryerde kampanyalar var neden biliyormusunuz insanlar hükümetine güveniyor inanıyor.
Dolar artıyormuş altın fırlıyormuş bu bizleri yıldırmamalı başbakanımızın dediği gibi tl ile iş yapsınlar kimse batmaz.
Bir yakınım var diyor ki iyiki AKP var artık mafya babaları içerde önceki gibi birkaçgün sonra çıkamıyorlar bende diyorum iyiki AKP VAR ALLAH TÜRKİYENİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN.
AKP olmasaydı şu anda dünya krizle boğuşuyor türkiye dayanamaz batardı bundan önceki krizleri gördük herşey ateş pahasıydı şimdi ucuzluk ucuzluk üstüne heryerde kampanyalar var neden biliyormusunuz insanlar hükümetine güveniyor inanıyor.
Dolar artıyormuş altın fırlıyormuş bu bizleri yıldırmamalı başbakanımızın dediği gibi tl ile iş yapsınlar kimse batmaz.
Bir yakınım var diyor ki iyiki AKP var artık mafya babaları içerde önceki gibi birkaçgün sonra çıkamıyorlar bende diyorum iyiki AKP VAR ALLAH TÜRKİYENİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN.
pazarı çıkta gez bakiyim ucuzmu pahalı tövbe tövbe
nost@lji
03-14-2009, 19:07
Ben tabi ki gidiyorum pazara markete biliyorum ki yazıyorum 5 litrelik mısır yağı en iyisi 2 yıl önceki fiyat 15 tl yani illa yazayım mı nerden neyi kaç paraya alıyorsunuz hatta ben istanbulun en pahalı denecek yerinde oturuyorum pazara değil markete gidiyorum daha çok fakat şu anda herşey 2 yıl öncesine kıyaslanacak olsa çok daha uygun hemde bu mevsimde.
Siz bilmiyor olabnilirsiniz tv de insanlar ne diyorsa onu tekrarlıyor olabilirsiniz ben yaşıyorum alışverişimide kendim yapıyorum öyle aslı olmayan negatif bir tablo çıkarmıyorum kendinizi sorgulayın ne kadar doğrusunuz gidin alışverişe kendiniz görün.
__ysmn__
03-14-2009, 20:42
qwqw insanlarla uğraşmayı bırak..Haddini bil !! Yazacaksan adam gibi yorumlar yaz millete sataşmayı bırak !
Başta asıl senin saçmaladığını düşünmüştüm ama, cıx değil..Senin kafa yapına sahip birisi evet türbanlıların üstüne atom bombasıda atar.
__ysmn__
03-14-2009, 20:46
Ayrıca türbanın tüm kamu alanlarında yasaklanma çabaları hala var değilki o zamanlar olmasın..Girebiliyormu GATAya türbanlı bir bayan girebiliyormu..Ayakların yere bassın qwqw çok yüksekte uçuyosun senin ayrıca yaşadığın bi dünyan var heralde..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 20:50
Türkiye ampülün değil güneşin aydınlattığı daha ileri daha kemalist daha özgür bir ülke olurdu.
sen çok zekisin galiba güneş vardıda bizmi desteklemedik
Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 20:52
yaşın 16 senin 6 sene önce CHP baştaydı demi yüzde 47 almıştı :D sen gerçekmisin botmusun merak ediyorum :D
ben ecevitide erbakanıda biliyorum
Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 20:53
YASEMİN yok türbanlılar üzerine atom bombası atılacaktı saçma sapan konusuyorunuz.
o dar ve ...... zihniyet onuda yapardı bilmediğimiz bişey sanki sen hangi ülkede yaşıyorsun acaba?
ya bişey demiyorum tamam.
tek kelimeyle halimiz harap olurdu
tek kelimeyle halimiz harap olurdu
sanki şimdi halimiz çok iyi.
sanki şimdi halimiz çok iyi.
işinize gelmez tabi çekememezlik hastalığı işte:yehoo::yehoo:
k.dangir
03-29-2009, 16:40
AKP olmasaydı 2002 de ülkeyi yönetmekten kaçanlar nedeniyle.... ithal hazine başkanından sonra ithal parti ve ithal yöneticiler gelir ülkeyi yönetirdi...milletimizin başına korkarımki avrupadan ve abd den ithal bakanlar gelir... ımf = düyun u umumiye (http://www.akpartiforum.com/search?hl=tr&rlz=1W1GGLR_en&ei=UGvPSebgB8Kz-QbekdnUBw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=d%C3%BCyun+u+umumiye&spell=1) olurdu...
AKP olmasaydı ERGENEKON güç kazanarak yola devam ederdi
AKP olmasaydı biz metrobüsle alt geçitle hızlı trenler tanışamazdık
AKP olmasaydı DAVOSTA bütün dünyaya ders veren başkanımız olmazdı
AKP olmasaydı icraat olmaz vaat bol olurdu
AKP olmasaydı aydınlık değil karanlık gelecek beklerdi bizleri
AKP olmasaydı kısaca söylemek gerekirse kötü olurdu :D
ya herşeyden önce ülkeyi uçurumun kenarından aldı Allah'ın izniyle. sonra bu ergenekon olayı hiç de göz ardı edilecek bişey değil. çeteler ülkenin her tarafını adeta ahtapotun kolları gibi sarmış. böyle bişey olabilir mi ya bi ülkece. bunlar temizleniyor inşaallah. ve bunlarla uğraşmak ancak cesaret ister. akparti bunu başarıyor inşaallah..
maviveyesil
03-29-2009, 17:30
12 eylül öncesine kesin dönerdik.daha ne olsun
Beyazgülüm
03-29-2009, 17:33
ya bişey demiyorum tamam.
deme zaten!!!
politikaci
03-29-2009, 17:33
2001 krizi sona ermez,uzar ve dolayısıyla şuanki krizde ülke batacak hale gelirdi.
politikaci
03-29-2009, 17:43
Kemalist ve özgür(!)
Şakamısın sen,Türban yasağını kaldırmaya çalışan ileri çağdaş ve özgürlükçü akpartiye kapatma davasını kim açtı? Türban yasağını kaldırmayı kim iptal ettirdi? işte o kemalistler.
Şuanda iktidar o kemalist(!)ler olsaydı inan okul kamu alanı olduğundan velilerimizi veli toplantısına girerken bile başını açtırtırlardı,Nüfusda devlete ait olduğu için nüfus cüzdanında Türbanlı foto yasak olurdu.Oy kullanmakta devleti içerdiği için türbanla oy atmakta yasak olurdu.Hatta ve hatta eşi başörtülü olan cumhurbaşkanı başbakan veya milletvekili seçmek yasak olurdu.çünkü devlet adamları özel resmi devlete bağlı evlerde oturuyor.
Yemişim kamunuzu sizin,sol görüş bu ülkede anca havasını alır.azınlık olup rezil olmaya mahkum zihniyetler sizi;hem bu dünyada hem diğer tarafta kaybedenlerden olacaksınız.
Yektâ-Ak
03-29-2009, 18:25
Ya ama olmuyor böyle teşekkür edeceğinize beğenmiyorsunuz halinize şükredin yahu...sanki halimiz şimdi çok iyiymiş..İyi tabi hemde çok iyi...Böyle ne bir lider görmüşüzdür nede devlet...vallahi devletin içinde Ak partililer olmasa dua edicektim keşke devlet başka birinde olsa da millet liderimizi arasın beddua gibi oldu ama hakedene tabi...yinede rabbim bazılarının inadına başımızdan eksik etmesin onları...Ama yok işte sizler nankörsünüz nankör begenmeyin bakalım inşAllah birgun muhtaç olmazsınız devletimize...Ama onlar temiz kalpli milletçi olduğu için nankör falan dinlemez el uzatır yine....
Bence iyi olurdu...
Vatan toprağı satılmazdı... Kurumlar-kuruluşlar satılmazdı...
Emperyalist devletler iyice tepemize binmezdi...
Türban falan filan diye uğraşırken ülkede karışıklık çıkmazdı...
Ergenekon-heryere kon- saçmalığı yüzünden pek çok aydın içeri alınmazdı...
Vs... vs... Saymakla bitmez...
Bence iyi olurdu...
bu saydıklarını açar mısın? satılan bir tane vatan topragı söyle
satılan bir tane kurum söyle
tepemize binen bir tane emperyalist devlet söyle
haa son söylediğinde duracaksın türban diye basite aldığın şey bzim dinimizin geregi bunu için sonuna kdara savaş veririz
ergenekon dediğin saçmalık diye söylediğin şeyde bir terör örgütüdür......
bilgisiz oldugunuzu kanıtladım galiba ne dersin
Yektâ-Ak
03-29-2009, 18:51
ya yok bunların iyice kimyası bozulmuşş liderimizin dediği gibi...Aklıo lan bu zamanda Ak partiye oyu verirdi..Ama anlaşılan yok akıl falan...turbanmış sen açık yada erkeksin anlaşılan bizim yerimizde ol bakalım noluyo...ozaman dibinde dolaşırdın ak partinin, kurban olurdun onlara...ama yok sizde akıl falan...fırsatcısınız işte işinize gelince devletin mallarını kullanın madem beğenmiyorsun kullanma kardeşim devletin ihracatlarını nasıl yemeiyor değilmi...
ay çok sinirlendim elimayağım birbirine dolaştı nasıl böyle nankör olursunu ya şaşıyorum okadar uğraştı adam ya yazıklar olsun sürünün biraz
KoCa ReiS
03-29-2009, 18:58
Ak Parti Olmasaydı Ne Olurdu Bilmem Ama Bildiğim Tek Birşey Var Erdoğan Olmasaydı Halimiz Haraptı
Yektâ-Ak
03-29-2009, 19:02
heh abicim saol yahu işte bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlayan yok akılsızlar anlamıyor işte...Belli ediyorlar kendilerini...
k.dangir
03-29-2009, 23:52
Bence iyi olurdu...
Arkadaşım sana diyecek söz bulumıyorum..sözler kifayetsiz kalıyo..
ergenekon terör örgütüdür yapmak istedikleri ortada hala onu savunuyosun aydın dediğin insan tuncay özkan falanmı yoksa...
türban falan filan la uğraşan biz değil 1928 den beri bilinen kişiler ve bilinen görüşteki insanlar...o türban kahramanmaraşın kurtarılmasına vesile olmuştur
emperyalist devletler 1923 den beri bu zamana kadar hep tepemizdeydi.. şimdi olmerte kafa tutması mı kötü geldi sana yoksa bushun önünde eğilip bükülmemesimi hangisi tuhafına gitti ... :D
sen bana söylesene ımf den borç almadı diye üzerine gelinmedimi başbakınımızın bunları görmemezlikten gelme....
Bence iyi olurdu...
vatan toprağı hiç bir zaman satılmadı kiralanmış olabilir
kurumlar kuruluşlar salabaşını al maşını zihniyetli vatan hainleri yüzünden satılmıştır işlerine adam gibi sahip çıksalar satılmazlardı hadi satıldı diyelim onca iş adamımız ve zenginizim neden bu kuruluşları almıyorlar da yabancılar kapıyor sonrada yabancıların eline geçti diye avaz avaz bağrıyorsunuz gidin o iş adamlarına sesinizi duyurun
türbanla ilgili karışıklığı çıkaran ak parti değil ortalığı karıştıran sizsiniz siz yönetime gelseniz tahmin ediyorum ilk işiniz camileri kapatmak olacak galiba
ergenekondaki kişilere aydın diyorsanız sziz bu memlekte yaşamıyorsunuz demektir veya sizde bu devleten cıkar sağlıyorsunuz demektir
mixology
04-22-2009, 23:03
2001 de dünya ekonomisi güllük gülüstanlıkken türkiye ekonomisi tarihinin en büyük krizine girmişti bundaki en büyük pay meydanlarda sesi kısılana kadar bağırarak akpartiyi eleştiren eleştiriden öte hakaretler eden devlet bahçeliydi bankalar hortumlanıyordu banka sahipleri gecenin bir yarısı kasaların içini boşaltıyorlardı bunları hep yaşadık neler neler yaşanan olumsuzlukları anlatmaya kalksak saymakla bitmez ak parti geldi önceki hükümetlerin bozduklarını tamir etti sonra ekonomide belirgin bir iyileşme yaşandı gsmh 230 milyar dolardan 700 milyar dolara yükseldi sonra ne talihsizliktirki amerikada başlayan tüm dünyayı saran finans krizi patlak verdi ama ak parti ekonomiyi öyle sağlam temeller üzerine oturttuki bu büyük buhrandan çok az bir yara almayı başardık bazıları diyor efendim işsizlik var efendim ekonomi şöyle böyle bugün amerikaya git ev kredisini ödeyemeyen insanlar çadırlarda yatıyorlar süper güç amerkada şu zamanda herşeyin güllük gülüstanlık olmasını istemek mantık dışı veya art niyetli bir söylem olur fazla uzatmadan ben hükümetten memnunum adamlar çalışıyorlar
ALLAH türkiyemizi bu chp ile mhp nin eline düşürmesin.
not: ben öyle dini bütün bir insan değilim en az bir chp li kadar müslümanım ama chp li değilim ak partiliyim sonuna kadarda öyle kalıcam
mixology
04-22-2009, 23:29
Bence iyi olurdu...
vatan toprağını satıyorlar diyorsun senin düşüncendeki insanlar bir zamanlar iktidardı o zaman ülkedeki hiç bir şey para etmediği gibi vatan toprağıda para etmiyordu emin ol o zamanda almak isteyen yabancı olsaydı ülkenin yarısını satrlardı toprak dediğin satılır ama kara parçasıdır nihayetinde alan kişi toprağı memleketine götüremez tc nin toprağıdır ve hep öyle kalacaktır.
emperyalist devletler tepemize çökmezlerdi diyorsun türkiye tarihinde hiç olmadığı kadar dik durmuş boyun eğmemiştir o ülkelere karşı öyleki perez bile bundan nasibini almıştır :)türbana gelince ülkede özgürlükleri savunan bunun için mücadele eden ak partidir dediğin karışıklığı yaratan her zaman chp ve yandaşları olmuştur
ergenekon mehmet akif demiş toprağı kazdıkça şuheda fışkıracak şuheda toprağı kazdıkça küçük bir orduya yetecek kadar cephane çıkıyor insan kemikleri çıkıyor darbe çığırtkanlarının sesleri kulaklarda yankılanıyor senin gibi düşünenelerde bunların avukatlığını bir nevi şeytanın avukatlığını yapıyor daha çok söylenecek söz var neyse.
ATmaCA53
04-23-2009, 00:00
Bence iyi olurdu...
ilk toprak satışı chp tarafından gerçekleştirildi, incirlik üstünü amerikan askerlerine kiralayanlara ne demeli bunlar demirel zamanından mhp zamanında da oldu kimse kimseyi kandırmazsın.
muhammet nuri
04-23-2009, 01:33
EZANIN okunması yasaklanırdı!!
Düşünmek bile istemiyorum....
allah başımızdan eksik etmesin...
Şu toprakları sattı diyenlrede sormak isterim neyi satmış?
Kaça satmış ? Allah Allah bir onlar biliyor biz hiç birşey bilmiyoruz heralde.!!
İki sözlerinden biri satmışşş..Mışş da mışşş...!!!!
ben son zamanların en kötü dönemini yaşıyorum arkadaşlar.
çevremdekilere borç vermekten ailem zorda kalıyor.
herkez iş soruyor.
lütfen makul olalım biraz
düşünmesi bile kötü başa gelip de ülkeyi adam gibi yönetebilecek başka birilerini göremiyorum şimdilik..ne yapılıyorsa Türkiye için ...
hayal etmesi bile kötü...
rıfat gökalp
07-22-2009, 01:13
Akparti olmasaydı;
Türkiye,çetelerin ve mafyaların hakimiyetinde olurdu.
memurların ve işçilerin maaşları ödenemezdi.
bankalar hortumlanırdı.
az gelişmiş ve ortaçağ karanlığına süreklenmiş bir konumda olurduk.
abd-israil-rusya gibi güçlerin mandası olurduk.
kısacası AKPARTİ olmasaydı Türkiye izlanda gibi satılığa çıkarılırdı.
aynen katılıyorum.. iyi ki AKP var:)))
DavosKralı
08-10-2009, 02:33
Türkiye şimdiki gücünde olmazdı :)
sudaduran
08-10-2009, 02:46
baykal'ın canı sıkılırdı :) :) :)
aşk-ı ilahi
08-10-2009, 03:31
başka bir parti olurdu:)
Bundan önceki hukumet ecevit hukumetiydi ve memurların maaşını veremeyecek bir durumda biz hukumeti devraldık ve allaha şukurler bugunlere getirdik hastalar hastahaneye gitmekten artık korkmuyor,öğrencilerin kitapları artık alınmıyor başbakanım onlara hediye ediyordu,vatanım artık dunya çapında bir değere sahip oluyordu dunyanın diz çöktuğu israile başbakanım hesap sorabiliyordu srtık ahmed davutoğlumuz var ve bayrağımızın dalgalanmadığı yer kalmayacak insanların refah seviyesi yukseldi mutluluklar bizi bekliyor ....ak partiyi yazmak saatlerce srer ben bukadarıyla yetineyim allaha emanet olın...
türkiye diye bir devlet yıkılmaya az kalmış bir durumda olurdu
bu vatan kiminki yıkıyorlar ama yaklaşık sonuc yıkılmadı ama sıtatejik kurumları yok bahasına ya özelleştirildi yada satıldı kıbrıstından vatan sevdalıları avrupa ugruna toprak vermeye kalldı allah akparti vardı da bu kadarına cesaret etti ya olmasydı ne vetan vardı nede millet:hihi2:
●..eNes..●
12-18-2009, 23:11
AK Parti olmasaydı İsrail Filistin'e saldırırken arada Türkiye'yi de götürürdü.
Cihan_ŞümuL
12-18-2009, 23:36
saldırmadan götürecek belki ne biliyorsun açılımla saçılımla:D:D:D
erbakan hocamın ellerinen öpüyorum her türlü büyüğümdür ve erdoğan onun öğrencisidir amenna ancak r.tayyip başkanımız ve diğer kurucu kadro saadet partisindeki gibi sadece dindar kesime değil tüm türkiye ye hitap ediyor ve kucaklıyor özellikle ben ne kadar rumuzumdanda anlaşıldığı gibi askerci biri olsamda ak parti 1980 ve öncesi zihniyeti yok etti ordu sokağa tank indirecekse bu başbakanın veya cumhurbaşkanının emri ile olmalı bu konuda '' demokrasi '' epey yol aldığımızı düşünüyorum eskiden bu tür konuları konuşmakta bile güçlük çekerdik şimdi demokrasiyi yaşıyoruz ancak her ne kadar bastırsakta ordu bizim ordumuzdur biz osmanlı torunuyuz dedelerimiz ceplere silah taşıdı ordunun darbe yapısından değişiklik gösterdiğini biraz değiştiğini hiş değilse g.kurmay başkanının başbakana sorumlu olduğunu gösterebildiğimiz için mutluyum elbette akp parti de de eleştiriler yapacaz yanlışlarını konuşup düzeltmelerini söylüyeceğiz neticede bizim seçtiğimiz vekillerimiz ama adı gibi ak partimiz yoluna durmadan devam edecektir sizlerin bizlerin gücüyle MİLLETİMİZ in gücüyle inşallah
erbakan hocamın ellerinen öpüyorum her türlü büyüğümdür ve erdoğan onun öğrencisidir amenna ancak r.tayyip başkanımız ve diğer kurucu kadro saadet partisindeki gibi sadece dindar kesime değil tüm türkiye ye hitap ediyor ve kucaklıyor özellikle ben ne kadar rumuzumdanda anlaşıldığı gibi askerci biri olsamda ak parti 1980 ve öncesi zihniyeti yok etti ordu sokağa tank indirecekse bu başbakanın veya cumhurbaşkanının emri ile olmalı bu konuda '' demokrasi '' epey yol aldığımızı düşünüyorum eskiden bu tür konuları konuşmakta bile güçlük çekerdik şimdi demokrasiyi yaşıyoruz ancak her ne kadar bastırsakta ordu bizim ordumuzdur biz osmanlı torunuyuz dedelerimiz ceplere silah taşıdı ordunun darbe yapısından değişiklik gösterdiğini biraz değiştiğini hiş değilse g.kurmay başkanının başbakana sorumlu olduğunu gösterebildiğimiz için mutluyum elbette akp parti de de eleştiriler yapacaz yanlışlarını konuşup düzeltmelerini söylüyeceğiz neticede bizim seçtiğimiz vekillerimiz ama adı gibi ak partimiz yoluna durmadan devam edecektir sizlerin bizlerin gücüyle MİLLETİMİZ in gücüyle inşallah
hala erbakancılık mı_??dediğin laflarla sanki akparti saadet partisinin devamı olduğu sonucu çıkıyor..şunu unutmayalım kı abdullah gül aday olduğunda grubun adına yenilikçler dendi.yani saadet partisinin siyaset mantığını değiştireceğini söylüyorlardı yani bir nevi başkaldırıştı..lütfen artık bunu anlamayalım...
Ak_Urfalı
01-01-2010, 13:54
hiç düşünmek bile istemiyorum... :( :( :(
not :
ama bişey diyimi akparti olmasaydı bu baykıl kesin başbakan olurdu...
niye diyecekseniz zaten ülkede demokrasi diye bişey kalmıyacakdıki...
bu ergenekoncular darbeciler sömürücüler yobazlar teröristler bu ülkeyi örümcek agı bi sarardı...
mustafakamer
01-04-2010, 00:46
çok iyi olurdu daha rahat yaşardık
rahmanlı
01-04-2010, 01:57
allah bu devlete zeval vermesin amin.
rasit7091
01-06-2010, 16:59
bence ak parti olmasaydı. deniz BAYKIL başbakan kemal YALANDAROĞLU da bakan olurdu.
diğer olumsuzlukları söylemek istemiyorum bile zaten bunlar olunca devlet toptan iflas ederdi. hortumcular bayram ederdi. tek partili döneme geçilirdi:)
●..eNes..●
01-06-2010, 21:33
Eskiden safça hareket ediliyodu.Neden peki?Çünkü direk türban yasağını kaldıralım gibisinden davranıp partilerimizin kapatılmasını sağlıyolardı.Çünkü güç ergenekondaydı.Önce toz alınır ondan sonra paspas yapılır.Ak parti şuan da tozunu alıyo, inşaAllah paspası da vurucaz.
Ak Parti olmasaydı Türkiye yine koalisyon hükümetlerle yerinde saymaya devam ederdi.
ENES_CAN_AK
01-06-2010, 21:38
Ak parti olmasaydı bu milletin başına ne çoraplar örerlerdi.
rasit7091
01-07-2010, 02:27
camiler kapatılırdı. selamın aleyküm aleyküm selam şeklinde selamlaşmak yasaklanırdı. din iman elden giderdi
Sebeplerini zaten birçok arkadaşımız uzunca açıklamışlar sağolsunlar.Benim de diyeceğim son şey ;
Ampul olmayınca karanlıkta kalınmaz mı?
Rabbim karanlıkta kalanlardan eylemesin bizi..
fatih güneş
01-22-2010, 00:11
akparti olmasaydı oy verip getirdiğimiz güvendiğimiz liderler başörtülüler arabistana gitsin derdi.ülkeyi derin devlet yönetir meydan ecevitle hükümet kuran sözde sağcı liderlere kalırdı.israil filistinde soykırım yaparken israille anlaşmalar yapan yüzsüzler olurdu.amerikan başkanın önünde el pençe divan duran moruklar başbakan olurdu.apo yu astırmayıp sonra ip atan oynaklar lider olurdu.imf nin kulu kölesi olan basiretsiz heriflre başa gelirdi.enflasyon 40 lara 50 lere varırdı.merkez bankası bir gece ansızın soyulur 50 milyar dolar buhar olurdu.milletin hafızasını yok sayarak milleti soyan sonrada pişkin pişkin çıkıp siyaset yapan dansözler lider olurdu
redyellow
01-22-2010, 01:49
Sebeplerini zaten birçok arkadaşımız uzunca açıklamışlar sağolsunlar.Benim de diyeceğim son şey ;
Ampul olmayınca karanlıkta kalınmaz mı?
Rabbim karanlıkta kalanlardan eylemesin bizi..
Yooo niye kalınsın, mum yakarsınız, idara yakarsınız, lüks yakarsınız vs.vs:)
O geçmişte kaldı artık..Kim ampul varken diğerleriyle uğraşacak..
Ha kullanan yok mudur?
Elbette vardır..
'''Yeterince aydınlık ile yaşamak var iken, ille de ufak bir ışıltı ile yaşamayı tercih eden insanlardır o mum ışığında yaşayanlar..'''
'' Gözleri vardır görmezler, Kulakları vardır duymazlar...''
İntifada
01-22-2010, 18:50
Tekel işçilerinin 1 yıldır oturdukları yerden yedikleri yeter onlara.Sen ortada hala görecek birşey bulamıyorsan ben sana birşey demiyorum.Git seni buraya salan sana laf ezberleten şahıslara sor bakalım ne haldeydik ak parti başta yokken anlatmazlar ama yinede sor.Boş boş konuşupta milletin canını sıkma
Ben AKP iktidar olduğundan beri evimde ampul dahi kullanmıyorum. AKP olmasa idi sorusuna gelince de, oldu da ne oldu ki? Varlığının bir hayrını sekiz yılda göremedik ki, yokluğunun bir ehemmiyeti olsun.
:):) Karanlıktan hiç mi ürkmüyorsunuz. Kandillemi idare ediyorsunuz evde. Ak parti olmasa demokrasinin namusunu sizce kim koruyacaktı.Gerçi milletin iradesi sizler için bir anlam ifade etmez sizler sıkışıp ceketini asan meclisi terkeden siyasileri çok seversiniz. Sosyal dönüşümler sağlıktaki gelişmeler yollar hızlı trenler say say bitmez. Nankör olmayalım
Kelebek Vadisi burayada el atmış maşallah,yetkili biri yok muuuuuuu???neyse ne demiş hz. ali 'basma cahilin izine uyma şeytan sözüne'...
redyellow
01-22-2010, 19:30
Ben AKP iktidar olduğundan beri evimde ampul dahi kullanmıyorum. AKP olmasa idi sorusuna gelince de, oldu da ne oldu ki? Varlığının bir hayrını sekiz yılda göremedik ki, yokluğunun bir ehemmiyeti olsun.
Ben akp taraftarı değilim, muhalifim, burda da zaman zaman akpli arkadaşlarla şiddetli şekilde tartıştığımız olur.
Ama SEKİZ YILDA BİR HAYRINI GÖRMEDİK dersem benim gözüme dizime durur.
Mesela ssk hastanelerinin birleştirilmesi, tüm hastanelerin sigortalılara açılması konusu.
Bunu görmeyip de yok hayrını görmedik dersem ayıp olur.
Ben sigortalı çalıştım, hastalanmaktan değil, ssk hastanesine gitmekten korkuyorduk.
Hamdolsun şimdi istediğimiz hastaneye gidebiliyoruz.
mesela okullarda kitapların dağıtılması.
Yahu perişan olurduk iki kitabı bulacığız diye, paramızla rezil oluyorduk.
Partizanlık iyi değildir.
Ne her şey güllük gülistanlık hiç bir sorun yok her şeyi çözdük demek, ne de hiç bir şey yapmadılar hiç bir hayırlarını görmedik demek aynı oranda yanlıştır.
İntifada
01-22-2010, 19:30
ya bir kerede yapma şunu :hihi2::hihi2:
konuşcak laf klmayınca hemen küfür ama galiba küfürleride ezberletmişler hep aynı küfürler:w::w::w::w:
yeni nickini merakla bekliyorum:w::w::w:
redyellow
01-22-2010, 19:31
Ulaaaa ben yazıyı yazarken kişiyi uçurmuşlar, eee o da haketmiş, adam gibi yazmak fikir belirtmek varken hakaret, küfür edersen böyle çanına ot tıkarlar:)
redyellow
01-22-2010, 19:32
muhafazakardemokrat:
bence onun yazısını alıntılama, içindeki kötü sözler görülmesin.
Yönetimden de istirhamım kötü söz bulunan yazılarda kaldırılsın, buraya hanımlar, çocuklar vs. de geliyor. Böyle çirkin sözler bulunmasın forumda.
.:Ay_Yıldız:.
01-22-2010, 20:23
Saadet Partisi iktidar olurdu :)
hayatbos
02-22-2010, 14:39
kriz olmazdı. bütçe açık vermezdi.
kriz olmazdı. bütçe açık vermezdi.
Ak parti ne yaptıki krize sebebiyet verdi ?
EpiVaTeS
02-22-2010, 14:56
Turşucular iktidar olurdu...
Baksana gelmiş turşucu...
sanki bütçe ilk defa açık veriyo...
sanki dsp-mhp-anap- bu ülkeyi soymadı...
sanki inönü atatürkün adını kullanıp atatürkü silmeye kalkmadı tarihten...
insanda biraz yüz olur şu lafı ederken...
tabi insanda yüz aranır...
crownless king
03-23-2010, 20:13
hiç bir şey olmazdı :)
Saadet Partisi iktidar olurdu :)
buda israilin ve amerikanın işine gelmezdi çünkü yollarına taş konmuş olurdu işte buyuzden baktılar kapatmakla olmuyor bölelim dediler. kendileri daha kolay hükmedecekleri bir parti kurdurdular. eğer ispat istiyorsanız akparti kapatılma davası açılınca neden amerika dış işleri bakanı (Condeleezza Rice) çıkıp akpartinin kapatılmasını istemiyoruz diye bir açıklama yaptı bir düşünün???? yada başörtü yasasını, kat sayı kanununu oylamada ezici çoğunluk oluşturup kaldıran anayasa mahkemesi (11 kişi) neden akpartiyi kapatmadı??? amerika kulaklarını çektide ondan kapatmadılar. yoksa milli görüşün önü açılır mazAllah israilin büyük ortadoğu projesi sekteye uğrardı. SAYGILARIMLA...:güzel:
crownless king
03-23-2010, 20:31
buda israilin ve amerikanın işine gelmezdi çünkü yollarına taş konmuş olurdu işte buyuzden baktılar kapatmakla olmuyor bölelim dediler. kendileri daha kolay hükmedecekleri bir parti kurdurdular. eğer ispat istiyorsanız akparti kapatılma davası açılınca neden amerika dış işleri bakanı (Condeleezza Rice) çıkıp akpartinin kapatılmasını istemiyoruz diye bir açıklama yaptı bir düşünün???? yada başörtü yasasını, kat sayı kanununu oylamada ezici çoğunluk oluşturup kaldıran anayasa mahkemesi (11 kişi) neden akpartiyi kapatmadı??? amerika kulaklarını çektide ondan kapatmadılar. yoksa milli görüşün önü açılır mazAllah israilin büyük ortadoğu projesi sekteye uğrardı. SAYGILARIMLA...:güzel:
yav şu lafları sarfedenler hangi ideolojiye destek için yazıyor bilmem ama gözlerinden kaçırdıkları bir nokta var. velevki akpartiyi abd kurdu %42 lik oy oranına ne demeli oy atanlardamı abd vatandaşı onu geçtim akpart saadet kökenli değilmi neden saadet bünyaseinde barındırdınız onları.
anayasa mahkemesi akpartiyi neden mi kapatmadı : çok basit kaos, istikrarsızlık kısaca ülkenin kanser olması. yoksa akpartinin kapatılmasını senden çok o kendini kemalist sananlar isterdi.
birde bırakın artık şu her taşın altında abd yi armayı ülkede deprem olur abd nin parmağı vardır diyeceksiniz neredeyse. geçiniz efendim geçiniz.
03-23-2010, 20:36
Neden İsrail gazeteleri Türkiye'deki darbe yapılanmalarını destekliyoruz diye bas bas bağırdı? Akparti'nin kapatılmamasının sebebi iddianamede açtığımız iftar çadırlarının bile gerekçe gösterilmesi. Hem Akparti'nin kapatılmamasına üzülmeniz çok ilginç. Zaten fark burda biz bu oligarşik pisliği temizlemeye uğraşıyoruz siz o neden kapatılmadı bu neden kapatılmadı diye uğraşıyorsunuz. vizyon misyon meselesi .Kendi bağrınızda yetiştirdiğiniz siyasetçiye iğrenç ithamlarda bulunuyorsanız,unutmayınız ki bu sizin yetiştirmenizdendir.
Burda bu tartışma olmazdı.
yav şu lafları sarfedenler hangi ideolojiye destek için yazıyor bilmem ama gözlerinden kaçırdıkları bir nokta var. velevki akpartiyi abd kurdu %42 lik oy oranına ne demeli oy atanlardamı abd vatandaşı onu geçtim akpart saadet kökenli değilmi neden saadet bünyaseinde barındırdınız onları.
anayasa mahkemesi akpartiyi neden mi kapatmadı : çok basit kaos, istikrarsızlık kısaca ülkenin kanser olması. yoksa akpartinin kapatılmasını senden çok o kendini kemalist sananlar isterdi.
birde bırakın artık şu her taşın altında abd yi armayı ülkede deprem olur abd nin parmağı vardır diyeceksiniz neredeyse. geçiniz efendim geçiniz.
tamam siz her taşın altında aramayın efendim abd yi işte bu yüzden 6 milyon yahudi 6 milyar müslümanı parmağında oynatarak dünyayı yönetiyorlar. şimdi sizde ibadet ederken israile para ödüyorsunuz diyeceğim bana inanmayacaksınız yada yok artık diyeceksiniz. nasıl mı? Hac ibadetinizi yapmak için thy nin uçağına bindiğiniz an thy uluslar arası hava sahasında uçabilmek için size bilete verdiğiniz paranın bir kısmını bir şirkete ödemek zorunda bu şirketin sahipleri kim takmin edin bakalım. ama siz abd değil dersiniz evet abd değil israil yani israil müslümanın ibadet parasıyla filistine kurşun yağdırıyor. bundan hangi müslümanın haberi var??? emin olun %42 sinden fazlasının haberi bile yok. ama siz ben uyumaya devam edeceğim diyorsanız bana sadece size iyi uykula demek düşer SAYGILARIMLA....:güzel:
Neden İsrail gazeteleri Türkiye'deki darbe yapılanmalarını destekliyoruz diye bas bas bağırdı? Akparti'nin kapatılmamasının sebebi iddianamede açtığımız iftar çadırlarının bile gerekçe gösterilmesi. Hem Akparti'nin kapatılmamasına üzülmeniz çok ilginç. Zaten fark burda biz bu oligarşik pisliği temizlemeye uğraşıyoruz siz o neden kapatılmadı bu neden kapatılmadı diye uğraşıyorsunuz. vizyon misyon meselesi .Kendi bağrınızda yetiştirdiğiniz siyasetçiye iğrenç ithamlarda bulunuyorsanız,unutmayınız ki bu sizin yetiştirmenizdendir.
akpartinin kapatılmadığına üzüldüğümü söylediğimi hatırlamıyorum biz her türlü parti kapatmaya karşıyız... söylediklerimde bu anlamı çıkardıysanız size söyleyecek başka sözüm yok. SELAMETLE KALIN İNŞALLAH.:güzel:
03-23-2010, 20:45
akpartinin kapatılmadığına üzüldüğümü söylediğimi hatırlamıyorum biz her türlü parti kapatmaya karşıyız... söylediklerimde bu anlamı çıkardıysanız size söyleyecek başka sözüm yok. SELAMETLE KALIN İNŞALLAH.:güzel:
"Akparti neden kapatılmadı ? Amerika anayasa mahkemesi üyelerinin kulağını çekti"
Cümlesinden başka neler çıkarıyorsanız o da sizin düşünceniz. Kapatılmama olayına öyle yaklaşılmaz. Demokrasi adına olumlu sonuç oldu,Biz bunları atlatamadık Akparti atlattı deyip yiğidin hakkını vermeniz lazım. Amerikancı diyorsunuz da, kozmik oda meselesini bir daha araştırın bakın Bülent Arınca kimler suikast planlarında. Eyvallah siz de selametle kalın.
crownless king
03-23-2010, 20:48
tamam siz her taşın altında aramayın efendim abd yi işte bu yüzden 6 milyon yahudi 6 milyar müslümanı parmağında oynatarak dünyayı yönetiyorlar. şimdi sizde ibadet ederken israile para ödüyorsunuz diyeceğim bana inanmayacaksınız yada yok artık diyeceksiniz. nasıl mı? Hac ibadetinizi yapmak için thy nin uçağına bindiğiniz an thy uluslar arası hava sahasında uçabilmek için size bilete verdiğiniz paranın bir kısmını bir şirkete ödemek zorunda bu şirketin sahipleri kim takmin edin bakalım. ama siz abd değil dersiniz evet abd değil israil yani israil müslümanın ibadet parasıyla filistine kurşun yağdırıyor. bundan hangi müslümanın haberi var??? emin olun %42 sinden fazlasının haberi bile yok. ama siz ben uyumaya devam edeceğim diyorsanız bana sadece size iyi uykula demek düşer SAYGILARIMLA....:güzel:
arkadaşım ne dedim her taşın altında arama dedim.. paranoyak olmayın dedim realist olun dedim. abd yi israili siyasi koz olarak kullanmayın dedim.
filistin halkı sokaklarda erdoğana yazdıkları şarkıları bağır bağır söylüyorlarsa alışveriş yapan türke hesabınız davosta ödenmiştir demişse. size daha fazla laf düşmez . israille olan ekonomik ilişkilerimziin kesilmesi filistini kurtarıcaksa eyvallah ama herşey sizin görüşleriniz kadar basit bir nedene dayanmıyor ne yazıkki yedi düvel israilin arkasında yoksa çoktan silmişlerdi israili haritadan seninde dediğin gibi topu topu 6 milyon nüfusları var ama yeri geldiğinde irana kafa tutyorlar neden. bak bu taşın altında abd nin olduğu kesin.
"Akparti neden kapatılmadı ? Amerika anayasa mahkemesi üyelerinin kulağını çekti"
Cümlesinden başka neler çıkarıyorsanız o da sizin düşünceniz. Kapatılmama olayına öyle yaklaşılmaz. Demokrasi adına olumlu sonuç oldu,Biz bunları atlatamadık Akparti atlattı deyip yiğidin hakkını vermeniz lazım. Amerikancı diyorsunuz da, kozmik oda meselesini bir daha araştırın bakın Bülent Arınca kimler suikast planlarında. Eyvallah siz de selametle kalın.
kardeş sapla samanı bir birine karıştırmayın ben size israilin büyük doğu projesinden bahsediyorrum siz bana ergenekondan :) neyse mübarek şimdi sen savunma mekanizması içinde ben ne kadar mantıklı konuşsamda kendince bir savunma yapacaksın. en iyisi ne sen yorul ne ben yorulayım. söylediklerimin fayda edeceğini düşünsem inan yorulmak sorun değil. tecrübelerim sonucu fayda etmeyeceğini biliyorum. TEKRARDAN SELAMETLE KALIN İNŞALLAH...
03-23-2010, 20:57
kardeş sapla samanı bir birine karıştırmayın ben size israilin büyük doğu projesinden bahsediyorrum siz bana ergenekondan :) neyse mübarek şimdi sen savunma mekanizması içinde ben ne kadar mantıklı konuşsamda kendince bir savunma yapacaksın. en iyisi ne sen yorul ne ben yorulayım. söylediklerimin fayda edeceğini düşünsem inan yorulmak sorun değil. tecrübelerim sonucu fayda etmeyeceğini biliyorum. TEKRARDAN SELAMETLE KALIN İNŞALLAH...
Kusura bakmayın ama güldürdünüz beni. Örneğiniz Anayasa mahkemesi mevzusuda mı büyük ortadoğu projesi olayı? Lütfen komik olmayın sapla samanı ayıran sizlersiniz."İsrailci Amerikancı" Ama Araplar başbakanın adını haykırıp mitingler yapınca sapla saman. Siz de selametle kalın tekrar.
akgençlk
03-23-2010, 21:01
Ezan ya Türkçe okunurdu yada tamamen kaldırılırdı. Başörtülüler hiçbir kamusal alana giremezdi. Bu söylediklerim kesinlikle abartı değil. 2002'de Akparti gelmeseydi emin olun bunun çok daha fazlasının yaşandığı bir noktaya gelmiştik bugün. Verilecek sadakamız varmış.
arkadaşım ne dedim her taşın altında arama dedim.. paranoyak olmayın dedim realist olun dedim. abd yi israili siyasi koz olarak kullanmayın dedim.
filistin halkı sokaklarda erdoğana yazdıkları şarkıları bağır bağır söylüyorlarsa alışveriş yapan türke hesabınız davosta ödenmiştir demişse. size daha fazla laf düşmez . israille olan ekonomik ilişkilerimziin kesilmesi filistini kurtarıcaksa eyvallah ama herşey sizin görüşleriniz kadar basit bir nedene dayanmıyor ne yazıkki yedi düvel israilin arkasında yoksa çoktan silmişlerdi israili haritadan seninde dediğin gibi topu topu 6 milyon nüfusları var ama yeri geldiğinde irana kafa tutyorlar neden. bak bu taşın altında abd nin olduğu kesin.
davosla iki laf söylenmekle eğer filistinli şehitlerin kanı ödeniyorsa biz çağalayanda milyon laf söyledik efendim :) neyse davul zurna az geliyor... ama isterseniz bir benim dedğim thy nin israil şirketine ödediği parayı araştırın... bakın bakalım hangi taşın altında kimler. yada siz uyumaya devam edin bizler araştırırız. birde bir araştırın bakalım başbakanınız türkiyeye döner dönmez benim lafım israile değil moderatöreydi dedi mi demedimi? yada yerel seçimler öncesi bu lafın edilmesi bir tesadüf müydü? yada erdoğan bu lafı dedi diye israil gazzaden çekildi mi? kusura bakmayın ama israil tınmmadı bile o laflarla... iki üç filistinliyi kamerayla çekip medya şoşartırsa olayı siz daha çok uyursunuz. neyse kardeş zaten soyut matematik diye ağr bir dersten çıktım. şimdi size laf yetiştiremeyecek kadar yorgunum. anlasanız yetiştiririmde ama uyumakta ısrarlıysanız deyecek sözüm yok. SELAMETLE KALIN.... :güzel:
crownless king
03-23-2010, 22:12
davosla iki laf söylenmekle eğer filistinli şehitlerin kanı ödeniyorsa biz çağalayanda milyon laf söyledik efendim :) neyse davul zurna az geliyor... ama isterseniz bir benim dedğim thy nin israil şirketine ödediği parayı araştırın... bakın bakalım hangi taşın altında kimler. yada siz uyumaya devam edin bizler araştırırız. birde bir araştırın bakalım başbakanınız türkiyeye döner dönmez benim lafım israile değil moderatöreydi dedi mi demedimi? yada yerel seçimler öncesi bu lafın edilmesi bir tesadüf müydü? yada erdoğan bu lafı dedi diye israil gazzaden çekildi mi? kusura bakmayın ama israil tınmmadı bile o laflarla... iki üç filistinliyi kamerayla çekip medya şoşartırsa olayı siz daha çok uyursunuz. neyse kardeş zaten soyut matematik diye ağr bir dersten çıktım. şimdi size laf yetiştiremeyecek kadar yorgunum. anlasanız yetiştiririmde ama uyumakta ısrarlıysanız deyecek sözüm yok. SELAMETLE KALIN.... :güzel:
arkadaşım uyuyan bizler değiliz sensin tam bir uyur gezer havasıyla yorumlar yazıyorsun. konuyu hiç bulandırma hiç gerek yok benim lafım israile değil moderatöreydi evet doğru peki hangi laf sence sadece one miunte lafı diğer lafların hepsi pereze gitti. daha olaydan haberin yok kalkmış yorum yapıyorsun konuyu farklı trafa çekiyorsun tam bir chp zihniyeti tek farkınız sizin daha imanlı olmanız aranızdaki tek fark bu. kaldıki sizin ideolojinizin baş düşmanı laik kesim chp iken siz sırf iktıdarda akparti var diye akpartiye yükleniyorsunuz. tek muhalefetiniz abd ve israili kullanmak ne diyelim iyi uykular türkiye selametle
Ak parti olmasaydi pak parti olurdu!.. 28 subat sürecinden sonra ülkemizde genel bir tikaniklik olmustur ve bu tikaniklik dsp, anap, dyp gibi kaypak partiler, fazilet, mhp, dtp ve chp gibi marjinal partilerle anlasilamayacagi ortaya cikinca halkin ak partiye karsi büyük bir teveccühü cikmistir..
Unutmayalim ki marjinal partileri cikarirsak ülkemizde yüzde 70 lik kitle tutucu degildir, zamana göre oylarinin rengi degisebiliyor, denenmeyeni deneme yoluna gidiyorlar..
Evet ak partinin iktidar olmasinda bu sürecteki ekonomik sikintininda payi var ancak ak partinin bu kadar sürede iktidarda kalmasinda da süphesiz istikrar, basari ve ülkemizin yükselen prestijide gözardi edemez..
Ak Partiyi sadece belli bir kaliba sokmak haksizlik olur ak parti ne köklerinden geldigi milli görüs camiasi gibi taassub icinde,tutucu ve herkesi kucaklamayan bir tutum icine girdi ne chp gibi devletci, statükocu bir kisveye büründü, ne dtp, mhp gibi milli unsurlar üzerinden siyaset yapmaya kalkisti nede dp, anap gibi sözde demokrat olup özde ülkeyi hortumladi..
Ülkemizde belli dönemlerle halkin bu boslugunu dolduran partiler gelmistir bu zamaninda demokrat parti olmustur daha sonra anap ve son olarak ak parti yarinda bu ihtiyaca binaen siyasi hareketler olacakdir..
AKKaramanli
10-10-2010, 01:10
merkez bankasinin kasasi bos olurdu. türkiyede banka kalmazdi.
Siyasetin itibari olmazdi. siyasetciye güven olmazdi.
bölünmüs yol olmazdi. derslikler olmazdi. hastaneler olmazdi.
krizler teget gecmezdi. Yurtdisinda Türkiyenin itibari olmazdi.
AK Parti olasa böyle bir basbakan olmazdi. :)
Ak Parti olmasa da başka bir ehven-i şerr olurdu...
Zira ferman zaten on dört asır evvel okundu: Nasılsanız öyle yönetilirsiniz!
Iceshield
11-04-2010, 14:03
Şöyle de denilebilir Akp Parti olmasaydı şu neler olmazdı ? Bazı cevaplarım ;
-Karadeniz sahil yolu hâla bitmezdi
-Bolu tüneli inşaası bitmezdi
-Duble yol çalışması diye hortumlanan paralar ülkeye kazandırılmazdı
-Hastahanelerde yer yok diye özele gönderenlerin önü kesilmezdi
-Birçok gıda maddesi bugünkü fiyatlarında olmazdı.
Ama birşey olurdu ; Dünya'da adı çok bilinmeyen,söz sahibi olamayan,birçok müslüman ülkesinde sokaklara bayrağı asılmayan bir ülke olmaya devam ederdik.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.