AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 07-17-2008, 15:27   #1
Kullanıcı Adı
kartaLiçe
Standart "Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur"

"Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olur"

Beşiktaşımızın Genel Menajeri Sinan Engin, Avusturya kampını arkadaşımız Nurettin Ercan’a değerlendirdi. Kamp çalışmasının mükemmel geçtiğini belirten Engin, “Tüm futbolcularımızın çalışmalara katılması ve sakatlık geçirmemesi bizim için kampın en sevindirici tarafıydı. Eksiklerimiz yok mu? Tabi ki var ama gücümüzü ve neler yapabileceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hazırlık maçlarında aldığımız skorlar ve oynadığımız futbola kimse kanmasın. Beşiktaş Şampiyonluğun en büyük favorisi ve kendimize rakip de görmüyorum. Geçtiğimiz sezonki gibi hakem hataları olmazsa şampiyon biziz” dedi.

KADROMUZ DAHA İYİ

Yeni transferlerle Beşiktaş’ın geçen seneye göre daha güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Engin şöyle konuştu: “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki geçen sezonki kadromuzdan çok daha iyi kadromuz var. Türkiye’nin en iyi forvetine ve orta sahasına sahibiz. Defansımıza da çok önemli kendi ülkesinin milli takımlarında oynayan futbolcuları aldık. Seriç eleştiriliyor ama bu futbolcu İtalya’da Bari, Brescia, Parma ve Hırvat Milli Takımı’nda oynadı. Bu takımlarda oynayan futbolcu kötü olamaz. Bonservisine para vermedik. Beşiktaş’a çok faydalı olacağına inanıyorum. Sekiz yabancı futbolcudan altısını ilk 11’de oynatabiliyoruz. İki yabancı da kulübede oturacak. Ama o kadar iyi yerli futbolcularımız var ki yabancıların işleri çok zor.”

Kaynak: Akşam

kartaLiçe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-17-2008, 15:28   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Ya bi git :D Ertuğrul sağlam açıklama yapıyor orta sahamız çok kötü diye. Bu çıkmış en iyi kadro bizde diyo Buna çocuklar bile inanmaz
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 20:14   #3
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
ya burakın Allahınızı severseniz bu takımın neresi iyi yaw.daha bükreşi bile yenemedik benim bu sene hıc umudum yok.yonetim istifaaaa.
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 20:19   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
siz taraftarları uyutmaya devam edin
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)