![]() |
#1 |
![]() Şair Çok Güzel Anlatmış
10 Dakika sabredip dinleyebilene ne mutlu Üstelik herkes anlasın diye Türkçe Anlatmış ... http://www.facebook.com/video/video....8850757&ref=mf http://www.facebook.com/video/video....8850757&ref=mf On yıllardır her sabah çocuklarına Ne Mutlu Türküm Diyene dedittirilen Kürtler için 10 dakikasını ayırıp dinleyen Herkese helal olsun ... ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() o degilde son günlerde bir kürt basliklaridir almis basini gidiyor.. bazen bazi seylere cok takiliyoruz..
rahatsiz mi oluyorum hayir aksine ben konusulmali, tartisilmali diyorum ama su anda hassas bir sürecteyiz ve ister istemez duygusal yaklasildigi anlar oluyor o zamanda birilerinin ekmegine yag sürmüs oluyoruz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tek kelime ile harika bir anlatım ,yorum ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gerçekten çok güzel anlatılmış. Sağolun..
Forumda bir konuda kürtlere zamanında da hala da şunlar şunlar yapıldı ve çok az sayıda da olsa yapılıyor yazmıştım. Sonra bir kardeşimiz benden o yaşananların tarihini istemişti. Özellikle o kardeşimin bunu dinlemesini rica ediyorum. Çünkü sordugu sorunun cevabı burada. Zaman , tarih verilmese de benim söylediklerimin birebir nerdeyse aynısını söylemiş. Fakat söylenen şeylerin en azından eskiye oranla bayağı bir gerilerde kaldıgını biliyoruz görüyoruz. İnşallah tekrardan yaşanmaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Teşekkürler Furkanım.
Etnik kavgaların varlığı ile mutlu olanlara inat her kültürün özü ile yakınlaşmamız lazım. Kürt milliyetciliğini azdıran pkk nın oyunlarına alet olmayan kürt halkımız kadar Türk milliyetciliğini azdıranlarların oyunlarına gelmeden bu yolda kardeşliğimizi tamamlayacağız inşaAllah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu kadarmı içten ve samimi anlatılır..teşekkürler kardeşim..Türk ve kürt et ve tırnak gibidir ayrılamaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Milliyetçiyiz Milliyetçilere inat, Kardeşiz-biriz Pkk inadına.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Niye diyemediniz ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bizim kürtleri anlamamak gibi bir sorunumuz yok
Millet olarak kürt yada türk gibi kavramları çok öne çıkarmıyoruz Peki biz kürtleri anlayalım evet münafıkların politikaları onları yıllarca zor durumlarda bıraktı Peki kürtler bizi ne zaman anlayacak??,diyarbakırda yeter artık kan dökmeyin diye PKK ya karşı ne zaman seslerini yükseltecekler?yURDUN HER yerinde pkk lanetleniyorken,şehitler için yürüyüşler yapılıyorken,diyarbakır bizi ne zaman anlayacak?? DTP nin peşinde ki milyonlarca KÜRT bizi ne zaman ANLAYACAK ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bdp'ye bel bağlayanların yarısı terörü istemez. Oy vermelerinin tek sebebi bir bize göre sözde , onlara göre özde ''kürt partisi'' olduğu içindir. Zamanında kürtler hiçbir şekilde anlaşılmadığından , bugün de ''kürdü kürtten başka kimse anlamaz'' mantığıyla oy bdp'ye gidiyor. Kürtlerin ya da bdp ye oy verenlerin Türkleri anlaması için , geçmişte kürtlerin yaşadıklarını birdaha yaşamayacaklarının garantisini verdiğiniz sürede anlaşılırsınız. Konu ALmi´ tarafından (06-29-2010 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|