AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-28-2010, 22:48   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Thumbs up ''Kürtleri Anlamak İçin '' 10 Dakikanız Varsa Dinleyin ...
Şair Çok Güzel Anlatmış

10 Dakika sabredip dinleyebilene ne mutlu

Üstelik herkes anlasın diye Türkçe Anlatmış ...

http://www.facebook.com/video/video....8850757&ref=mf

http://www.facebook.com/video/video....8850757&ref=mf

On yıllardır her sabah çocuklarına Ne Mutlu Türküm Diyene dedittirilen Kürtler için 10 dakikasını ayırıp dinleyen Herkese helal olsun ...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-28-2010, 22:54   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
o degilde son günlerde bir kürt basliklaridir almis basini gidiyor.. bazen bazi seylere cok takiliyoruz..
rahatsiz mi oluyorum hayir aksine ben konusulmali, tartisilmali diyorum ama su anda hassas bir sürecteyiz ve ister istemez duygusal yaklasildigi anlar oluyor o zamanda birilerinin ekmegine yag sürmüs oluyoruz.
.
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2010, 23:01   #3
Kullanıcı Adı
Delilin NuR
Tek kelime ile harika bir anlatım ,yorum ...
Delilin NuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 03:23   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Gerçekten çok güzel anlatılmış. Sağolun..

Forumda bir konuda kürtlere zamanında da hala da şunlar şunlar yapıldı ve çok az sayıda da olsa yapılıyor yazmıştım.
Sonra bir kardeşimiz benden o yaşananların tarihini istemişti.
Özellikle o kardeşimin bunu dinlemesini rica ediyorum.
Çünkü sordugu sorunun cevabı burada. Zaman , tarih verilmese de benim söylediklerimin birebir nerdeyse aynısını söylemiş.

Fakat söylenen şeylerin en azından eskiye oranla bayağı bir gerilerde kaldıgını biliyoruz görüyoruz.
İnşallah tekrardan yaşanmaz.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 10:38   #5
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Teşekkürler Furkanım.

Etnik kavgaların varlığı ile mutlu olanlara inat her kültürün özü ile yakınlaşmamız lazım. Kürt milliyetciliğini azdıran pkk nın oyunlarına alet olmayan kürt halkımız kadar Türk milliyetciliğini azdıranlarların oyunlarına gelmeden bu yolda kardeşliğimizi tamamlayacağız inşaAllah.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 10:45   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
bu kadarmı içten ve samimi anlatılır..teşekkürler kardeşim..Türk ve kürt et ve tırnak gibidir ayrılamaz.
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 12:14   #7
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Milliyetçiyiz Milliyetçilere inat, Kardeşiz-biriz Pkk inadına.
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 12:40   #8
Kullanıcı Adı
EZEL
Niye diyemediniz ?
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 12:55   #9
Kullanıcı Adı
manifesto
Bizim kürtleri anlamamak gibi bir sorunumuz yok
Millet olarak kürt yada türk gibi kavramları çok öne çıkarmıyoruz

Peki biz kürtleri anlayalım evet münafıkların politikaları onları yıllarca zor durumlarda bıraktı

Peki kürtler bizi ne zaman anlayacak??,diyarbakırda yeter artık kan dökmeyin diye PKK ya karşı ne zaman seslerini yükseltecekler?yURDUN HER yerinde pkk lanetleniyorken,şehitler için yürüyüşler yapılıyorken,diyarbakır bizi ne zaman anlayacak??

DTP nin peşinde ki milyonlarca KÜRT bizi ne zaman ANLAYACAK
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 13:01   #10
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki kürtler bizi ne zaman anlayacak,diyarbakırda yeter artık kand dökmeyin diye PKK ya karşı ne zaman seslerini yükseltecekler?

DTP nin peşinde ki milyonlarca KÜRT bizi ne zaman ANLAYACAK
Eğer D.bakır Stk dan 100 e yakın kişi , sesini yükseltip ''pkk silah bıraksın!'' diyorsa ; Ayşe öğretmen ''ben kürdüm ama onlar benim temsilcim değil!'' diyorsa.. demek ki artık gözünü açan , bilinçlenen bir kürt halkı var demektir.

Bdp'ye bel bağlayanların yarısı terörü istemez. Oy vermelerinin tek sebebi bir bize göre sözde , onlara göre özde ''kürt partisi'' olduğu içindir.
Zamanında kürtler hiçbir şekilde anlaşılmadığından , bugün de ''kürdü kürtten başka kimse anlamaz'' mantığıyla oy bdp'ye gidiyor.

Kürtlerin ya da bdp ye oy verenlerin Türkleri anlaması için , geçmişte kürtlerin yaşadıklarını birdaha yaşamayacaklarının garantisini verdiğiniz sürede anlaşılırsınız.

Konu ALmi´ tarafından (06-29-2010 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)