Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-22-2012, 00:48   #35
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Özür dilerim ama boş boş rakamlar yazmaktan ne anlıyorsunuz yaa... Bunları biliyoruz zaten... Ne anlıyorsunuz aynı şeyleri sürekli önümüze koymaktan... size bir işlem sordum onu çözün önce bunları biliyor herkes...
Yazdığım rakamlar boş değil. Durum tespiti yapıyorum. Ülkede asgari ücretin 2002 yılında 184 TL iken bugün 740 TL olduğunu söylüyorum. Mesajımda asgari ücretlilerin zor şartlarda geçinmeye çalıştıklarının farkındayım diyerek sorduğun soruya cevap verdim. Ayrıca TOKİ'nin yapmış olduğu evler sayesinde kira fiyatlarının genel olarak fazla yükselmemesi ve ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine ders kitaplarının ücretsiz olarak dağıtılması da sorduğun sorunun diğer bir cevabıdır. TOKİ eğer AK Parti iktidarında 500.000'den fazla konut üretmeseydi kira fiyatları günümüze göre daha yüksek olacak ve AK Parti iktidarında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine ders kitapları ücretsiz olarak dağıtılmasaydı onları temin etmek için ücret ödenmek zorunda kalınacaktı. Bunların sonucuda da dar gelirli vatandaşlarımız bugüne göre daha zorlu ekonomik şartlar altında yaşamak durumunda kalacaklardı.

Konu Cihannur tarafından (10-23-2012 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla