Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2013, 14:03   #6
Kullanıcı Adı
Akbursa
Standart
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1-Senli benli konuşarak konuları ve kişileri kendi seviyenize düşüremezsiniz,hele hele beni asla.
2-Daha dün fakirleri hakir görüp aşağılayan siz bu gün fakir öğrenci dostumu oldunuz?
3- Paranız varsa özel okulada gönderirsiniz geçen param var diyordunuz
4-Nasılki siz özel okula para bulamıyor ve öğrencinizi gönderemiyorsanız dersaneyede para veremeyen insanlar aynı şekilde zorluk yaşıyor.
5-Adam olana canım feda fakat size iğne bile vermem hele hele özür hiç dilemem hamurumuzda riya ve ihanet yoktur menfaat üzerine dostluk kurma huyu hiç yoktur.
Cnm ya yesinler demogojini. Sözde çok saygılı yazdığını mı zannediyorsun. Sizden özür isteyende yok.

Türkiye'de zengin fakir ayrımı hep olacaktır. Hatta tüm Dünya da. Dershaneler fakir zengin arasında uçuruma neden oluyorsa ÖZEL OKUL neye sebep oluyor. ÖZEL hastane ne oluyor. Bu ÖZEL kavramı sadece dershane de mi var.

Hala olayı fakir zengin edebiyatına dayandırıyorsunuz ya pes.

Ha bide hamurumuzda ihanet riya demişsin ya, Sayın Erbakan Hoca ne demişti. Akp yi ihanetle suçlamadı mı? Siyonist bir faaliyet olarak sunmadı mı?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


Eğer maya ihanet olaylarına girip seviye inecekse, Sen o mayaya bi daha bak
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla