AK Gençliğin Buluşma Noktası
Eğitim ve Öğretim Üniversiteler ve Üniversite Öğrencileri, Ak Parti Forum lise, ilköğretim ve okul öncesi eğitimi; İmam Hatip ve Açıköğretim.

Stil
Seçenekler

Alt 11-28-2013, 14:03   #1
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1-Senli benli konuşarak konuları ve kişileri kendi seviyenize düşüremezsiniz,hele hele beni asla.
2-Daha dün fakirleri hakir görüp aşağılayan siz bu gün fakir öğrenci dostumu oldunuz?
3- Paranız varsa özel okulada gönderirsiniz geçen param var diyordunuz
4-Nasılki siz özel okula para bulamıyor ve öğrencinizi gönderemiyorsanız dersaneyede para veremeyen insanlar aynı şekilde zorluk yaşıyor.
5-Adam olana canım feda fakat size iğne bile vermem hele hele özür hiç dilemem hamurumuzda riya ve ihanet yoktur menfaat üzerine dostluk kurma huyu hiç yoktur.
Cnm ya yesinler demogojini. Sözde çok saygılı yazdığını mı zannediyorsun. Sizden özür isteyende yok.

Türkiye'de zengin fakir ayrımı hep olacaktır. Hatta tüm Dünya da. Dershaneler fakir zengin arasında uçuruma neden oluyorsa ÖZEL OKUL neye sebep oluyor. ÖZEL hastane ne oluyor. Bu ÖZEL kavramı sadece dershane de mi var.

Hala olayı fakir zengin edebiyatına dayandırıyorsunuz ya pes.

Ha bide hamurumuzda ihanet riya demişsin ya, Sayın Erbakan Hoca ne demişti. Akp yi ihanetle suçlamadı mı? Siyonist bir faaliyet olarak sunmadı mı?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Eğer maya ihanet olaylarına girip seviye inecekse, Sen o mayaya bi daha bak

Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-28-2013, 21:09   #2
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cnm ya yesinler demogojini. Sözde çok saygılı yazdığını mı zannediyorsun. Sizden özür isteyende yok.

Türkiye'de zengin fakir ayrımı hep olacaktır. Hatta tüm Dünya da. Dershaneler fakir zengin arasında uçuruma neden oluyorsa ÖZEL OKUL neye sebep oluyor. ÖZEL hastane ne oluyor. Bu ÖZEL kavramı sadece dershane de mi var.

Hala olayı fakir zengin edebiyatına dayandırıyorsunuz ya pes.

Ha bide hamurumuzda ihanet riya demişsin ya, Sayın Erbakan Hoca ne demişti. Akp yi ihanetle suçlamadı mı? Siyonist bir faaliyet olarak sunmadı mı?

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Eğer maya ihanet olaylarına girip seviye inecekse, Sen o mayaya bi daha bak
Rahmetli Erbakanın Recep bey hakkında ne dediği beni pek alakadar etmiyor açıkçası ki zaten Erbakanı lider olarak görseydim şu an onun partisinde yasını tutuyor olurdum.

Sayın Gülende Başbakanı yerden göğe sığdıramıyordu fakat bir anda firavun ilan etti, Erbakanında böyle bir olayı olmasın?

Laubalilik sevmem,edebinizi koruyabilecek iseniz sorun yok, Şimdilerde cnm ya kelimelerini liseli kız çocukları kullanıyor özentinizmi var?.

İhanet: Gerektiğinde yardımda bulunmama, bir kimsenin güvenini yok etme. (kaynak TDK.com) Seçmenlerinden destek geleceği konusunda kendine güvenen hükümeti yarı yolda bırakmak ihanet olmuyormu?

Vefasızlığı eklemeyi unutmuşum onuda sağolun hatırlattınız. Yaptıkları her şey yanlış olduğu halde ki değil, sadece türbanlı insanlara sağladıkları kolaylık bile bu adamlara karşı ahde vefayı gerektirirdi,kibriniz ve menfaat seviyeniz bunu bile unutturmuş size.

Şu an bile sohbet kalitesini düşürmüş durumdasınız bırakın mayayı.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2013, 23:30   #3
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Rahmetli Erbakanın Recep bey hakkında ne dediği beni pek alakadar etmiyor açıkçası ki zaten Erbakanı lider olarak görseydim şu an onun partisinde yasını tutuyor olurdum.

Sayın Gülende Başbakanı yerden göğe sığdıramıyordu fakat bir anda firavun ilan etti, Erbakanında böyle bir olayı olmasın?

Laubalilik sevmem,edebinizi koruyabilecek iseniz sorun yok, Şimdilerde cnm ya kelimelerini liseli kız çocukları kullanıyor özentinizmi var?.

İhanet: Gerektiğinde yardımda bulunmama, bir kimsenin güvenini yok etme. (kaynak TDK.com) Seçmenlerinden destek geleceği konusunda kendine güvenen hükümeti yarı yolda bırakmak ihanet olmuyormu?

Vefasızlığı eklemeyi unutmuşum onuda sağolun hatırlattınız. Yaptıkları her şey yanlış olduğu halde ki değil, sadece türbanlı insanlara sağladıkları kolaylık bile bu adamlara karşı ahde vefayı gerektirirdi,kibriniz ve menfaat seviyeniz bunu bile unutturmuş size.

Şu an bile sohbet kalitesini düşürmüş durumdasınız bırakın mayayı.
Ah sözllük deposu partizan insan. Verdiğim örnekler canını acıtmış belli. Kimseye özentimiz yok. O senin hüsnü kuruntun.

Biz doğru işinizi överiz, yanlış işinizi de söyleriz. Sizin gibi yanlışa doğru demeyiz.

Seviyeyi önce düşürürsen cevabını alırsın elbet. Yoksa öyle benzetmeler var ki, işin içinden sen dahi çıkamazsın. Bu dershane dışı ihanet vs benzetmelerini önemsemiyorum.

Üstelik cemaat bir siyasi parti değildir. Neye kime ihanet etsin. Erbakan Hocayla senin alakan yok ama başbakan ve akpartili çoğu bakan ve vekille elbet alakası var. Sen niye kendinle ilişkilendiriyorsun ki zaten.
Alt 11-29-2013, 15:41   #4
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Ah sözllük deposu partizan insan. Verdiğim örnekler canını acıtmış belli. Kimseye özentimiz yok. O senin hüsnü kuruntun.

Biz doğru işinizi överiz, yanlış işinizi de söyleriz. Sizin gibi yanlışa doğru demeyiz.

Seviyeyi önce düşürürsen cevabını alırsın elbet. Yoksa öyle benzetmeler var ki, işin içinden sen dahi çıkamazsın. Bu dershane dışı ihanet vs benzetmelerini önemsemiyorum.

Üstelik cemaat bir siyasi parti değildir. Neye kime ihanet etsin. Erbakan Hocayla senin alakan yok ama başbakan ve akpartili çoğu bakan ve vekille elbet alakası var. Sen niye kendinle ilişkilendiriyorsun ki zaten.
Yemek yeme adabı önünden yemektir. Önünüzden yiyiniz, Zeka seviyenize uygun işler hakkında yorum yapınız mesela çocuk parkları
Alt 11-29-2013, 21:35   #5
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Yemek yeme adabı önünden yemektir. Önünüzden yiyiniz, Zeka seviyenize uygun işler hakkında yorum yapınız mesela çocuk parkları
Ha ha beyin bedava kapasite yetmemiş anlaşılan
Alt 11-30-2013, 11:53   #6
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Ha ha beyin bedava kapasite yetmemiş anlaşılan
Yazılan cümlenin ne denli büyük bir hakaret olduğunu anlayamayacak kadar cahil ise kişi, sohbet anlamsızdır.
Alt 11-29-2013, 21:48   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Akbursa başka bir fetocuya da sormuştum cevap verememişti.

sana da sorayım: birçok para vererek cemaat okullarına giden öğrenciler neden ayrıca cemaat dershanelerine de gitmek durumunda kalıyorlar?

siz okullarınız da yeterli ve kaliteli eğitimi veremiyor musunuz?

yoksa okullarınızda yeterli eğitimi ve öğretimi veriyorsunuz da gereksiz olduğu halde fazla para göz çıkartmaz deyip o öğrencileri de mi dershanelerinize yönlendiriyorsunuz?

Konu Özgür Suriye tarafından (11-29-2013 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2013, 22:39   #8
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akbursa başka bir fetocuya da sormuştum cevap verememişti.

sana da sorayım: birçok para vererek cemaat okullarına giden öğrenciler neden ayrıca cemaat dershanelerine de gitmek durumunda kalıyorlar?

siz okullarınız da yeterli ve kaliteli eğitimi veremiyor musunuz?

yoksa okullarınızda yeterli eğitimi ve öğretimi veriyorsunuz da gereksiz olduğu halde fazla para göz çıkartmaz deyip o öğrencileri de mi dershanelerinize yönlendiriyorsunuz?
İsimleri Recco, tayyo, feto vs böyle kullanmak hoş değil.

Parası olduğu için olabilir mi acaba? Aynı diğer özel okul ve dershaneler gibi. Örnek Final, Kültür, Sınav vs okullarına gidenler bunlarında dershanelerine gidiyor?

Burda amaç velinin öğrencisine daha iyi eğitim verdirme istediğidir. Bu dediğin yerlere kimse zorla göndermez, isteği ile gönderir.

Senin dediğin trilyonlarım var ama ben hala hacı murata binerim gibi bişey.

İzmir Fen Lisesi, Ankara Fen lisesi gibi okullar en iyi devlet okullarıdır. Acaba kaç kişi dershaneye gidiyor. Dereceye girenler dershaneye gitmiş mi bi bak istersen.

Şimdi bu okullarada gidip dershaneye gidenler için devlet okulları yetersiz, kötü diyebilir misin?

Konu Akbursa tarafından (11-29-2013 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)