Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2009, 15:01   #454
Kullanıcı Adı
nikel
1-Saat kaç ? : 13:27
2-İsim? Murat 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 03/Şubat/1964 - Kova 4-Dövmen varmı ? Hayır.Kesinlikle karşıyım
5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Lise yıllarında olmuştum.
6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Colanın hiç bir şeklini sevmiyorum. Çünkü fare idrarı ve leşi içmeye hiç sevmiyorum. 8-Tercih ettiğin rakam ? 9
9-Sevdiğin müzik türü? Dinlendiren her türlüğ müziği severim. Ama fazla dinlemem.
10-En sevdiğin çiçek ? Allah şeytanı bile severek yarattı. Ama şeytan isyan etti. Şeytandan başka her türlü mahlukatı severim. 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Az ve öz olan cümlelerin kurulduğu , hayır ve sabrın telkin edildiği , moral ve şevk veren yapıcı ileriye dönük sohbetler.
12-Sevdiğin renkLer? Bütün renkler güzel. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Yaş 45 . Unumu eledim eleği duvara astım. Dünya ve ahiret görüşlerim ile çevreme bu yaştan sonra mümkün olduğu kadar yapıcı , dedikodudan uzak bir insan tavrı ile yaklaşacağım. Kariyer ise Allah'ın nasip ettiği olur. 14-Aşıkmısın? Her insanın sevdiği bir mutlaka olur . Ama gerçek aşk Allah'a ve peygamberine olmalı. 15-AiLeiLen mi tek mi? Boşandım ve tek yaşıyorum. Biliyorum yanlış ama bazen insan yanlış olduğunu bile bile bazı şeyleri yapıyor. İleriye bakmakta ve keşkelerden çok hayırlısı ne ise o olsunlar ile yaşamak lazım. 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe . Ama alternatif sporlarda ülkeme hizmet veren bütün takımları tutuyorum. 17-OLmazsa oLmazın ? Sistemimi bozmamak ve prensiplerimi çiynememek. Bunları yaparken insanları kırmamaya özen göstermek. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Çok
19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Bu günkü aklımla çocukluğuma dönmek isterdim.
20-Uyandığında iLk düşündüğün şey? Hemen yüzümü yıkamak. 21-En nefret ettiğin hareket? . Başkasını küçümser davranış ve söylemler. Bir de aslında kendisinin yapmak istediği halde başkasının aynı doğruyu yapması halinde karşı çıkılması. 22-Başka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Çocukluğumu. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Her zaman söylemek istediğimi uygun bir dille kırmadan söyledim. 24-Takma adın ? Nikel 25-En sevdiğin spor? Alternatif sporlar . 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Her zaman düşündüğümü uygun bir dille mutlaka eveleyip gevelemeden söylemişimdir. 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe, İngilizce,az Rusça
28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Hayırdır. 29-$imdi saat kaç? 13:49 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Ankara Üniversitesi /Kastamonu Meslek Yüksek Okulu 1985 Mezunuyum.
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla