Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2009, 02:12   #15
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
Bozo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burda "Vatan, Millet, Sakarya" Klasik cevaplar olarak benimsenmis gibi gözükmektedir. Yüce Yaradana sükürler olsun Türk-Islam Ülküsünü yasayip, Cevreme yasatmaya calisiyorum cünkü Müslümanligimi ele alip Türklügü inkar etmiyorum, Türklügü alipta Hasa Müslümanligi inkar etmiyorum. 40 Yildan beri süren Soylu bir Mücadelemiz var olmakta lakin "Devirin dönekligi" bizim Dâvamizin Siyasi Kolu olan MHP'yide vurdu. Zaman, zaman büyük Hatalar yapildi, seyirci kalindi. Kimsenin bir art niyeti olmadan gelisti bunlarin hepsi bana göre. Lider Sifatini her Babayigit kaldiramaz. Rahmet Basbug Alparslan Türkesten sonra kos koca bir Mücadele "koltuk sevdasina" düstü. Ülkücüler, Milliyetciler birbirlerine küsüp, ayrildi. Bunlar olmasaydi belki suan Milliyetci dedigimiz güclü, güzel Türkiye'de yasiyor olacaktik. Biz Ülkücü olma yolunda giden Türk Gencleri olarak Partimizi neden savunuyor, ne icin savunuyor diye soruldugunda su cevabi veririz: DINI DEGERLERIMIZIN VAR OLDUGU, MILLI DUYGULARIMIZIN YASATILDIGI, SOYDASLARIN BIRLESTIGI VE ADALET DOLU BIR DÜNYA ICIN ÖNCELIKLE TÜRKIYE, DAHA SONRA TURAN DEVLETI OLMASI ICIN. BU YOLDAN DÖNMEYECEGIZ, YILMAYACAGIZ, YIKILMAYACAGIZ ALLAHIN IZNIYLE.
Peki kardeşim tek birşey soracağım sana yürekden cevap vermeni istiyorum başkada birşey sormuyacağım.
MHP nin şuanki politikasını ve Bahçeliyi samimi buluyormusun?

Ülkücülük dediğiniz şuanki politikamıdır?
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır