AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: Mhp neyi savunuyor?
Samimi olarak Milliyetçilik 0 0%
Milliyetçilik adı altında ırkcılık 0 0%
Menfaatine ne geliyorsa onu savunur 3 100.00%
Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-10-2009, 01:55   #11
Kullanıcı Adı
Bozo58
Burda "Vatan, Millet, Sakarya" Klasik cevaplar olarak benimsenmis gibi gözükmektedir. Yüce Yaradana sükürler olsun Türk-Islam Ülküsünü yasayip, Cevreme yasatmaya calisiyorum cünkü Müslümanligimi ele alip Türklügü inkar etmiyorum, Türklügü alipta Hasa Müslümanligi inkar etmiyorum. 40 Yildan beri süren Soylu bir Mücadelemiz var olmakta lakin "Devirin dönekligi" bizim Dâvamizin Siyasi Kolu olan MHP'yide vurdu. Zaman, zaman büyük Hatalar yapildi, seyirci kalindi. Kimsenin bir art niyeti olmadan gelisti bunlarin hepsi bana göre. Lider Sifatini her Babayigit kaldiramaz. Rahmet Basbug Alparslan Türkesten sonra kos koca bir Mücadele "koltuk sevdasina" düstü. Ülkücüler, Milliyetciler birbirlerine küsüp, ayrildi. Bunlar olmasaydi belki suan Milliyetci dedigimiz güclü, güzel Türkiye'de yasiyor olacaktik. Biz Ülkücü olma yolunda giden Türk Gencleri olarak Partimizi neden savunuyor, ne icin savunuyor diye soruldugunda su cevabi veririz: DINI DEGERLERIMIZIN VAR OLDUGU, MILLI DUYGULARIMIZIN YASATILDIGI, SOYDASLARIN BIRLESTIGI VE ADALET DOLU BIR DÜNYA ICIN ÖNCELIKLE TÜRKIYE, DAHA SONRA TURAN DEVLETI OLMASI ICIN. BU YOLDAN DÖNMEYECEGIZ, YILMAYACAGIZ, YIKILMAYACAGIZ ALLAHIN IZNIYLE.

Belki bu Satirlarimdan sonra banlanacagim ama Ak Parti Camiasi DTP'ye olan hosgörüsünü Milliyetci-Ülkücü kisminada duyuyor ise beni az, cok anlar. Selamet ile ..
Bozo58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)