01-19-2012, 23:43
|
|
|
La deget bildiğin yalakçılar.Bir fatiha okuamdıkları kaldı ermeninin arkasından Gerçi ben iyi oldu öldürülmüş ne güzel demiyorum.Benim deli olduğum şey bu yalakların sokağa dökülmesi,ak partiye çamur atmaları.Madem örgüt öldürdü bunu,örgütün adı ergenekon,daha 1-2 gün önce hrantın ağabeyi cnn türke mi ne çıkıp nedim şeneri,ahmet şıkkı savunuyordu ''gardaşlarım'' diyordu Onlarda örgütten yargılanıyor ama Bunların karşı olduğu öldürenler değil,aksine devlet.Pankartları olsun,sloganları olsun,saçma sapan söylemleri olsun devlete millete bayrağa ne akdar kin nefret besledikelrini gösteriyor.Yemişim onların adalet beklentisine.Ulen adam yemiş müebbet hapisi ne yapılsın domaltılıp Taksime' mi konulsun ? Götür temyize bekle oranın kararını.Diyorlar savcılar ak partinin adamı hepsi,ulen savcı zaten örgüt suçlaması yapıyor bunlara Ak partiye neden hırlıyor bu itler ? İyice kafa karışıklılığı içinde bunlarda.
İçlerine kck yı savunanlar,pkk yı savunanlarda girince iyice çorba oluyor maşallah.
Ergenekon olsun olmasın,ergenekonu destekleyenlerle aynı çizgide ilerliyorlar şuan ben buna bakarım 
Saydırsınlar bende onlara saydırıyorum la 
Gavurdan adam olmaz 
|
|
|