|
![]() |
#1 |
![]() Allah Allah Allah Alllah kim tutar sizi
yorumlarada bak sen hepsini bir küfeye koysan dibi gözükür. Adam gibi bir tane yorum yok.mantık yok şuur yok yok yok yo k. Devlet bahceli şöyle böyle.Giderse şöyle gitmezse böyle.erimenin verdiği kompleks sonucu eriyik sözler. Her zaman % 11 kemik oyu olan MHP.Bir gün sizide anavatan gibi görürüz. Şu ana kadar Başbuğun döneminde bile olmayan 150 milletvekili çıkarmış olan sayın Devlet Bahceli'ye söz söylemek sizin haddiniz değildir .Önce haddinizi bilin bundan sonraki ilk genel seçimde en az bir o kadar daha milletvekili çıkaracak olan MHP nin önünde saygıyla durun çünkü sizin ne olacağınız meçhul .Eriyosunuz siz gün geçtikce eriyosunuz.O erimenin verdiği eziklik ve endişeyle ne söylediğinizi bile bilmiyosunuz. Bu Millet belediye yönetme tecrübesi olmayan MHP'ye şu ana kadar almadığı en fazla belediyeyi onu layık gördü.Bu bir tecrübe olacaktır.bu tecrübe bundan sonraki MHP iktidarının başlangıcıdır.MHP üzerinde ve Bahceli üzerinde oynanan oyunlar bizim iyi yolda olduğumuzun göstergesidir.Bu bizi dahada hırslandırıyor.Evet Ülkücü gençlik şu anda baltalarını toprağa gömmüştür.Bu Devlet bahcelinin iyi niyetinden Türkiyenin menfatı için yapılan bir harekettir.Ama şu iyi bilinmeliki herbirimiz balataları gömdüğümüz yeri onutmadık çok iyi biliyoruz.Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.
![]() Konu Türkistan tarafından (04-17-2009 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ayyyy komikl bir vatandaş sitemizi ziyaret etmiş...... seninde dedigin gibi onların hepsi YORUM senin yorumun olduğu gibi onlarda BİZİM yorumumuz neden zoruna gitti canını mı acıttık
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Benim canım ne acısın bacım.sadece doğruları söylüyorum.görünen köy klavuz istemez .böyle saçma yorumlar yapacağınıza biraz gerçekleri görün.sonradan gördüğünüzde iş işten geçer.hürmetler bacım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Hangi gerçeklerden bahsediyorsunuz yaaa... Siz değilmiydiniz bir krizi yönetemeyip de 3.5 senede seçime gitmek zorunda kalan... ![]() Siz değilmiydiniz Apo'yu asmamak için idamı kaldıran... ![]() daha neyi tartışıyoruz yaaa... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İşte meşhur basma kalıp sözler.Şimdi durum güllük gülistanlık ya.on milyon işsiz sokakta dümbelek çalıyor.akşam evine ekmek getiremiyor.utancından gece yarısı evine giriyor.ne kadar güzel ortalık değilmi.Sen o asamayanlara bak bakalım daha kimler var.350 milletvekiliniz var 350 kuruşlıuk iş yapamadınız.başbakanınızın işi sağa sola dayılanmak baş ka bir şey yok.350 milletvekiliniz var assannız ya siz niye asamıyosunuz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
ekonomik krizler her 6-7 yılda bir enaz 1 defa olur kapitalizmin kendisi bozuk bir sistem oldugu için belli donemlerde devrevi olarak hep bir kriz patlar hemde hiç ististanasız. yani bir parti çıkıp ben işsizligi çözecem ekonomiyi duzelticem diyorsa yalan soyluyordur. yani kapitalizm duzenini degiştirmeden bunları soyluyorsa yalandır diyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.
emin ol bunu yakında görürsün.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|