[i][b]Mustafa İslamoğlu'nun doğum yeri benimde memleketim Kayseri-Develi ilçesi ve orada onun babasıda çok büyük bir alimdi...Ahmet Hoca sanıyorum...
Yaşıyormu hala bilmiyorum ama insanların zihinlerini açan hurafelerden dini kurtaran bir adamdı...
Mustafa İslamoğlu'nun hayatını yazmışsın zaten arkadaşım gördüğün gibi İslam'a bu kadar hayatını adamış ve bu kadar kendini geliştirmiş birinden şüphe duymak ayıp olmaz mı?
Eğer kanıt olarak bana saptırdığı bir ayet gösterin bende bir daha sevmem bu adamı ama ortaya birisi ''ayetleri saptırıyor'' diye laf atmış ve geriye kalanlar da araştırmadan buna inanmış...
Hilal Tv'de perşembe günleri yayınlanan Vahyin Penceresinden programında Engin Noyan sürekli onun için ''MUSTAFA HOCA EZBERLERİ BOZMAYA DEVAM EDİYOR'' diyor hayranlıkla...
Gerçekten de sürekli babadan oğula anlatılanların aksine araştırarak bilimin ışığında yorum yapıyor!
Ne kadar doğru insan varsa mutlaka hakkında iftiralar atılıyor!
İslamoğlu'nu ve onun gibi bilimsel olarak dini ve Allah'ın varlığını açıklayan hocaları ayrıca severim...
Evet haklısın yermek için öncelikle daha iyisini bilmek lazım en azından birkaç yazısını okusunlar yada ayetleri görelim yargısız infaz olmaz