![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Bazı kişiler konu açmış, islamoğlu cevap verdi diye.
Ancak bize söz hakkı vermeyerek üste çıkmak isteniyor anlaşılan. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() .” Ey Hanefiler! Ebu Hanife’ye göre siz Hanefi falan değilsiniz, sizin mezhebiniz falan yok! “Mezhepçilik” yapan şarlatanlar sizi dolmuşa bindiriyor"(Mustafa İslamoğlu-bir konferansından alıntı)
Bu Mezhepsizin mezheple ilgili fikrini görüyorsunuz daha bunun gibi bir çok yazısı konuşması var... Bunun gibilerden uzak durulmalı.. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Mustafa İslamoğlu'nu SP'liler niye sevmiyor?
28 Şubat sürecinde Mustafa İslamoğlu makaleleri ile Erbakan Hoca'yı çok ağır eleştirmişti. Dik duruş sergileyemediği, müslümanların itibarını küçük düşürdüğü, partinin o zaman vitrinden ibaret olduğu ama rafların boş olduğu mealinde onlarca yazı yazdı. Bunun üzerine Milli Görüş camiası o günden itibaren Mustafa İslamoğlu'na düşman kesildiler. Bir de tabi Cübbeli Ahmet Hoca faktörü var, tabi. Cübbeli Ahmet Hoca sürekli Mustafa İslamoğlu'nun boykot edilmesi gerektiğini söylüyor. Burada tabi cemaatler arası bir güç paylaşımı söz konusu. Mustafa İslamoğlu'nun cemaatinin günden güne büyümesi ve artık Türkiye sınırlarını aşması Cübbeli Ahmet Hoca'yı ve taraftarlarını korkutuyor. Bunun üzerine boykot kampanyası düzenleniyor. Bunların niye yapıldığı sorulduğunda da, Mustafa İslamoğlu'nun ayetleri inkar ettiği iftirası atılıyor. Oysa ki Mustafa İslamoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca'ya yazdığı cevap yazısında asla ayet inkar etmediğini, hiç bir sahabeye dil uzatmadığını belirtiyor. Bu arada Cübbeli Ahmet Hoca'nın Saadet'i desteklediği, Mustafa İslamoğlu ve taraftarlarının da AK Parti'yi desteklediği ima ediliyor. Mustafa İslamoğlu'na tüm düşmanlıkları bu yüzden. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() evet çok geniş çalışıyorlar..7 vakıfları var ve birbirleriyle olan bağlantıları inkar ediyorlar..
evet çok genişler iran,mısır ülkeeriyle çok iç içeler.. saadetliler seviyo sevmiyo meselesine gelince...hiç erbakan hocaya atan yazısnı görmedim açıkçası.. hatta ve hatta benim anadolu gençlik derneğini şikayet etme sebebimdir.. ajandalara bu adamın sözleri konuluyor.. eğer gerçekten denidiğiniz gibi olsa asla ama asla sözü konmazdı... benim babam ak partili ve cübbelinin cemaati değil...ama o da sevmiyor peki bu neden ![]() lütfen yaşamadan konuşmayın...araştırın yeter ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Valla İslam Hareketi Anadolu III kitabının Kemalizm ve Türkiye Cumhuriyeti Hakkında karmaşık düşüncelerimi yok etti.. Çok güzel yazmış ama sivri dilli biraz ..
Peygamberimiz döneminde Mezhep varmıydı ? Müslüman müslümanın kardeşidir . Ben hanefiyim ama şafiyide hambelide kardeşim. Onun için Mezhep işini Milliyetçiliğe dönüştürmeye gerek yok .. |
|
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
İstisnalar kaideyi bozmaz. Babanızın AK Parti'li olması Mustafa İslamoğlu'nu sevmesini gerektirmediği gibi, Cübbeli Ahmet Hoca taraftarı bir kişinin de Mustafa İslamoğlu'na düşman olmasını gerektirmez. |
||
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Erbakana ne söylemiş,nasıl eleştirmiş haberim bile yok araştırmadım ki zaten konumuzun Erbakanlada bir ilgisi yok.. Konuyu siyasi çatışmaya çevirme.. Ayrıca Mustafa islamoğlu kim ki Cübbeli Ahmet hoca gibi bir alime aşık atacak.? İkinci bir mesele kimse Mustafa islamoğlunun ayetleri inkar ettiğini iddia etmiyor ayetleri yanlış yorumladığı söyleniyor.. Bütün Ehli sünnet alimleri Mustafa islamoğlu için reddiye gönderdi.. Kendi babası bile onun Kuranı kerimi yanlış yorumladığını söylüyor.. ... Fazla söze hacet yok.. Yetkili Notu: Mesajınız düzeltilmiştir. Bir İslam Alimi hakkında böyle konuşamazsınız. Söylediğiniz söz de asla doğru değil. Konu Üç mevsim tarafından (03-31-2009 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Alimlerimiz hakkında konuşurken herkes haddini bilsin!
Kimine göre Cübbeli Hoca üstündür, kimine göre İslamoğlu Hoca üstündür. Konuyu uzatmayalım. |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
kimse zaten kimseyi siyasi yargılamıyor burda ..bu konuda.ben erbakan hocamı çok severim ama..eleştirse bunu dine çekmem.. ama sünnete aykırı yorumlar.. ve yanlış tefsir islam ümmetini rahatsız edici boyutlarda maalesef.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|