![]() |
#21 |
![]() Türk Alevileri ALİSİZDİRLER ve katıksız İslam ve Müslüman KARŞITIDIRLAR..KİM BUNLAR ? Kim Eğitiyor bunları Cemevlerinde ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Arap Alevileri (Nusayriler) Türk Alevilerinden daha mı iyi sanki?
![]() Suriye'deki katliamları Nusayriler yapıyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Seni kim eğitiyor güzel kardeşim.Bari şu konuda da genelleme yapmaktan geri kal.Biz niye islam düşmanı alevileri göremiyoruz.İçlerinde elbette bize göre yanlış yolda olanlar var ama şu genelleme işini artık bırakalım.Ben senin bahsettiğin alevileri göremiyorum benim tanıdığım aleviler de namazında niyazında olan insanlar ve senin söylediğinin aksine müslümandırlar.Tekrar söyleyeyim yanlış yolda olanlar vardır ama genelleme yapamassın bu na hakkın yok.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() ayet inmiş kardeşim, ne diyor bunlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() ASIL GERCEK ISLAM DUSMANLAR LAIKCILERDIR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Elbetteki Türk Alevilerinden daha iyidir. Çünkü Tevhid'e inanıyor ve Kuran’ı Kerim'de geçen İslam’ın tüm kurallarını yerine getiriyorlar. Bunu nerden mi biliyorum? Çünkü Bende Arap Aleviyim. Suriye'deki katliamları yapanlar ise Nusayriler (Arap Alevileri) değil, vatanına ihanet eden ve Muhalif denilen terör gruplarıdır. Bu katliamdan Alevi müslümanlarda (Arap Alevileride) zarar görüyor. ALLAH (C.C), TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ ŞER GÜÇLERİNDEN KORUSUN. Konu Ebul Esved tarafından (06-23-2012 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Bir dakika muhalif diye bahsettiğiniz gruplar Esad'ın hergün katlettiği insanlarmı? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
Suriye ordusu ise bu teröristlerle mücadele ediyor. Kısacası, Suriye yönetimi ve ordusu kendi halkını, insanlarını korumaya çalışıyor. Bu da meşrudur. http://www.sana.sy/index_tur.html http://www.sana.sy/tur/339/index.htm |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Ebul Esved anlaşılan; sen de Hatay/Samandağ'lı bir Nusayrisin. İkamet kısmına ''Hatay'' yazmışsın zaten..
Bilmeyenler için yazayım; Suriye'deki acımasız katliamları yapan ve Beşşar Esed'e bağlı olan Şebbiha çeteleri, genel olarak Nusayridir. Beşşar Esed de bir Nusayri'dir zaten. Nusayriler, Suriye'de küçük bir azınlık olmalarına rağmen Suriye rejimi senelerdir azgın azınlık Nusayriler tarafından yönetilmektedir. Bu kafir Nusayriler, Suriye'li müslümanlara senelerdir çok büyük zulümler yapmaktadır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
O Nusayriler hem Suriye'li mazlum müslümanları katlederler hem de utanmadan bu katliamların suçunu katliama ve zulme maruz bıraktıkları mazlum müslümanların üzerine atarlar. Konu Ahl Sunnah tarafından (06-24-2012 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|