AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: Okullarda Tek Tip Kıyafet Uygulamasının Kaldırılmasını Doğru Buluyormusunuz ?
Evet doğru buluyorum . 100 54.95%
Hayır doğru bulmuyorum . 54 29.67%
Kararsızım . 28 15.38%
Katılımcı sayısı: 182. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 12-06-2012, 18:01   #1
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Biz serbest kıyafet uygun değil dediğimiz zaman bize öyle böyle laflar yapıp,at gözlüğü takıp yok illede Erdoğan diyenler!!!!!
Alın size serbest kıyafet!!!!
Siz Ak Partilisiniz de biz neyiz!!!
Biz bunun olmasından korkuyorduk tıkla linke!!!
Dakika bir gol bir..
http://www.haberturk.com/gundem/habe...erbest-kiyafet

SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-06-2012, 18:37   #2
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
SavaşPala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz serbest kıyafet uygun değil dediğimiz zaman bize öyle böyle laflar yapıp,at gözlüğü takıp yok illede Erdoğan diyenler!!!!!
Dakika bir gol bir..
Daha önceden demiştim.Bu kılık kıyafette ki değişiklik devletimize külfet getireceğini...Devletimiz merhametlidir ama bu yardımlar devletçe karşılanacağından yeniden giderler hesabına ekleyeceklerdir.Oysa bu, tek tip elbiseyle fazla sorun olmuyordu.Şimdi ise, fakir öğrencilere elbise alım sorunu çıkacak merak etmeyin...

Devletimizin yardımlarını takdirle karşılıyorum.Ancak kendisine haybeden yük getiren işlerden sakınması gerektiğini düşünüyorum.

HÜKÜMET OLARAK HER BİR İCRAATIN GELİRİNİ VE GİDERİNİN HESABINI ÇOK İYİ YAPMAZSA HALKIMIZ BUNUN ACISINI HER ZAMAN ZAMLA ÇEKMEYE DEVAM EDER.
..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2012, 03:45   #3
Kullanıcı Adı
xkatolizorx
Alıntı:
SavaşPala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dakika bir gol bir..

Habere bakarmısın çok saçma adamın sivilde giycek kıyafeti yok tek tip kıyafet uygulaması nedeniyle haberimiz olmamış vicdanlı insanlar değilmiyiz biz o çocuk okuldan eve gidince o kıyafeti giydiğinde vicdanın sızlmayıdo okulda giyincemi sızlıyo günün 6-7 saati okulda geçiyo geri kalanı yırtık elbiseyle en azından bundan sonra eski alışkanlıklarımızdan komşumuz açken tok yatmadığız zamanlar bu sayede aklımıza gelirde gerçek erdemli insanlar olduğumuz kanıtlarız insanlara gelir testi yapılırken kimin yardıma ihtiyacı var anlarız bence serbest kıyafetin geldiği iyi oldu en azından o çocuğun bir ihtiyacını görmüş olduk yoksa nasıl görecektik !!!!!!!!!
Korkacak birşey yok savaş kardeşim şer olarak gördüğün bir şeyden hayırda çıkabilir anlatabildiysem ne mutlu bana!!!
Önemli olan işin bu boyuta gelmeden o çocuğun kazağının yırtık olduğunu görebilmek önceden türban yasaktı şimdi üniverstelerde kızlar marka türban giyme yarışına girdiler şuan ben balıkesir üniverstesindeyim manzara bu önemli olan zihniyet kızın temel ihtiyaçlarını karşılıcak parası yok gidip kredi kartıyla kendine 100 liradan aşşa olmayan aker başortu alıyo acaba ona parasını yollayan annesinin başındaki 15 liralık başortuden haberi varmı yok neden biliyomusun çünkü ilk okul orta okulda lisede kavrulmamış üniversteye bir gelmiş sudan çıkmış balık gibi oraya buraya kendini savuruyo marka özentisi şu bu ama yokluğun farkına daha erken varsa tabiki ben sadece ilk okula karşıyım orta okulda lisede en azından üniverstede kendini bilen atcağı adımların farkında bir birey olarak yaşamına devam eder bir insanı ne kadar kısarsan bir şeyden kıstığın şeye ulaştığında o kadar abartılı olur davranışları misal oruç tutuyoruz değilmi la iftar bi geliyo normal öğünde 2 tabak yiyosak 3 e çıkıyo bu o nedenle hayatın gerçeklerini erkenden öğrenmek bizim faydamıza yoksa ne israfın önüne geçebilirz neden vurdumduymazlığın başortu örneğinide yanlış algılamasın kımse olay gerçekten böyle......verdiğim örnek eleştirmek babında değil sadece manevi duygularım yüksek diyen kesimde bile bu israf varsa diğerleri diğerleri kimden örnek alıcak bu çok düşündürücü ehli sünneti yaşayan yaşamaya çalışan insanın attığı her adımda örnek olması lazım o nedenle ben kendi öz eleştirmi yaptım kımse kızmasın iyi geceler dilerim herkeze.....

Alıntı:
Katade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Okullarda öğrencilere yönelik kıyafet serbestliği ve bununla birlikte Doğu'da yaşanan olumsuzlukları kıyafet serbestliği üzerinden kullanmak isteyecek olanlar olucaktır. Ve bu konudaki görüşlerinizi BEKLİYORUZ.
İşin Bu bölümü sıkıntı bu nasıl halledilcek hiçbir fikrim yok ortalık karışacak

Konu xkatolizorx tarafından (12-09-2012 Saat 04:43 ) değiştirilmiştir..
xkatolizorx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2012, 14:43   #4
Kullanıcı Adı
SavaşPala
Alıntı:
xkatolizorx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Habere bakarmısın çok saçma adamın sivilde giycek kıyafeti yok tek tip kıyafet uygulaması nedeniyle haberimiz olmamış vicdanlı insanlar değilmiyiz biz o çocuk okuldan eve gidince o kıyafeti giydiğinde vicdanın sızlmayıdo okulda giyincemi sızlıyo günün 6-7 saati okulda geçiyo geri kalanı yırtık elbiseyle en azından bundan sonra eski alışkanlıklarımızdan komşumuz açken tok yatmadığız zamanlar bu sayede aklımıza gelirde gerçek erdemli insanlar olduğumuz kanıtlarız insanlara gelir testi yapılırken kimin yardıma ihtiyacı var anlarız bence serbest kıyafetin geldiği iyi oldu en azından o çocuğun bir ihtiyacını görmüş olduk yoksa nasıl görecektik !!!!!!!!!
Korkacak birşey yok savaş kardeşim şer olarak gördüğün bir şeyden hayırda çıkabilir anlatabildiysem ne mutlu bana!!!
Önemli olan işin bu boyuta gelmeden o çocuğun kazağının yırtık olduğunu görebilmek önceden türban yasaktı şimdi üniverstelerde kızlar marka türban giyme yarışına girdiler şuan ben balıkesir üniverstesindeyim manzara bu önemli olan zihniyet kızın temel ihtiyaçlarını karşılıcak parası yok gidip kredi kartıyla kendine 100 liradan aşşa olmayan aker başortu alıyo acaba ona parasını yollayan annesinin başındaki 15 liralık başortuden haberi varmı yok neden biliyomusun çünkü ilk okul orta okulda lisede kavrulmamış üniversteye bir gelmiş sudan çıkmış balık gibi oraya buraya kendini savuruyo marka özentisi şu bu ama yokluğun farkına daha erken varsa tabiki ben sadece ilk okula karşıyım orta okulda lisede en azından üniverstede kendini bilen atcağı adımların farkında bir birey olarak yaşamına devam eder bir insanı ne kadar kısarsan bir şeyden kıstığın şeye ulaştığında o kadar abartılı olur davranışları misal oruç tutuyoruz değilmi la iftar bi geliyo normal öğünde 2 tabak yiyosak 3 e çıkıyo bu o nedenle hayatın gerçeklerini erkenden öğrenmek bizim faydamıza yoksa ne israfın önüne geçebilirz neden vurdumduymazlığın başortu örneğinide yanlış algılamasın kımse olay gerçekten böyle......verdiğim örnek eleştirmek babında değil sadece manevi duygularım yüksek diyen kesimde bile bu israf varsa diğerleri diğerleri kimden örnek alıcak bu çok düşündürücü ehli sünneti yaşayan yaşamaya çalışan insanın attığı her adımda örnek olması lazım o nedenle ben kendi öz eleştirmi yaptım kımse kızmasın iyi geceler dilerim herkeze.....

İşin Bu bölümü sıkıntı bu nasıl halledilcek hiçbir fikrim yok ortalık karışacak
Ona bakarsan sevgili arkadaşım Doğu ve Güneydoğuda da insanlar senin paylaşımındaki resimde görüldüğü gibi giyiniyor,o kıyafet kahrolası o hain terör örgütünün kamuflaj üniforması değil,o bölgenin insanının yöresel kıyafetidir,bu neden seni rahatsız ediyor?
Ayrıca bir korkun varsa bir kaç yorum önce sayın Milli Eğitim Bakanının ağızından çıkan ve SERBEST KIYAFET'in ayrıntıları vardı,eğer zahmet edip okursan korkuna yer olmadığını göreceksin..

O kadar da uzun boylu değil,hep sustuk ama o kadar da hain terör propaganndası yapacak kadar YEMEZ..!!

Bizzat gönül rahatlığı ile söylüyorum..Şırnak/Cizre'de terör ile mücadele ve şehirsel istihparat anlamında görev yaptım ve yapmış olduğum görev neticesinde, DEVLETİMİZİN YÜREĞİNDE HAİNLİK YATAN ŞEREF YOKSUNLARI İLE MÜCADELE EDERKEN HİÇ ZORLANMADIĞINI,YUKARIDAN TALİMAT GELDİĞİ ANDA ZORLANMADAN GÖREV NE OLURSA OLSUN HER ŞEYİ YAPABİLECEĞİNİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE SÖYLEYEBİLİRİM..

DEVLETİMİZ GÜÇLÜDÜR..TASLAKTA BU TİP KIYAFETLERE İZİN VERİLMEYECEĞİ HUSUSU NET BİR ŞEKİLDE BİLDİRİLMİŞTİR..DEVLETİN GÜCÜ BUNU ENGELLEYECEK KADAR KAFİDİR...

YETER Kİ BİRİLERİ AĞIZLARINDAN ÇIKANLARIN VE YAPTIKLARININ ARKASINDA DURMA CESARETİNİ GÖSTERSİNLER..
(Yukarıda ki son cümle ile anlatmak istediğim,eğer iktidar yapmış olduğu bu değişimde yapar ve SUSAR ise ve dediğiniz şey gerçekleşir ise HALK ONLARI OTURTTUĞU KOLTUKTAN İNDİRMESİNİ BİLECEKTİR..MİLLET BUNU AFFETMEZ ve İKTİDAR bunun bilincindedir..)

Konu SavaşPala tarafından (12-09-2012 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir..
SavaşPala isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)