AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: Okullarda Tek Tip Kıyafet Uygulamasının Kaldırılmasını Doğru Buluyormusunuz ?
Evet doğru buluyorum . 100 54.95%
Hayır doğru bulmuyorum . 54 29.67%
Kararsızım . 28 15.38%
Katılımcı sayısı: 182. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-09-2012, 03:26   #11
Kullanıcı Adı
xkatolizorx
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her nimetin bir de külfeti olacak.
Çok değil önümüzde ki yıl
Okullara giden gençlerimizin kıyafetlerini burada paylaşırız
Yetişmiş genç kızlar
Belki de en dekolte elbiseleri ile okullarda boy gösterecek
Bunlara da hazır olmak gerek
Çünkü ben özel sektörde bu durumu yıllardır yaşıyorum
Şimdi ki resmi okul kıyafetlerini arar duruma gelmeyiz inşallah
Ayrıca kadınları iş sektöründe metalaştıranlarda biz erkekler değilmiyiz ben hep merak etmişimdir misal sekreter denince akla neden hep bayan gelir erkekler telefon açmayı bilmiyomu misalen yada işletme iktisat okuyan bayanlar neden hep şirketlerin pazarlama satış bölümlerinde en cok satış yapan elemanlar oluyo bunu hiç düşündünüzmü nedeniz yine bizleriz enteresan ya gerçekten özel sektör kadınlar için iğrenç bir çalışma ortaamı bende hiç beğenmiyorum işini düzgün yapan istisnalara sözüm yok ama nerde kadınları metalaştıran bir zihniyet varsa dusunsun anneside bir bayan bilmiyorum çok eksik yanlarımız var nerde toparlamaya çalışsan bi yerden arza veriyo
xkatolizorx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)