AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-23-2013, 20:02   #14
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Standart
-İslam dini hakkında 5 şart dışında bilginiz varmı sizin?
-Nazım kıbrısi dediğiniz adam kadın erkek herkesi bir araya toplayıp bellerinden tutup itekleyerek hadi zikredin diyen biridir onumu örnek aldınız yoksa sarıklı şiilerimi?
-Halen anlamamakta, daha doğrusu bildiğinizi gizlemektesiniz.
-Eğer papa gelip gülene dahil olsaydı amenna ve saddakna.
-Gülen gidip papalık konsilinin hazırladığı şarlatanlığa dahil olmuş ve siz bunu 3-5 sarıklı kendini bilmezi din adamı sınıfında değerlendirerek meşruiyetmi ilan ediyorsunuz?

Kendini bilen hiç bir islam alimi gidip kafirin başlattığı uygulamaya destek vermez.
Kendini bilen hiç bir islam alimi müslümanlara beddua etmez.
Kendini bilen hiç bir islam alimi müslümanları kafirlere karşı suçlamaz.

ve

Kendini bilen hiç bir islam alimi başına gelen felaket karşısında kaba tabirle cahillik ederek ellerini semaya kaldırarak müslüman olduğuna, 70 milyon insanın müslümanlığına şahitlik ettikleri insanlara beddua etmez.
Ehli sünnet itikadına gerçekten bağlı olanlar gülenin yaptığı hiç bir işi yapmamıştır.

Bana ayet hadis ve geçerli islam alimlerini içtihatları ile geliniz böyle kıytırık uyduruk işler ile değil.

Son olarak;


Papa türkiyede yaşayanlara hakaret ettiği zaman gülenden ses çıkmadı
-Myanmarda ölen müslümanlar için gülen tek bir hareket yapmadı.

Gülenin baharı kafirlere, kışı müslümanlaradır.

Konu Ekinoks tarafından (12-23-2013 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir..
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi