AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dini Konular Dinimiz hakkında öğrenmek ve paylaşmak istediğiniz herşey.

Stil
Seçenekler

Alt 12-31-2013, 01:09   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Sizde mide namına bişey kalmamış...
Bu millet Başbakanına güveniyor... Yaptığı işler onun kifili... camianın yaptığı işlerde size yüz karası olarak yeterlidir... siz saldırganlıkla yavuz hırsız misali davranarak haklımı olduğunuzu zannediyorsunuz.... geçti beyfendi geçti o günler eskide kaldı... öyle üçbeş yalan haberle kitleleri parmağında oynatma devri bitti...
Öncede dedim bir kez daha diyrum SİZİN İÇİN "BOR"UN PAZARI BİLE GEÇTİ

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-31-2013, 01:19   #2
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizde mide namına bişey kalmamış...
Bu millet Başbakanına güveniyor... Yaptığı işler onun kifili... camianın yaptığı işlerde size yüz karası olarak yeterlidir... siz saldırganlıkla yavuz hırsız misali davranarak haklımı olduğunuzu zannediyorsunuz.... geçti beyfendi geçti o günler eskide kaldı... öyle üçbeş yalan haberle kitleleri parmağında oynatma devri bitti...
Öncede dedim bir kez daha diyrum SİZİN İÇİN "BOR"UN PAZARI BİLE GEÇTİ
Ha iş vücut organlarına geldi dayandı yani. Burdan güzel laflar çıkar ama ağrına gider

Saldırgan birini arıyorsan mitinglerde örgüt aşağı örgüt yukarı diye masal anlatanlara bak dicem ama zaten bakıyorsundur

Ha bu ötgüt örgüt dediği şeyi araştırsın başbakan. Lideri de kendi çıkacak. Hepsini bizzat atayan örgüt lideri.
Akbursa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2013, 01:25   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Akbursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ha iş vücut organlarına geldi dayandı yani. Burdan güzel laflar çıkar ama ağrına gider

Saldırgan birini arıyorsan mitinglerde örgüt aşağı örgüt yukarı diye masal anlatanlara bak dicem ama zaten bakıyorsundur

Ha bu ötgüt örgüt dediği şeyi araştırsın başbakan. Lideri de kendi çıkacak. Hepsini bizzat atayan örgüt lideri.
sen kendini çok akıllı zannediyorun demi...

Tabi tabi bakıyorum ağzından salyalar aka aka müslümana beddua edenlere sen merak etme... çok değil az kaldı kapağı yiyince görürsünüz...

sorsam size iftira nedir eminin bi sürü bişey dersiniz ama laftan öteye geçmiyor, atın iftiranızı bakalım, ama şunu bilin attığınız çamurun değdi yeri çitiliyor bu millet
Alt 12-31-2013, 01:38   #4
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
sen kendini çok akıllı zannediyorun demi...

Tabi tabi bakıyorum ağzından salyalar aka aka müslümana beddua edenlere sen merak etme... çok değil az kaldı kapağı yiyince görürsünüz...

sorsam size iftira nedir eminin bi sürü bişey dersiniz ama laftan öteye geçmiyor, atın iftiranızı bakalım, ama şunu bilin attığınız çamurun değdi yeri çitiliyor bu millet
Bir insan kendine beddua eder mi? Hocaefendi ben önce kendimi katıyorum diyor. Ve devam ediyor.

Mehmet Şimşekde yolsuzluk yapanlara beddua etti. Hiç sorguladınız mı acaba? Ak partiden olunca işler değişiyor mu?

MEHMET ŞİMŞEK: YOLSUZLUĞU KİM YAPARSA ALLAH BELASINI VERSİN!
http://www.postmedya.com/mehmet-sims...sin-91610h.htm

Yukarıda Allah var. Kim haklı kim haksız "O" biliyor.
Alt 12-31-2013, 01:44   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Bir insan kendine beddua eder mi? Hocaefendi ben önce kendimi katıyorum diyor. Ve devam ediyor.

Mehmet Şimşekde yolsuzluk yapanlara beddua etti. Hiç sorguladınız mı acaba? Ak partiden olunca işler değişiyor mu?

MEHMET ŞİMŞEK: YOLSUZLUĞU KİM YAPARSA ALLAH BELASINI VERSİN!
http://www.postmedya.com/mehmet-sims...sin-91610h.htm

Yukarıda Allah var. Kim haklı kim haksız "O" biliyor.
ona kalırsa hocanız yarım saat hüsn-ü zandan bahsedip en uç örnekler verip sonra buna hüsnü zan olmaz diyor... sonra dememem gerekir ama deyip ağzına geleni söylüyor bu ne çelişki...
Yolsuzluk suç ve o beddua suçluya ediliyor... sizinkisi

Allah'ın yukarıda olmadığını 5 yaşındaki bebekler biliyor size cemaatte öğretmediler mi
Alt 12-31-2013, 02:13   #6
Kullanıcı Adı
Akbursa
Alıntı:
ona kalırsa hocanız yarım saat hüsn-ü zandan bahsedip en uç örnekler verip sonra buna hüsnü zan olmaz diyor... sonra dememem gerekir ama deyip ağzına geleni söylüyor bu ne çelişki...
Yolsuzluk suç ve o beddua suçluya ediliyor... sizinkisi

Allah'ın yukarıda olmadığını 5 yaşındaki bebekler biliyor size cemaatte öğretmediler mi
Ah benim canım. Yukarıda Allah var mevzusuna hiç girmemeyim iyice rencide olursun. Seviye 3,5 nereye geldin.

Hocaefendi bedduaya ki bedudua denmiyor. Suçlama ve iddialaşmalarda, doğrunun ve haklı olanların ortaya çıkması ile ilgili olarak Kur’an-ı Kerim’in beyan ettiği üzere mülâane ve mübâhele yoluna gidilir.

Sözlerine aynı bedduaya kendini ve cemaati de dahil ediyor. İsim, grup filan hiç bir şey zikretmiyor.

Ha üstüne alınan varsa bilemem. Temiz insan üstüne alınmaz. Yoksa niye cemaatini ve kendini katsın.

Mehmet Şimşek direk mecliste Ak partileri kasederek ki o soru üzerine zaten bunu söylüyor. Hiç sağa sola çekmeyin.
Alt 12-31-2013, 03:00   #7
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Mübahele ve Mülaane ne zaman ve hangi sartlarda yapilabilir.
Asri saadette ve sonraki dönemlerde Ulema tarafindan tasdiklenmis bunlara dair örnekler varmidir?
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2013, 08:38   #8
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Ah benim canım. Yukarıda Allah var mevzusuna hiç girmemeyim iyice rencide olursun. Seviye 3,5 nereye geldin.

Hocaefendi bedduaya ki bedudua denmiyor. Suçlama ve iddialaşmalarda, doğrunun ve haklı olanların ortaya çıkması ile ilgili olarak Kur’an-ı Kerim’in beyan ettiği üzere mülâane ve mübâhele yoluna gidilir.

Sözlerine aynı bedduaya kendini ve cemaati de dahil ediyor. İsim, grup filan hiç bir şey zikretmiyor.

Ha üstüne alınan varsa bilemem. Temiz insan üstüne alınmaz. Yoksa niye cemaatini ve kendini katsın.

Mehmet Şimşek direk mecliste Ak partileri kasederek ki o soru üzerine zaten bunu söylüyor. Hiç sağa sola çekmeyin.
Sen benim ağzımı bozmak için çabalıyorsun ama avucunu yalarsın...

Tab bu dini bi senin hocan biliyor... isim vermiyor ayağına bitiyorum haaa... başbakanın dediği gibi o kadar erkek mi ki direk isimle konuşacak... yok elbise asmış kim giyereymiş yok isim vermemiş... siz bu milleti saf ve güdülmesi gereken koyun olarak görüyorsunuz ama geçti o günler...

sen safmısın yoksa iş bu tarafa gelince saf rolumu yapıyorsun... mehmet çeliğin öyle demesi aslında yapıpda bilinmeyenlereydi ve şu mesaj gizli "ben arkadaşlarıma güveniyorum" yoksa herkes siz mi ki aynı yolda yürüdüğü kişilere beddua etsin...

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akparti forum, diyanet, download, ertuğrul özgül

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)