Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Müslüman Suriye Halkı'nın çoğunluğu, El Nusra gibi yapıları destekliyor mu zannediyorsun HaArP? Suriye, Nusayri Diktatörlükten Nusra Diktatörlüğüne mi geçsin?! Suriye Halkı'nın ana savaş gücü Özgür Suriye Ordusu'dur. Suriye'de savaşan bütün silahlı güçler Özgür Suriye Ordusu altında birleşirlerse Zalim Suriye Ordusu etkisiz hâle getirilerek, Suriye'yi darbeyle ele geçirmiş olan işgalci darbeci terörist rejim yok edilebilir.
Suriye'nin ve Suriye Halkı'nın huzur ve güveni demokrasidedir. Suriye Halkı isterse İslami bir demokrasi de kurabilir. Suriye'de nasıl bir yönetim kuracaklarına Zalim Suriye Rejimi yıkıldıktan sonra Suriye'nin halkı karar verecektir inşaallah.
|
Siyasette laf mananın zıddıdır...! Askeri ve siyasi tatil terk manasında anlaşılmaz...! İslam kişilerin sevgisine göre değil Hükümlere göre hareket eden Dindir...!
Muhaliflikte bir yere kadar Cihannur ! Abd İsrail ağzıyla konuşmana anlam veremiyorum naçizane...!
Eğer deseydin ki ; Nusra Cephesi İslam Şeriatinin gereklerini istiyor ! Küresel Güçler buna izin vermiyorda Masumların Katli bizi üzüyor bu itibarla ''Tatil'' edelim Ehveni Şerde birleşelim Zulm kalksın mu mana ile deseydinde aynı yazıyı yazardım ! En azından Makul siyasi tahlil olarak kabul edilebilir derdim !!!