AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-06-2014, 03:34   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslüman Suriye Halkı'nın çoğunluğu, El Nusra gibi yapıları destekliyor mu zannediyorsun HaArP? Suriye, Nusayri Diktatörlükten Nusra Diktatörlüğüne mi geçsin?! Suriye Halkı'nın ana savaş gücü Özgür Suriye Ordusu'dur. Suriye'de savaşan bütün silahlı güçler Özgür Suriye Ordusu altında birleşirlerse Zalim Suriye Ordusu etkisiz hâle getirilerek, Suriye'yi darbeyle ele geçirmiş olan işgalci darbeci terörist rejim yok edilebilir.

Suriye'nin ve Suriye Halkı'nın huzur ve güveni demokrasidedir. Suriye Halkı isterse İslami bir demokrasi de kurabilir. Suriye'de nasıl bir yönetim kuracaklarına Zalim Suriye Rejimi yıkıldıktan sonra Suriye'nin halkı karar verecektir inşaallah.
Siyasette laf mananın zıddıdır...! Askeri ve siyasi tatil terk manasında anlaşılmaz...! İslam kişilerin sevgisine göre değil Hükümlere göre hareket eden Dindir...!

Muhaliflikte bir yere kadar Cihannur ! Abd İsrail ağzıyla konuşmana anlam veremiyorum naçizane...!

Eğer deseydin ki ; Nusra Cephesi İslam Şeriatinin gereklerini istiyor ! Küresel Güçler buna izin vermiyorda Masumların Katli bizi üzüyor bu itibarla ''Tatil'' edelim Ehveni Şerde birleşelim Zulm kalksın mu mana ile deseydinde aynı yazıyı yazardım ! En azından Makul siyasi tahlil olarak kabul edilebilir derdim !!!

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-06-2014, 03:42   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Suriye Halkı'nın ana savaş gücü Özgür Suriye Ordusu'dur.
Bu sadece Tiyatroda gösterilmek istenen bir halisinasyondur...! Özgr Suriye Ordusu 2 defa tasviye edilmeseydi bir nevi kabul edilebilir olurdu !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2014, 03:58   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siyasette laf mananın zıddıdır...! Askeri ve siyasi tatil terk manasında anlaşılmaz...! İslam kişilerin sevgisine göre değil Hükümlere göre hareket eden Dindir...!

Muhaliflikte bir yere kadar Cihannur ! Abd İsrail ağzıyla konuşmana anlam veremiyorum naçizane...!

Eğer deseydin ki ; Nusra Cephesi İslam Şeriatinin gereklerini istiyor ! Küresel Güçler buna izin vermiyorda Masumların Katli bizi üzüyor bu itibarla ''Tatil'' edelim Ehveni Şerde birleşelim Zulm kalksın mu mana ile deseydinde aynı yazıyı yazardım ! En azından Makul siyasi tahlil olarak kabul edilebilir derdim !!!
ABD'nin ve İsrail'in ağzıyla konuşmam! Olması gereken ve mâkûl olanı kendi görüşlerim olarak söylüyorum.

Ben de isterim Suriye'de de hatta tüm dünyada da İslam şeriatının hükümleriyle hükmedilsin. Burada öncelikli mesele bu değil. Burada öncelikli mesele, Suriye'nin ve Müslüman Suriye Halkı'nın, Suriye'yi darbeyle ele geçirmiş ve on binlerce Suriyeliyi katliamlara uğratmış, on binlercesine de insanlık dışı zulümler yapmış olan darbeci ve işgalci gayrimeşru terörist rejimin yok edilmesi meselesidir. Bu yüzden Suriye'de zalim rejime karşı savaşan bütün silahlı güçlerin Suriye'nin ana savaş gücü Özgür Suriye Ordusu altında birleşmeleri gerekmektedir. El Nusra olsun diğer irili ufaklı savaşan gruplar olsun Özgür Suriye Ordusu'na katılmalıdırlar. Böylelikle Özgür Suriye Ordusu'nun gücü çokça artarak Zalim Suriye Ordusu'nu etkisiz hâle getirecek duruma ulaşmalıdır.

Zalim Suriye Rejimi yıkıldıktan sonra Suriye'de İslam şeriatının hükümlerine dayalı bir demokrasi mi yoksa daha farklı bir demokrasi mi kuracaklarına Suriye Halkı karar verecektir. El Nusra grubunda savaşanlar da zalim rejim yıkıldıktan sonra yeni rejimin kurulması aşamasında görüşlerini dile getirebilirler ve Suriye Halkı da nasıl bir rejim kuracağına farklı görüşleri dinleyerek kendisi karar verir.

Konu Cihannur tarafından (06-06-2014 Saat 04:08 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)