AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-02-2007, 21:44   #21
Kullanıcı Adı
murat kurt
Standart Hangi Cephedesiniz?
Her şeyden önce insanlık....sahte hümanist gevelemesi..

Milletle övünme müslümanlığa sığmaz.Yanlış.Müslümanlıkta ırkçılık yasaktır.Milliyetini sevmek övünmek yasak değildir.

Ayrıca dinim benim şansım değil.Din seçilir arkadaşlar şansla olmaz.

Hristiyan da olabilirdim,yahudi de olabilirdim,mecusi de olabilirdim..Bir yanlış daha.Eğer müslümanlığa gerçekten inanıyorsak bu söz çok yanlış.Sanki Allah öte tarafta bunların hepsine iyi olmak şartı ile cennete vize veriyor.

Dinimi ben seçtim.Böyle muhteşem bir milletten olduğum için Rabbime şükrediyorum.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2007, 21:47   #22
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı

Milletle övünme müslümanlığa sığmaz.Yanlış.Müslümanlıkta ırkçılık yasaktır.Milliyetini sevmek övünmek yasak değildir.

Hristiyan da olabilirdim,yahudi de olabilirdim,mecusi de olabilirdim..Bir yanlış daha.Eğer müslümanlığa gerçekten inanıyorsak bu söz çok yanlış.Sanki Allah öte tarafta bunların hepsine iyi olmak şartı ile cennete vize veriyor.

Dinimi ben seçtim.Böyle muhteşem bir milletten olduğum için Rabbime şükrediyorum.
Takdir ve teşekkür ederim seni Murat kardeşim...Aynıyız!
Alt 12-02-2007, 21:53   #23
Kullanıcı Adı
murat kurt
ecdatla övünebilmeye bir örnek... Mekke fethedildikten sonra başkaldıran Hevazin kabilesinin itaat ettirilmesi amacıyla İslam ordusu Huneyn üzerine yürümüştü. Mekke den yeni müslüman olmuş 2.000 askerin de katılımıyla ordunun sayısı 12.000 kişiyi bulmuştu. Bazı müslümanlar bu sayı çokluğuna güvenerek böyle bir ordunun yenilmesinin imkânsız olduğunu söylemeye başlarlar. Zaferin Allah'ın yardımıyla mümkün olduğunu sanki göz ardı edivermişlerdi. Ne var ki henüz girdikleri Huneyn vadisinde kendilerinden bir kaç kat daha zayıf olan düşmanın ani bir baskını karşısında orduda panik baş gösterir. O güçlü ordu dağılmaya başlar. O sıcak dakikalarda bütün ordunun aksine dalga dalga üzerlerine gelen düşmana karşı koymaya çalışan bir tek kişi vardır; Hz. Muhammed.

Yeryüzünde Hakk'ı temsil ediyor olmasına rağmen, ordusunun dağılmaya başlaması karşısında hayatının en zor anlarından birisini daha yaşayan Hz. Muhammed atinin üzerinde dikilerek, "Ben Allah'ın Elçisiyim bunda yalan yok. Ben Abdülmuttalib'in oğluyum (Düşmandan hiç kaçmamış bir ecdat) bunda yalan yok1 diye haykırmakta ve bütün gücüyle müslümanların üzerine sağanak halde ok yağdıran Hevazinlilere saldırmaya çalışmaktadır. Bu arada iki yakını güçlükle zapt etmektedirler. Savaşı İslam ordusu kazanır. ( H.M. Kandehlevi 3/228
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı

Takdir ve teşekkür ederim seni Murat kardeşim...Aynıyız!
teşekkür ederim aynıyız
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2007, 23:11   #24
Kullanıcı Adı
parabol
ben su kadarını soyleyeyım benm annem babam ınanır evet ama ıslamıyetın hıc bır geregını yerıne getırmez...namaz kılmaz oruc tutmazlar..sorsan ıkı uc sure bılırler...annem acıktır..

gelelım bana kendımı bılmeye basladıktan sonra bı takım seylere ılgı merak duymaya basladım..once yazları kuran kursuna gıttım arapca ogrendım kuran okumaya basladım..sonra namaz kılmayı ogrendım oruc tutmaya basladım..kapanmadım ama gıyıyıme dıkkat etmeye basladım... aılem hala aynı...

yanı dıyecegım bırsey ınsanın ıcınde olacak..musluman dogmusuz yada hrıstıyan dogmusuz bu bıseyı degıstırmez onu yasamak onemlı..evet turklugumuzu degıstıremeyız bu bır sanstır ama dınımız oyle degıldır...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 00:39   #25
Kullanıcı Adı
ZAksu
Önce müslümanım elhamdulillah.Ümmet birliği isterim .Her türlü sömürge,satılmış düşüncelerden arınmış ...
ZAksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 00:49   #26
Kullanıcı Adı
osman_zinnur
Alıntı:
ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Önce müslümanım elhamdulillah.Ümmet birliği isterim .Her türlü sömürge,satılmış düşüncelerden arınmış ...
İmzamı atarım Ümmet birliği samimi müslümanların olduğu...
osman_zinnur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 15:21   #27
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Zevk sefadan başka bişey düşünmeyen Araplarla ve dini olabildiğince saptıran İranlılarla nasıl ümmet birliği kurabilir oda ayrı bi konu ama neyse...
Alt 12-03-2007, 15:31   #28
Kullanıcı Adı
erenon
bende onu diyorum ya bu ümmet birliği yada türk birliğine inanlar söylesinler neden inanıyorlar hangi gerekçeleri var göremediğimiz noktalar neler

1) arab dünyası bugun tamamen amerikanın elinde kuveytten ürdüne kadar birleşik arap emirliklerinden suddi arabistana kadar hepsi amerikayla can ciğer dost ve bu ülkelerin başında ise vehhabi geleneğinden gelen tamamen ehl-i sünnet düşmanı kesimler hakim iranın durumu ortada adamlar şia ve sünniliğe en büyük düşmanlığı yapıyor

2) türk dünyası bügün amerika ve rusyayla bizden daha çok içli dışlı şimdi bu şartlarda bu iki birlik nasil gerçekleşecek aklım almıyor;

herşeyi doğru yerde doğru zamanda istemek önemli;enver paşada türk birliği hayranı idi hatta hepimizden daha çok türkçü idi duşanbede rus kurşunlarıyla öldü ama birliği gerçekleştiremedi;erbakan hoca ömrünü islam birliği gelişmiş 7 müslüman ülke hayaline adadı ama başaramadı olmadı kaddafinin çadırda rezil oldu ;çünkü istedikleri düzen şuan için türkiyenin içinde bulunduğu konumlarda mümkün değildi;dünyayı iyi okuyamıyorlar oysa atatürk çok uluslu bir ittifaka karşı milli mücadele başarılı olmuştu çünkü o şartları çok iyi görmüş ve istediklerini o şartlar altında ortaya koymuştu.

bizim yapmamız gereken bi an önce ab ile bütünleşerek ve bu sayede iktisadi ve sosyal gelişmemizi tamamlamak dünyada gelişmiş ilk 5 ülke listesine girelim o zaman görün bakalım israil bu kadar rahat at koşturabilecek mi ortadoğuda ; inanın bunlar olsun bu dediğiniz birlikler kendiliğinden oluşacak.
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)