Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: 'Cumhuriyet Tarihinin En İyi Siyasetçisi Kimdir' | |||
iyi birisi daha gelmedi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 8.00% |
İSMET İNÖNÜ |
6 | 2.67% |
CELAL BAYAR |
0 | 0% |
KENAN EVREN |
6 | 2.67% |
SÜLEYMAN DEMİREL |
0 | 0% |
TURGUT ÖZAL |
34 | 15.11% |
TANSU ÇİLLER |
1 | 0.44% |
BÜLENT ECEVİT |
3 | 1.33% |
ADNAN MENDERES |
31 | 13.78% |
ALPARSLAN TÜRKEŞ |
4 | 1.78% |
MESUT YILMAZ |
2 | 0.89% |
DEVLET BAHÇELİ |
1 | 0.44% |
DENİZ BAYKAL |
13 | 5.78% |
RECEP TAYYİP ERDOĞAN |
87 | 38.67% |
NECMETTİN ERBAKAN |
15 | 6.67% |
HÜSAMETTİN CİNDORUK |
0 | 0% |
MUHSİN YAZICIOĞLU |
2 | 0.89% |
İSMAİL CEM |
2 | 0.89% |
Katılımcı sayısı: 225. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#42 |
![]() ali babacan beyefendileri,ekonomiden sorumlu devlet bakanı iken,,alman başbakanı merkel ,türkiyeyi ziyeret etmiş ve cumhurbaşkanımızın konuğu olmuştu,,yüz ifadesini herkeslerin bildiği cumhurbaşkanımız ahmet necdet sezer malesef merkelinde bulunduğu masada bir cumhurbaşkanına yakıştırılamayacak sertlikte pozlar vermiştir,,işte bu esnada ALİ BABACAN BEYEFENDİLERİ ŞİRİN VE POZİTİF BAKIŞLARLA ALMAN BAŞBAKANININ DİKKATLERİNİ KENDİ ÜZERİNE BİR ŞEKİLDE ÇEKEREK,FİYASKOYLA NOKTALANACAK OLAN BU TOPLANTIYI NORMAL ZEMİNNİNE TAŞIMIŞTIR,,,EVETT,,,sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan, ali babacanın bu olgun ve yüksek karakterini bildiği için,,şimdiki cumhurbaşkanımız abdullah gül beyefendilerinin cumhurbaşkanı seçilmesi sürecinde ali babacanın sırtını sıvazlamış ve bir rivayete göre şöyle söylemiş,,,(hadi hadi,,,yolun açıldı,,,),,bu iki anlama gelmektedir,,ya, ali babacanın abdullah beyden boşalan dışişleri makımına geçişini,,ya da sayın başbakanımızdan sonraki genel başkanın ali babacan olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu gösterir,,bu bakımdan tüm zamanların siyasetçisi kategorisine bir sonraki dönemide katacak olursak,,,ben ALİ BABACAN DERİM,,BAŞKADA Bİ ŞEY DEMEM,,SONRASI ALLAH KERİM,,O KİŞİNİNDE SIRTINI ALİ BABACAN SIVAZLASIN,,DEĞİL Mİ YAA ??
|
|
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
2.si "PARABOL daha az tutuculuk daha fazla özgürlük" ınanın çok komık kacmıs...istersenız biraz takıp edın yazlılarımı sonra konusalım..... |
||
![]() |
![]() |
#44 |
![]() sevgili kardeşlerim parabolle aramızda sadece bir iletişim kopuklugu yaşandı. ve bunu hallettik aramızda... ayrica tekrar ve tekrar söylüyorum. Bu ankette atamızın yer alması gerekiyor.burada iyi yada kötü ülke tarihimize yön vermiş şahsiyetler yer alıyor bana göre iyi olan sana göre belki iyi şeyler yapmamıştır ayrıca burada hangi siyasetçiyi seviyorsunuz yada hangi siyasetçiyi beğeniyorsunuz diye bir ibare kullanmadım... ülkemizin degişik tarihlerinde başta kurucumuz ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sonrasında gerek sol düşünce olsun gerek sağ düşünce olsun her türlü liderimizi ankete koymuş bulunmaktayım... burada önünüzde 2 seçenek sunmuşum dilediğinizi seçmekte özgürsünüz
SAYGILARIMLA CEMKAPTAN |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Aykırı görüşlere rağmen anketteki isimleri çok yerinde buluyorum. Atatürk ankette olmasın diyenlere katılmıyorum. Çünkü Atatürk' te iyi bir siyasetçiydi. Kimseye ululuk atfetmemeliyiz. (daha az tutuculuk derken burayı kastettim) Cumhuriyet Tarihimizin en önemli siyasetçileri şıklarda bulunuyor. Ancak gördüğüm kadarıyla anket objektif olarak, yani soruya uygun değil de gönüllerden geçen liderlerin ismi işaretlenerek dolduruluyor...
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Arkadaşlar bu site AK PArti Gençliğinin buluşma noktası olan bir forum, yanılıyor muyum? Bir nev-i Ak Parti' yi temsil etmiyor muyuz? Şimdi, bu ankette farzı misal Recep Tayyip Erdoğan açık ara farkla lider olsa. Sonra değerli medyamızın değerli muhabirlerinden biri bu siteyi ziyaret etse. Bu ankete tıklasa. Sonuçları görüntülese. Sonra ki gün kü gazetelere manşet olmaz mıyız? AK Parti gençliği kendi sitesinde yaptığı anketin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk' ten daha iyi siyasetçi seçildi. Ve arkasından gelecek olan çarpıtmalar...
Yoksa çok mu uç düşünüyorum ![]() |
|
![]() |
#47 |
![]() RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve ADNAN MENDERES dedim
Atatürk zamanında ne siyaseti yaa ülke yeni kuruluyor :D |
|
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#49 | ||
![]() Alıntı:
düsüncenize katiliyorum arkadaslar, medyanin her nedenden haber yapma durumunda oldugu bu zamanda... ancak hicbir neden kimsenin sevgisini ambargo altina alamamali, ve kimsede icinde barindirdigi sevgiyi disariya vurmaktan cekiniyor olmamali. neyden, hangi sebepten cekinmekteysek, hakli olarak, bu sebeplerin üzerinden ise baslanilmali diye düsünüyorum. sevmek, sevebildigimizi söyleyebilmek icin. saygilarimla... |
|||
![]() |
![]() |
#50 |
![]() yoğun istek üzerine birinci seçeneği değiştirdim değerli arkadaslar
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|