AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: 'Cumhuriyet Tarihinin En İyi Siyasetçisi Kimdir'
iyi birisi daha gelmedi 18 8.00%
İSMET İNÖNÜ 6 2.67%
CELAL BAYAR 0 0%
KENAN EVREN 6 2.67%
SÜLEYMAN DEMİREL 0 0%
TURGUT ÖZAL 34 15.11%
TANSU ÇİLLER 1 0.44%
BÜLENT ECEVİT 3 1.33%
ADNAN MENDERES 31 13.78%
ALPARSLAN TÜRKEŞ 4 1.78%
MESUT YILMAZ 2 0.89%
DEVLET BAHÇELİ 1 0.44%
DENİZ BAYKAL 13 5.78%
RECEP TAYYİP ERDOĞAN 87 38.67%
NECMETTİN ERBAKAN 15 6.67%
HÜSAMETTİN CİNDORUK 0 0%
MUHSİN YAZICIOĞLU 2 0.89%
İSMAİL CEM 2 0.89%
Katılımcı sayısı: 225. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-24-2008, 00:59   #41
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
parabol, anket yetkilisine yönelttiğiniz artniyetli suçlaması gerçekten çok talihsiz oldu. Ben özür dilemeyi gerektirecek ölçüde buluyorum o yorumu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ankette olup olmamasını tartışalım.
- Neden Olmasın?
- Çünkü o ülkemizin kurucusu, sıradan bir siyasetçi kapsammına girmiyor.
- O zaman, İsmet İnönü' de Milli Şef'ti, o da ankette olmasın.
- Ama Atatürk ilk
- Bana göre de Tayyip Erdoğan, ülkemizi düştüğü yerden kaldıran biri, yani 2. kurucu sayılır.
- vs.
- vs.

Yani olay, hangi pencereden baktığımıza geliyor. Zorla kimseyi kimseye lider kabul ettiremeyiz. Velev ki Genç Cumhuriyetimizin kurucuları arasında en atkin olanı olsun.

Geçen Kanal D'de 32.Gün'deki tartışmayı izledim. Laik olduğunu ileri süren bir genç kız, ÖZGÜR-DER üyesine 'siz Atatürkçü müsünüz, değil misiniz? diye sormuştu. Özgür-Der üyesi, 'ben kendimi atatürkçü olarak adlandırmıyorum, kendimi müslüman olarak ifade ediyorum. Müslümanlığı kendimi tarif etmek için yeterli buluyorum' demişti.
Burdan ne sonuç çıkaracağız, o kişi Atatürk düşmanı mı diyeceğiz? hayır böyle diyemeyiz.

PARABOL daha az tutuculuk daha fazla özgürlük...
verdiğiniz örnek çok güzel ama Ulu Önder'in bu ankette bence de olmaması gerekiyor.Mustafa Kemal'in siyasilerden bir farkı olmalı sonuçta..
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 01:01   #42
Kullanıcı Adı
kabardey_06
ali babacan beyefendileri,ekonomiden sorumlu devlet bakanı iken,,alman başbakanı merkel ,türkiyeyi ziyeret etmiş ve cumhurbaşkanımızın konuğu olmuştu,,yüz ifadesini herkeslerin bildiği cumhurbaşkanımız ahmet necdet sezer malesef merkelinde bulunduğu masada bir cumhurbaşkanına yakıştırılamayacak sertlikte pozlar vermiştir,,işte bu esnada ALİ BABACAN BEYEFENDİLERİ ŞİRİN VE POZİTİF BAKIŞLARLA ALMAN BAŞBAKANININ DİKKATLERİNİ KENDİ ÜZERİNE BİR ŞEKİLDE ÇEKEREK,FİYASKOYLA NOKTALANACAK OLAN BU TOPLANTIYI NORMAL ZEMİNNİNE TAŞIMIŞTIR,,,EVETT,,,sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan, ali babacanın bu olgun ve yüksek karakterini bildiği için,,şimdiki cumhurbaşkanımız abdullah gül beyefendilerinin cumhurbaşkanı seçilmesi sürecinde ali babacanın sırtını sıvazlamış ve bir rivayete göre şöyle söylemiş,,,(hadi hadi,,,yolun açıldı,,,),,bu iki anlama gelmektedir,,ya, ali babacanın abdullah beyden boşalan dışişleri makımına geçişini,,ya da sayın başbakanımızdan sonraki genel başkanın ali babacan olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu gösterir,,bu bakımdan tüm zamanların siyasetçisi kategorisine bir sonraki dönemide katacak olursak,,,ben ALİ BABACAN DERİM,,BAŞKADA Bİ ŞEY DEMEM,,SONRASI ALLAH KERİM,,O KİŞİNİNDE SIRTINI ALİ BABACAN SIVAZLASIN,,DEĞİL Mİ YAA ??
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 01:04   #43
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
parabol, anket yetkilisine yönelttiğiniz artniyetli suçlaması gerçekten çok talihsiz oldu. Ben özür dilemeyi gerektirecek ölçüde buluyorum o yorumu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ankette olup olmamasını tartışalım.
- Neden Olmasın?
- Çünkü o ülkemizin kurucusu, sıradan bir siyasetçi kapsammına girmiyor.
- O zaman, İsmet İnönü' de Milli Şef'ti, o da ankette olmasın.
- Ama Atatürk ilk
- Bana göre de Tayyip Erdoğan, ülkemizi düştüğü yerden kaldıran biri, yani 2. kurucu sayılır.
- vs.
- vs.

Yani olay, hangi pencereden baktığımıza geliyor. Zorla kimseyi kimseye lider kabul ettiremeyiz. Velev ki Genç Cumhuriyetimizin kurucuları arasında en atkin olanı olsun.

Geçen Kanal D'de 32.Gün'deki tartışmayı izledim. Laik olduğunu ileri süren bir genç kız, ÖZGÜR-DER üyesine 'siz Atatürkçü müsünüz, değil misiniz? diye sormuştu. Özgür-Der üyesi, 'ben kendimi atatürkçü olarak adlandırmıyorum, kendimi müslüman olarak ifade ediyorum. Müslümanlığı kendimi tarif etmek için yeterli buluyorum' demişti.
Burdan ne sonuç çıkaracağız, o kişi Atatürk düşmanı mı diyeceğiz? hayır böyle diyemeyiz.

PARABOL daha az tutuculuk daha fazla özgürlük...
1.si anket sahıbıyle konustuk meral etmeyın...

2.si "PARABOL daha az tutuculuk daha fazla özgürlük" ınanın çok komık kacmıs...istersenız biraz takıp edın yazlılarımı sonra konusalım.....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 01:10   #44
Kullanıcı Adı
cemkaptan21
sevgili kardeşlerim parabolle aramızda sadece bir iletişim kopuklugu yaşandı. ve bunu hallettik aramızda... ayrica tekrar ve tekrar söylüyorum. Bu ankette atamızın yer alması gerekiyor.burada iyi yada kötü ülke tarihimize yön vermiş şahsiyetler yer alıyor bana göre iyi olan sana göre belki iyi şeyler yapmamıştır ayrıca burada hangi siyasetçiyi seviyorsunuz yada hangi siyasetçiyi beğeniyorsunuz diye bir ibare kullanmadım... ülkemizin degişik tarihlerinde başta kurucumuz ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sonrasında gerek sol düşünce olsun gerek sağ düşünce olsun her türlü liderimizi ankete koymuş bulunmaktayım... burada önünüzde 2 seçenek sunmuşum dilediğinizi seçmekte özgürsünüz

SAYGILARIMLA CEMKAPTAN
cemkaptan21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 01:22   #45
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Aykırı görüşlere rağmen anketteki isimleri çok yerinde buluyorum. Atatürk ankette olmasın diyenlere katılmıyorum. Çünkü Atatürk' te iyi bir siyasetçiydi. Kimseye ululuk atfetmemeliyiz. (daha az tutuculuk derken burayı kastettim) Cumhuriyet Tarihimizin en önemli siyasetçileri şıklarda bulunuyor. Ancak gördüğüm kadarıyla anket objektif olarak, yani soruya uygun değil de gönüllerden geçen liderlerin ismi işaretlenerek dolduruluyor...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 01:24   #46
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Arkadaşlar bu site AK PArti Gençliğinin buluşma noktası olan bir forum, yanılıyor muyum? Bir nev-i Ak Parti' yi temsil etmiyor muyuz? Şimdi, bu ankette farzı misal Recep Tayyip Erdoğan açık ara farkla lider olsa. Sonra değerli medyamızın değerli muhabirlerinden biri bu siteyi ziyaret etse. Bu ankete tıklasa. Sonuçları görüntülese. Sonra ki gün kü gazetelere manşet olmaz mıyız? AK Parti gençliği kendi sitesinde yaptığı anketin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk' ten daha iyi siyasetçi seçildi. Ve arkasından gelecek olan çarpıtmalar...
Yoksa çok mu uç düşünüyorum

Alt 02-24-2008, 01:28   #47
Kullanıcı Adı
RDönmezs
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve ADNAN MENDERES dedim
Atatürk zamanında ne siyaseti yaa ülke yeni kuruluyor :D

Alt 02-24-2008, 02:39   #48
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu site AK PArti Gençliğinin buluşma noktası olan bir forum, yanılıyor muyum? Bir nev-i Ak Parti' yi temsil etmiyor muyuz? Şimdi, bu ankette farzı misal Recep Tayyip Erdoğan açık ara farkla lider olsa. Sonra değerli medyamızın değerli muhabirlerinden biri bu siteyi ziyaret etse. Bu ankete tıklasa. Sonuçları görüntülese. Sonra ki gün kü gazetelere manşet olmaz mıyız? AK Parti gençliği kendi sitesinde yaptığı anketin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk' ten daha iyi siyasetçi seçildi. Ve arkasından gelecek olan çarpıtmalar...
Düşündüm ve Nusret' e hak verdim. Ancak,Cumhuriyet tarihinin tüm siyasetçilerinin ankette yer almasını savunmuştuk. O yüzden Atatürk'ün anketten neden çıkarıldığını 'artniyetli grupların olayı çarpıtma hatta forumumuzu provokasyon aracı gibi gösterme endişesinden ....' şeklinde belirtirsek, ben Atatürk'ün anketten çıkarılmasını desteklerim. Bazı medya gruplarının incir çekirdeği gündemlerini hatırlatmakta fayda var.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-24-2008, 16:14   #49
Kullanıcı Adı
yildirimdelikanli
Alıntı:
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Düşündüm ve Nusret' e hak verdim. Ancak,Cumhuriyet tarihinin tüm siyasetçilerinin ankette yer almasını savunmuştuk. O yüzden Atatürk'ün anketten neden çıkarıldığını 'artniyetli grupların olayı çarpıtma hatta forumumuzu provokasyon aracı gibi gösterme endişesinden ....' şeklinde belirtirsek, ben Atatürk'ün anketten çıkarılmasını desteklerim. Bazı medya gruplarının incir çekirdeği gündemlerini hatırlatmakta fayda var.

düsüncenize katiliyorum arkadaslar, medyanin her nedenden haber yapma durumunda oldugu bu zamanda...

ancak hicbir neden kimsenin sevgisini ambargo altina alamamali,
ve kimsede icinde barindirdigi sevgiyi disariya vurmaktan cekiniyor olmamali.

neyden, hangi sebepten cekinmekteysek, hakli olarak, bu sebeplerin üzerinden ise baslanilmali diye düsünüyorum.

sevmek, sevebildigimizi söyleyebilmek icin.

saygilarimla...
yildirimdelikanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-25-2008, 00:48   #50
Kullanıcı Adı
cemkaptan21
yoğun istek üzerine birinci seçeneği değiştirdim değerli arkadaslar
cemkaptan21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)